Sparta – Slavia 0:1 (kon.) | Chrudim – FTZS Liberec 11:2 (kon.) | Svarog Teplice – Helas Brno 3:2 (kon.)
konec
Sparta Praha
0:1 (0:1) Stav série: 0:1
SK Slavia Praha
Úterý 20.04.2021, 19:00 • UNYP Arena, Praha 9 • Play off 1. futsal ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Děkujeme za pozornost, futsalu zdar. (20:51:56)
     
    Slavia hrála skoro šest minut s pěti fauly pod hrozbou dlouhé penalty, ale nakonec neinkasovala a ujímá se vedení v sérii. Druhý zápas je na programu v pátek, tentokráte se bude hrát v Edenu.
     
    Marek Karpiak mohl ještě i vstřelit branku při powerplay, ale dvakrát trefil přes celé hřiště tyč. Jednou levou, podruhé pravou. Za svůj výkon by si dnes ten gól určitě zasloužil.
     
    Po naprosto fenomenálním představení Marka Karpiaka bere Slavia první čtvrtfinálový bod a splnila jednu z podmínek postupu do semifinále, a sice alespoň jednou vyhrát na Spartě. Slavii stačila na výhru jediná trefa. Devatenáct sekund před koncem prvního poločasu nahrál Daniel mezi dvěma reprezentanty Vokounem a Křivánkem do běhu Křemenovi a ten poslal balón Matúši Ševčíkovi před prázdnou branku. Slavia byla sice velkou část utkání horším mužstvem a Sparta svého soupeře přehrávala. Nicméně to není domácím vůbec nic platné.
     
    Marek Kapriak výkonem á la Dominik Hašek v Naganu vychytal Slavii první výhru ve čtvrtfinále. Ostatně Slavia vítězí v úvodu čtvrtfinále stejným poměrem jako čeští hokejisté ve finále olympijského turnaje v roce 1998. Takový výkon brankáře v play-off snad nejvyšší česká futsalová soutěž nepamatuje!
     
    Konec zápasu.
     
    39:58
    Homola zablokoval střelu Křivánka.
     
    39:57
    Marek Karpiak korunuje bezchybný výkon vyražením střely z pravé strany u své vzdálenější tyče.
     
    39:33
    Daniel sváděl souboj s obráncem na pravé straně na posledním bekovi a čistě mu vypíchl míč. To ocenila lavička Slavie jako kdyby snad Slavia vyhrála celou ligu.
     
    39:28
    Záruba zůstal ležet na zemi potom, co jej nechtěně zasáhl Angellot zřejmě loktem do obličeje. Hrálo se dál. Angellot nahrál přes beka na pravou stranu a Carlinhosova velká šance skončila vedle brány.
     
    39:12
    Čtvrtý faul Sparty! Slavia je na míči.
     
    38:33
    Neskutečné! Marek Karpiak to prostě zavřel! To je výkon brankáře, co snad v play-off nemá obdoby! Centr Carlinhose z levé strany propadl přes Vokouna k zadní tyči a ve stoprocentní šanci měl Křivánek na své levačce gól, tomu zabránil slovenský brankář na bližší tyči svou levou rukou!
     
    38:15
    Slavia se natlačila na soupeře a získala aut zleva, Gerčák se vrací na plac.
     
    37:29
    Angellot posunul míč na levou stranu, střelu Vokouna vykopl Karpiak pravou nohou u přední tyče. Následně mohl svůj úžasný výkon korunovat gólem do prázdné brány! Míč se zastavil na levé tyči v jeho pohledu.
     
    36:29
    Už to vypadalo na ztrátu Vokouna, ale ten přihrál pod sebe Angellotovi. Následovalo roztažení hry Carlinhosem na pravou stranu a narážečka s Fogacou. Loženka ze středu brankoviště přes Zárubu už šla do sítě a protipohybu Karpiaka, ten až zázračně levou rukou uhájil svou bránu.
     
    36:14
    Vokoun si vzal dres brankáře, Sparta hraje powerplay!
     
    36:14
    Oddechový čas pro domácí.
     
    36:02
    Hosté jsou opět naštvaní! Po střele Carlinhose se podle nich odrazil míč od Leovskiho do ruky jedné z posil domácího celku v této sezoně.
     
    35:22
    Bombu Gabča pod víko z pravé strany přes Homolu a Jošta posílá Karpiak na roh.
     
    34:50
    Z lavičky Slavie se spustila vlna nevole! Jošt zaútočil na pravé straně a u přední tyče udělal stahovačku proti Gerčákovi. Hosté se dožadovali krátké penalty za Brahimiho zákrok zezadu.
     
