Augsburg – Bielefeld 0:0 (kon.) | Freiburg – Schalke 4:0 (kon.) | Mönchengladbach – Frankfurt 4:0 (kon.)
Union Berlín – Stuttgart 2:1 (kon.) | Wolfsburg – Bayern 2:3 (kon.) | Leverkusen – Kolín nad Rýnem 3:0 (kon.)
konec
FC Augsburg
0:0 (0:0)
DSC Arminia Bielefeld
Sobota 17.04.2021, 15:30 • WWK Arena, Augsburg • Německá Bundesliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (17:31:17)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 6:7. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:9.
     
    Až v příštích týdnech se ukáže, jak Jak moc cenný bod dnes Arminia získala. Ve spodní části tabulky se posunula z barážové šestnácté pozice o stupínek výše, nicméně sesazená Hertha má ještě jedno utkání k dobru. To Augsburg zůstává v relativním klidu jedenáctý.
     
    Papírově to byl asi nejméně atraktivní ze všech pěti souběžně hraných zápasů. Na trávníku se to víceméně potvrdilo, protože oba týmy si za celou dobu vypracovaly jen po jedné gólové šanci. Voglsammer v první půli bránu překopl a domácího Finnbogasona v závěrečné čtvrthodině excelentně vychytal Ortega. Pochvaly logicky směřují k oběma obranám, které prakticky všechny zneškodnily. Neujala se ani celá řada standardních situací.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Dnes naprosto neviditelný André Hahn se ještě tlačil za Caligiuriho pasem do šestnáctky. Důrazný souboj ale neustál a to znamená, že se gólu nedočkáme.
     
    90+4
    Centry Brunnera ani Schipplocka se neujaly. Pak už bylo pískáno v domácí prospěch, ránu do hlavy tam dostal Daniel Caligiuri.
     
    90+3
    Období, kdy to v obraně Arminie dost skřípalo, je zdá se minulostí. Kvůli faulu Grueza se naopak chystá asi poslední standardka pro DSC.
     
    90+1
    Sven Schipplock šel tvrdě do Gikiewicze, který si předním stáhl vysoký míč do dlaní. Za drobnou potyčku byli oba odměněni žlutou kartou.
     
    90+1
    Nastavují se 4 minuty.
     
    90
    Domácí obrana si se samotným autem poradila. Pak sice ztratila míč kousek před vápnem, ale Lucoqui se zmohl jen na nepřesnou přízemní střelu.
     
    89
    Brunner úmyslně nakopl míč do nejblíže stojícího protihráče a sám pro sebe tím zajistil autové vhazování. To se dá označit za plnohodnotnou standardní situaci.
     
    88
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Masaja Okugawa, přichází Nathan de Medina.
     
    88
    Ambiciózní pokus z dálky skoro ani nestál za řeč. Jeho autorem byl s jednadvacítkou hrající Andreas Voglsammer. Následuje zmíněné střídání.
     
    87
    Voglsammer se dostal z palebného úhlu. Zleva ještě nabízel míč na malé vápno, ale tam široko daleko nebyl žádný další oranžový dres.
     
    86
    Vyčerpaný Masaja Okugawa si sedl na trávník a možná bude potřebovat vystřídat. Hostující trenér má stále tři dostupné změny.
     
    85
    Opět Framberger zafungoval jako koncový hráč v tom negativním slova smyslu. Vysoký pas z pravé strany sebral do rukavic Ortega.
     
    84
    Frambergerův výpad po pravé straně končí sraženým centrem a rohovým kopem. Stefan Ortega zůstává v maximální pohotovosti.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Daniel Caligiuri (FC Augsburg).

    Michal Břuchanský

    Branky:

    Karty:   26. Strobl (AUG), 44. R. Khedira (AUG), 83. D. Caligiuri (AUG), 90+1. Gikiewicz (AUG) – 90+1. Schipplock (BIE)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 6:7. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:9.
    FC Augsburg: Gikiewicz – Framberger, Gouweleeuw (C) (46. Oxford), Uduokhai, Iago – D. Caligiuri, Strobl, R. Khedira (46. Gruezo), Vargas – Richter (65. Finnbogason), Hahn.
    Náhradníci: Koubek – Bénes, Finnbogason, Gregoritsch, Gruezo, Gumny, Niederlechner, Oxford, Pedersen.

    DSC Arminia Bielefeld: Ortega – Brunner, Pieper, J. Nilsson, Lucoqui – Kunze, Okugawa (88. de Medina), Prietl – Doan (77. Gebauer), Klos (C) (69. Schipplock), Voglsammer.
    Náhradníci: Linnér – de Medina, Gebauer, Hartel, Laursen, Schipplock, van der Hoorn, Vlap.

    Rozhodčí: Schmidt – Günsch, Hüwe
    thejrc.org