Montreal – Calgary 1:4 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 2:3 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:4 (kon.)
Los Angeles – Vegas 2:6 (kon.) | San Jose – Anaheim 1:4 (kon.)
konec
St. Louis Blues
3:4 (1:1, 0:3, 2:0)
Colorado Avalanche
Čtvrtek 15.04.2021, 01:40 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:44 Mike HOFFMAN - 3:4
     
    56:44
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí využili přesilovku a dostali se na kontakt! MIKE HOFFMAN dostal nahrávku do pravého kruhu, odkud vypálil z první a Dubnyk měl v tomto případě smůlu, protože puk vyrazil za sebe a hrací předmět s odrazem od tyčky doletěl do brány. Asistence: David Perron a Vladimir Tarasenko.
    45:55 Mike HOFFMAN - 2:4
     
    45:55
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Porada rozhodčího u videa byla krátká, gól platí! Mezi střelce se zapisuje MIKE HOFMANN, právě on byl autorem šikovného nahození zpoza brány, které si Dubnyk sám srazil za záda. Asistence: Jordan Kyrou a Torey Krug.
    31:17 Brandon SAAD - 1:4
     
    31:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Bednara udělali další důležitý krok směrem vítězství. Minimálně polovina zásluh míří za Jostem, který na zádech udržel Kruga a šikovně se vyhnul i rozhodčímu. Vzápětí v mezikruží našel nikým neatakovaného BRANDONA SAADA, levé křídlo třetí lajny uspělo střelou na lapačku Binningtona. Asistence: Tyson Jost a Mikko Rantanen.
    25:17 Mikko RANTANEN - 1:3
     
    25:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    To bylo rychlé! Hosté znemožnili vyhození Faulkovi, načež se puku na modré čáře chopil Makar, ten přesunul hru na pravou stranu na MIKKA RANTANENA. Fin vypálil z první a trefil se mezi pravou ruku a beton gólmana. Asistence: Cale Makar a Nathan MacKinnon.
    22:52 J. T. Compher - 1:2
     
    22:52
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté si berou zpět ztracený náskok! Nahození Timminse ztečoval O'Brien do tyčky, od níž se kotouč odrazil do Binningtonova levého betonu. Příkladně zabojoval J. T. COMPHER, jenž se zorientoval rychleji než gólman a pod jeho padajícím tělem poslal touš do sítě. Asistence: Liam O'Brien a Conor Timmins.
    15:20 Vince DUNN - 1:1
     
    15:20
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita, výsledková tabule opět ukazuje nerozhodné skóre. Bozak cílenou střílenou nahrávkou mezi kruhy našel hokejku VINCEHO DUNNA, za jehož pokusem k levé tyčce natahoval Dubnyk beton marně. Asistence: Tyler Bozak a Mike Hoffman.
    10:28 Pierre-Édouard BELLEMARE - 0:1
     
    10:28
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Krátce poté, co se první třetina překlopila do své druhé poloviny, Colorado skóruje! PIERRE-ÉDOUARD BELLEMARE nejprve sám zastavil vyhození soupeře do středního pásma, aby posléze po přiťuknutí od O'Briena skóroval střelou z levého kruhu k protější pravé tyči! Asistence: Liam O'Brien a J. T. Compher.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 16. Dunn (Bozak, Hoffman), 46. Hoffman (Kyrou, Krug), 57. Hoffman (Perron, Tarasenko) – 11. Bellemare (O'Brien, Compher), 23. Compher (O'Brien, Timmins), 26. Rantanen (Makar, MacKinnon), 32. Saad (Jost, Rantanen)


    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Faulk, Krug, Dunn, Scandella, Parayko, Walman – Tarasenko (A), B. Schenn (A), Schwartz – Perron, R. O'Reilly (C), Blais – Hoffman, Bozak, Sanford – Kyrou, Barbašev, Clifford.
    Colorado Avalanche: Dubnyk (J. Johansson) – Girard, D. Toews, Makar, Graves, Timmins, MacDonald – Rantanen (A), MacKinnon (A), Landeskog (C) – Burakovsky, Kadri, Söderberg – Ničuškin, Jost, Saad – Compher, Bellemare, O'Brien.

    Rozhodčí: Charron, Dwyer – Baker, Racicot
    bahis siteleri