    34:23
    Beni Simitči poslal poprvé na plac Josefa Gabča, ten neuspěl na levé straně proti obránci.
     
    34:05
    Tohle není vůbec ideální stav pro hosty! Záruba zasáhl rozehrávajícího hráče do nohy a na světě je pátý faul Slavie. Skoro šest minut bude hrozit sešívaným dlouhá penalta, pět faulů se přenese i do prodloužení.
     
    33:49
    Jošt a Daniel zdvojili Angellota, ten se stejně dostal ke střele z pravé strany a Karpiak rukou vyrážel vedle protější tyče.
     
    33:08
    Homola fauloval po ztrátě balónu Angellota na pravé straně, na fauly 3:4.
     
    32:55
    Maicon centroval z otočky na levé straně do brankoviště, kde čekal Homola.
     
    32:21
    Gualdova nahrávka na polovině hřiště na Vokouna byla krátká a balón sebral Leovski. Jeho zakončení z levé strany na dlouhou nohu skončilo vedle zadní tyče.
     
    32:14
    Při brejku tři na dva neprošel Ševčík z levé strany přes Křivánka. Ten nesouhlasil s nařízeným rohem.
     
    31:19
    Sláma se zřejmě zlobil, že nebylo odpískáno bránění ve hře ze strany Maicona a nepřímý kop. Sláma následně zablokoval střelu Vokouna z levé strany.
     
    30:35
    Slavia dostala výhodu, té nevyužila. Při přerušení hry bude dopísknut třetí faul domácích.
     
    29:37
    Po zisku míče udělal Křemen kličku a potom hledal z pravé strany Zárubu u zadní tyče před prázdnou brankou. Proti balónu se ale natáhl Gerčák.
     
    29:19
    Brahimi se rozeběhl do brejku tři na jednoho, nahrál na levou stranu do tutovky Angellotovi. U něho byl pozdě Jošt ve skluzu, ale hosty zachránil fantom dnešního zápasu Marek Karpiak svou levou vykopnutou nohou.
     
    28:52
    Záruba ukončil obranným zákrokem proti Carlinhosovi delší kombinaci Sparty a Jošt následně donutil k faulu Fogacu zhruba na polovině hrací plochy, na fauly 2:3.
     
    28:09
    Po pasu Angellota se ukvapil Fogaca zakončením z pravé strany nad branku.
     
    27:22
    Po hrubce Jošta se dostal k balónu Angellot, hodil si ho zleva na střed, ale jeho velkou šanci vytáhl perfektní Karpiak.
     
    27:06
    Záruba si pomohl faulem zezadu na polovině hřiště na Brahimiho, který přebíral míč. Třetí faul hostů.
     
    26:36
    Angellot poslal standardní situaci pravačkou přímo na Karpiaka. Ten vyboxoval balón.
     
    26:25
    Roh nebyl zahraný úplně ideálně, balón zachytil Bernardo a při souboji s Křemenem si ze středu píchl balón na levou stranu, byl podkopnut. Rozhodčí Kaštánek dává najevo, že to bude příště za kartu.
     
    26:17
    Daniel získal roh při souboji s Angellotem na pravé straně, následně musí kvůli zdravotním problémům vystřídat.
     
    25:53
    Sparta udělala chybu na polovině hřiště a Slavia šla do kontru, centr z levé strany poslal Maicon ve skluzu na přední tyči na roh.
     
    25:25
    Po zákroku Karpiaka proti rohu z levé strany odkopla Slavia balón ke Gerčákovi.
     
    25:01
    Maicon trefuje z otočky na levé straně levou nohu Karpiaka, nikdo z domácích futsalistů nedoráží.
     
    24:48
    Sláma si řekl o nahrávku na levou stranu, měl na zádech beka a chtěl z úhlu přehodit Gerčáka, ten vyškrábl balón pravou rukou.
     
    24:41
    Sláma se neprosadil, ale při protiútoku nebyla nahrávka Angellota zleva na Vokouna přesná.
     
    24:16
    Vokoun byl zdvojený na pravé straně duem Sláma – Ševčík. Sparta pokračuje autem.
     
    23:31
    Při zpracování míče na levé straně se podle Sparty dotkl Ševčík při výskoku balónu pravou rukou, rozhodčí tento názor nesdílí.
     
    23:11
    Karpiak pomohl spoluhráčům na pravé straně, ale na útočné polovině ztratil balón. Křivánek se posléze zbavil Ševčíka a v bráně už chtěl zaskakovat poslední slávista Křemen, šance Křivánka ale směřovala o fous vedle delší tyče.
     
