Villarreal – Osasuna 1:2 (kon.) | Valencia – Real Sociedad 2:2 (kon.) | Valladolid – Granada 1:2 (kon.)
Real Betis – Atlético 1:1 (kon.)
konec
Villarreal CF
1:2 (0:0)
CA Osasuna
Neděle 11.04.2021, 14:00 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Španělská LaLiga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s Vámi loučím. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek neděle. (15:56:55)
     
    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 6:12.
     
    Villarreal překvapivě přichází o vítěznou šňůru proti Osasuně, která nedala v předešlých čtyřech ligových zápasech ani jeden gól. Dnes se jí ale nad míru dařilo, protože skóre otevřel nádhernou střelou Jon Moncayola. Villarreal následně sice dokázal snížit díky vlastní brance Davida Garcíy, ale hosté si okamžitě vzali vedení zpět po hlavičce Anteho Budimira a tentokrát už těsný náskok udrželi. Osasuna si tak dost pomohla v boji o udržení, zatímco Villarreal to bude mít s cestou do Evropské ligy hodně složité.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Manu Trigueros měl na kopačce vyrovnání, jeho technický pokus z hrany šestnáctky mířil přímo k levé tyči, ale Sergio Herrera šel do vzduchu a jistě zasáhl!
     
    90+3
    Moisés Gómez si v pokutovém území našel odražený míč a ihned pálil, avšak Sergio Herrera jeho pokus vytáhl na rohový kop!
     
    90+2
    Osasuna se prokombinovala až k centru, který však nebyl příliš přesný, následně si navíc jeden z hostů pomohl nedovoleně.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut.
     
    89
    Fernando Niño po delší době prověřil pozornost brankáře soupeře, jeho pokus byl dokonce sražen do protipohybu, ale Sergio Herrera dokázal včas zareagovat.
     
    88
    Samuel Chukwueze vložil do přihrávky příliš velké množství síly, Gerard Moreno tak balón srazil mimo hrací plochu a opět bude rozehrávat Sergio Herrera.
     
    87
    David García opět zkoušel napravit svou vlastní branku, na zadní tyč ale nedostal ideální centr, kvůli čemuž míč nezkrotil.
     
    86
    Osasuna vepředu koupila dalších pár cenných sekund, nyní se ale musí rychle vracet, protože protivník samozřejmě na nic nečeká.
     
    85
    Gerard Moreno se snaží spasit svůj mančaft, nyní se tak dostal k hlavičce, které však byla velmi složitá, takže není divu, že míč skončil na horní síti.
     
    84
    Villarreal má na útočné polovině minimum prostoru ke kombinaci, nakonec se ale přece jen dostal až k pokutovému území.
     
    83
    Sergio Herrera se při útoku soupeře zase vůbec nenadřel, protože Villarrealu nakonec utekl míč mimo hrací plochu a gólman hostů tak bude moci rozehrávat.
     
    82
    Domácí jsou vepředu stále hodně opatrní, protože nechtějí soupeři nabídnout protiútok. Ten jim sice nenabízejí, ale nemohou se také dostat do střelecké pozice.
     
    80
    Vstupujeme do posledních deseti minut, což sice není úplně málo, ale domácí už na dva góly moc času rozhodně nemají.
     
    79
    Osasuna rozehrává dva rohy v krátkém časovém rozmezí, ale tentokrát ani jeden nepřinesl zakončení. Villarreal však pořád přichází o čas.

    Lukáš Mihal

    Branky: 70. D. García (vla.) – 64. Moncayola (M. Sánchez), 74. Budimir (R. García)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 6:12.
    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Albiol (78. Trigueros), Ra. Funes Mori – Peña (46. G. Moreno), Parejo, Foyth, Moisés Gómez, J. Costa (46. Pedraza) – Alcácer (78. Niño), Pino (58. Chukwueze).
    Náhradníci: Rulli – A. Moreno, Chukwueze, Baena, Pedraza, Niño, G. Moreno, Trigueros, Coquelin, Bacca, Capoue, P. Torres.

    CA Osasuna: Herrera – N. Vidal, Aridane, D. García (C), Cruz (61. M. Sánchez) – Barja (76. R. Torres), Moncayola, Brašanac, J. Martínez (59. Torró) – Budimir (76. Calleri), R. García (76. Oier).
    Náhradníci: J. Pérez, Álvarez – M. Sánchez, Oier, U. García, Adrián López, Ramalho, Gallego, Calleri, Torró, R. Torres, Ávila.

    Rozhodčí: Munuera – Barbero, Baena
    bahis siteleri