Villarreal – Osasuna 1:2 (kon.) | Valencia – Real Sociedad 2:2 (kon.) | Valladolid – Granada 1:2 (kon.)
Real Betis – Atlético 1:1 (kon.)
konec
Real Betis
1:1 (1:1)
Atlético Madrid
Neděle 11.04.2021, 21:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • Španělská LaLiga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Druhý poločas se hodně podobal tomu prvnímu, znovu jsme sledovali poměrně nezáživnou podívanou, ve které byl přesto směrem dopředu nebezpečnější Betis, který několikrát vážně prověřil brankáře Oblaka, jenž svému celku dnes vychytal bod. Atlético Madrid totiž za celý druhý poločas nepředvedlo vůbec nic, paradoxně až v nastaveném čase se do šancí dostal Correa, který ovšem neuspěl. (22:52:35)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 1:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:13.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Atlético se i v páté minutě nastaveného času dostalo do vyložené šance, ve které znovu selhal Correa!
     
    90+4
    Jsme za polovinou nastaveného času. V závěru tohoto zápasu má více ze hry hostující celek, který to nyní zkoušel nákopem, který odehrál do zámezí Moreno.
     
    90+2
    Následoval ještě jeden rohový kop, a sice z pravé strany. Pomezní sudí si ovšem všiml ofsajdu a bude se odkopávat od domácí branky.
     
    90+1
    Vítěznou branku měl na své kopačce hostující Correa, který v pokutovém území dokázal vypálit pravou nohou, jenomže Bravo podržel svůj celek.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    90
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Guido Rodríguez, přichází William Carvalho.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, na další branku marně čekáme a dost možná se jí nedočkáme ani v nastaveném čase, se kterým musíme počítat.
     
    87
    Na hranici pokutového území se nyní povedlo zakročit hostujícímu Giménezovi. Jeho celek se tak dostával směrem kupředu, nahrávku ale přečetl Rodríguez.
     
    85
    Ve středu hrací plochy zasahoval Saúl a madridskému celku se na malý moment otevřel střed hrací plochy, kam ovšem bleskově dostoupili hned dva protihráči.
     
    84
    Domácí se marně pokoušeli vybojovat autové vhazování, sudí byl totiž opačného názoru. Vhazovat tak mohl Savić, jehož nabídka nakonec nenašla Saúla.
     
    83
    Po delší době byl z jarního spánku vyrušen také domácí brankář Bravo, který se nakonec pokoušel odkopávat na druhou stranu, kde navíc našel Juanmiho.
     
    82
    A aby toho nebylo málo, tak španělská média informují o tom, že těsně před zápasem se zranil také Lemar. Atlético Madrid přišlo hned o tři zraněné hráče!
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka, výsledek je stále nerozhodný. Atlético Madrid by zřejmě bod bralo, směrem dopředu je totiž bezradné.
     
    80
    Následoval rohový kop, který si v pokutovém území dokázal najít domácí obránce Bartra, jehož slaboučký hlavičkový pokus směřoval do rukavic brankáře Oblaka.
     
    79
    To je neuvěřitelné. Po Félixovi se před malým momentem zranil také obránce Trippier, který rovněž musel střídat a hostující lodivod využil poslední střídání.
     
    78
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Kieran Trippier, přichází Šime Vrsaljko.

    David Suchý

    Branky: 20. Tello (Moreno) – 5. Carrasco (Á. Correa)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 1:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:13.
    Real Betis: Bravo – Emerson, Mándí, Bartra, Moreno – Canales, G. Rodríguez (90. W. Carvalho) – Ruibal (75. D. Lainez), Fékir, Tello – Joaquín (C) (63. Juanmi).
    Náhradníci: Robles – Akouokou, W. Carvalho, Loren, Montoya, Miranda, Juanmi, D. Lainez, Sidnei, Fekir.

    Atlético Madrid: Oblak – Savić, J. Giménez, Hermoso (63. Lodi) – Trippier (78. Vrsaljko), Koke (C), H. Herrera (64. Vitolo), Saúl, Carrasco – Á. Correa, Félix (48. Torreira).
    Náhradníci: Grbić – Vitolo, Vrsaljko, Torreira, Felipe, Lodi, Camello.

    Rozhodčí: Cuadra – Sobrino, López
    thejrc.org