    22:47
    Karpiak vyrazil rukou střelu rozběhnutého Vokouna z pravé strany, dorážka z úhlu propadla liduprázdným brankovištěm.
     
    22:37
    Záruba sráží křižnou nahrávku Carlinhose do zámezí, ještě si vyčítá, že to zpracování mohlo být lepší.
     
    21:32
    Angellot přišel o míč, Jošt dal na středu jesle Křivánkovi, ale míč skončil v náruči Gerčáka.
     
    21:19
    Daniel udělal chybu a Angellot se zjevil ve velké šanci na levé straně, Karpiak ale vyběhl na šest metrů a zneškodnil loženku kapitána kolumbijské reprezentace.
     
    20:30
    A to mohl přiblížit Brahimi, Slavia jej nechala na pravé straně a jeho střela do protipohybu Karpiaka doskákala vedle zadní tyče.
     
    20:22
    Píská se první faul hostů. Ve druhém poločase by se fauly přenášely i do prodloužení.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Slavia vede po prvním poločase 1:0. Sešívaní začali lépe. V úvodní minutě prošel Daniel přes tři hráče, vynutil si standardku poblíž brankoviště. Záruba ji rozehrál na Homolu, jenž ve stoprocentní šanci přestřelil branku. Následně ale Sparta více držela míč, byla střelecky aktivnější, ale hosty podržel zatím fantastický Marek Karpiak, který zaslouží uznání za to, jak zavřel bránu v úvodním poločase. Angellot si na něm několikrát vylámal zuby. Slavia působila celkem zakřiknutě, ale přečkala tlak soupeře a nakonec udeřila v poslední minutě, přesněji devatenáct sekund před poločasem po souhře dvou bývalých hráčů plzeňského Interobalu.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:56
    Karpiak si poradil se zakončením Angellota.
    19:41 ŠEVČÍK - 0:1
     
    19:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Daniel podržel míč na levé straně a přihrál mezi dvojicí českých reprezentantů Vokounem a Křivánkem nabíhajícímu Křemenovi a ten proti Angellotovi na posledním bekovi nahrával špičkou sálovky MATÚŠI ŠEVČÍKOVI, jenž ze sedmi metrů vsítil do prázdné branky nesmírně důležitý gól do šatny! Asistence: Jan Křemen.
     
    19:08
    Angellot udělal útočný faul na levé straně, když se jeho ruce objevily v obličeji Křemena. Na fauly 4:4.
     
    18:51
    Bernardo blokuje standardní situaci Daniela.
     
    18:50
    Přímo před zraky Jakuba Matyše dochází na pravé straně k faulu na Daniela, Gerčák si staví do zdi Bernarda a Angellota. Na fauly 3:4.
     
    18:32
    Křivánek nahrál zprava na střed Angellotovi, ten byl zezadu zasažen bránícím Křemenem. Benimu Simitčimu se vůbec nelíbilo, že tento zákrok nebyl posouzen jako pátý faul hostů.
     
    17:57
    Sláma se rozeběhl na levé straně do rychlého brejku a nahrával křížem na zadní tyč Leovskimu. Gerčák natáhl nohu.
     
    17:50
    To je paráda, co předvádí Karpiak! Angellot se otočil kolem Křemena na levé straně, ale slovenský gólman vyrazil rukama jeho křižný tvrdý pokus.
     
    17:17
    Sláma odhlavičkoval roh Carlinhose z pravé strany a Slavia útočí Ševčíkem.
     
    16:48
    Na fauly tím pádem 2:4.
     
    16:45
    Homola úplně nesouhlasí s tím, že by rukama zasáhl z pravé strany Carlinhose v rozporu s pravidly. Carlinhos se drží za obličej.
     
    16:15
    Daniel narazil na Angellota, kontr přerušil Homola na polovině hřiště.
     
    15:50
    Zákrok zezadu na Fogacu poblíž hostujícího brankoviště je podle dua rozhodčích v pořádku.
     
    15:25
    Slávisté reklamovali ruku Carlinhose v brankovišti, hra pokračovala.
     
    15:14
    Záruba zachytil nahrávku a rozeběhl se na pravé straně. Carlihnos šel do skluzu a jeho střelu z úhlu vykopával Vokoun. Trenér Frič se ještě zlobil a dožadoval odpískání faulu Carlinhose.
     
    14:40
    Jošt se uvolnil na pravé straně proti Carlinhosovi, jeho střelu vykopl Gerčák pravou nohou.
     
    14:10
    Slavia měla potíže s presinkem, Homola otřel rozehrávku z pravé strany o nohy napadajícího Diega Fogacy.
     
    13:16
    Jošt uhýbal nahrávce středem, Karpiak odkopl míč až za domácí branku.
     
    12:31
    Daniel už nemohl hrát s Karpiakem, pod tlakem Maicona si vynutil jeho podražení a druhý faul Sparty.
     
    11:45
    Slavia si nedala pozor na nahrávku na pravou stranu do běhu Gualdovi a ten sám před Karpiakem zakončoval křížem do pravé ruky zatím jednoznačně nejlepšího hráče hostů.
     
    11:14
    Angellot neuspěl v souboji jeden na na jednoho na levé straně proti Slámovi, vykopává Karpiak.
     
    10:34
    Dobře sehraný volný přímý kop Angellotem na pravou stranu, Křivánek levačkou z první minul poloprázdnou branku.
     
    10:32
    Sláma fauluje zezadu, Beni Simitči chce kartu pro legendu českého futsalu. Na fauly 1:3.
     
    10:26
    Právě on teď udělal chybu, ale Sláma posléze ztratil míč na ose hřiště.
     
    09:55
    Výborná zpráva! Lukáš Křivánek je zpátky na palubovce!
     
    09:06
    Vokoun naběhl na levou stranu, ale Karpiak vyběhl a zneškodnil jeho pokus. Slovenský brankář zatím drží hosty a jeho podstatně více vytížený než Gerčák. Slavia působí trošku nervózním dojmem, ačkoliv měla zatím největší šanci zápasu, když Homola z bezprostřední blízkosti přestřelil bránu. To běžela úvodní minuta celé série.
     
    08:30
    Jošt seběhl ke Carlinhosovi a ten byl při přebíraní nahrávky Brahimiho faulovaný. I druhý faul sešívaných jde tak za českým reprezentantem.
     
    07:54
    Křemen vyrobil chybu, první střelu z pravé strany zablokoval Homola. S následnou dorážkou si poradil Karpiak.
     
    07:05
    Brahimimi sedla střela z pravé strany přes Zárubu na vzdálenější tyč, kde se činil jistý Karpiak.
     
    06:43
    Daniel zkusil křižnou nahrávku zprava na Zárubu, od jeho sálovky odskočil balón za branku Sparty.
     
    06:11
    Karpiak vyrážel zakončení Carlinhose z levé strany ze střední vzdálenosti na krátkou tyč, Brahimi dorážel z jedničky vedle brány.
     
    05:58
    Neobsazený Homola hlavičkuje mimo tři tyče.
     
    05:57
    Carlinhos a Brahimi nechytili rozběhnutého Slámu na pravé straně a ten v souboji legend vypálil na první tyč, kde zakročil Gerčák.
     
    05:19
    Jošt byl trošku dezorientovaný a jako kdyby nevěděl, kde je míč. Ten se od jeho zad odrazil na levou stranu, ale člen první čtyřky hostů dokázal ještě srazit Bernardovu střelu na posledním bekovi vedle bližší tyče.
     
    05:05
    Nejhorší na celé situaci je to, že Křivánek zůstal ležet na place a z palubovky se zvedl. Posléze se pouze za doprovodu člena realizačního týmu dostal pryč z hrací plochy a tohle nevypadá vůbec dobře. Křivánek kulhá a zdá se, že dnes už do zápasu nezasáhne.
     
    05:05
    Při nahrávce přes Homolu z levé strany vystoupil Jošt na Křivánka a zasáhl jej zezadu do paty. Beni Simitči se dožadoval žluté karty.
     
    04:10
    Odhadem potřetí kazí Slavia rozehrávku, výhoz Karpiaka na pravou stranu končí v autu.
     
    03:50
    Leovski vzal roh z pravé strany proti noze Ševčíka, ten přestřelil branku.
     
    03:37
    Zřejmě Ševčík přizvedl střelu Křivánka z levé strany nad sebe a balón snadno stáhl Karpiak.
     
    03:11
    Slavia si zavařila v rozehrávce a Sparta ji následným presinkem donutila k chybě.
     
    02:59
    Karpiak vyráží střelu Vokouna z levé strany přes obránce rukama na přední tyči, domácí mají roh.
     
    02:29
    Vokoun nahrával do levé části hrací plochy do běhu Angellotovi, ten si z prvního doteku moc předkopl balón a ten chytil Karpiak.
     
    02:14
    Křemen byl důrazný na pravé straně proti Angellotovi, Sparta se zlobila, ale hvizd opět nezazněl.
     
    01:43
    Jošt se otáčel na rozhodčího Kaštánka, nepískalo se. Slavia rozehrála roh a Daniel pálil vedle levé tyče, ke které skákal Gerčák.
     
    01:20
    Angellot byl zdvojený, následně mu vypíchl balón Daniel.
     
    00:32
    Homola měl obrovskou šanci, odběhl na levou stranu brankoviště při rozehrávce Zárubovy standardky, ale minul branku.
     
    00:30
    Krásný průnik Daniela! Prošel přes tři hráče, nasadil jesle Brahimimu, položil na palubovku Brahimiho a Gualda (SPA) jej fauloval zezadu těsně před brankovištěm.
     
    00:11
    Slavia nebyla na balónu příliš dlouho, nahrávku zachytil Angellot a diriguje hru z poloviny hrací plochy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Sparta přesně splňuje potřebných šest českých hráčů uvedených v zápise o utkání – Gerčák, Fejzullahi, Gabčo, Vokoun, Hora, Křivánek.
     
    Zápas základní části hraný na Spartě nepamatuje slávistický kouč David Frič. Tehdy ještě trénoval Slavii David Fillinger. Tou dobou se ještě dotahoval přesun Slováka Matúše Ševčíka, jenž začal sezonu v Plzni, ale následně přestoupil do Slavie. Při restartu soutěže ještě neoblékal červenobílý dres jeho krajan Dominik Ostrák. Ten v létě posílil nováčka z Ústí nad Labem, kde dělal kapitána a byl (asi) hlavním tahounem mužstva Martina Dlouhého. Co se týče domácí sestavy, tak Beni Simitči neměl v lednu k dispozici Diega Fogacu, Kennetha Rakvaaga, Maicona, Josefa Gabča a Jesúse Gualdu
     
    Oba celky nastoupí víceméně bez nějakých citelnějších absencí. Sparta i s třetím nejproduktivnějším hráčem základní části Angellotem.
     
    Jak David Frič avizoval, tak se také stalo. V prvním zápase čtvrtfinále dostane přednost Marek Karpiak. Ten velkou měrou přispěl k tomu, že Slováci si poprvé v historii zahrají na velké akci. V sestavě Slavie nechybí ani David Jošt, který se jakožto první slávista v historii, stal nejlepším střelcem základní části.
     
    Úvodní sestavy:

    AC Sparta Praha: Gerčák (Rakvaag) – Brahimi (C), Angellot, Carlinhos, Fogaca, Gualda, Maicon, Bernardo, Křivánek, Vokoun, Hora, Gabčo, Fejzullahi.

    SK Slavia Praha: Karpiak (Vondráček) – Vaktor, Jošt, Sita, Leovski, Ševčík, Sláma, Plíšek, Homola (C), Daniel, Ostrák, Záruba, Křemen.

    Rozhodčí: Kaštánek, Matyš – Cichra.
     
    SK Slavia Praha
    Průběh základní části v podání Slavie byl přesně opačný. Solidní první polovina, ale ne úplně ideální druhá část. Ještě 12. ledna remizovala Slavia v Plzni v souboji dvou tehdy jediných neporažených 5:5, ačkoliv na západě Čech třikrát prohrávala. Následovala ale porážka v derby 2:7 a tím tak víceméně začalo slávistické trápení. Sešívaní nakonec ani jednou neporazili nováčka z Ústí nad Labem. Vedení klubu se rozhodlo pro změnu na postu kouče, když Davida Fillingera nahradil jeho jmenovec Frič a po dvou letech se vrátil do českého futsalového prostředí. Nutno podotknout, že za odvoláním Fillingera nestály výsledky, ale jeho zdravotní problémy, kvůli kterým nemohl Fillinger vykonávat pozici trenéra na sto procent.

    Daniel Kolman oslovil Davida Friče, jenž byl soupeřem Slavie v posledním čtvrtfinále. Před dvěma lety neuhrála Plzeň s Fričem na střídačce ani jedno utkání a sezona pro ni skončila. Mimochodem, co se týče zmíněného Kolmana, tak ten již na začátku této sezony ohlásil, že po sezoně ze Slavie odejde. Momentálně je jediným kandidátem na předsedy SFČR po odcházejícím Otakaru Mestkovi.

    Na to ale (zřejmě) ještě Kolman nemyslí. Nyní si dle všeho primárně přeje, aby klub, u jehož zrodu stál před pětadvaceti lety, postoupil znovu do semifinále. Pomoci by k tomu měla první čtyřka složená ze tří reprezentantů (Jošt, Homola, Záruba), nebo ve skvělé formě chytající brankář slovenské reprezentace Marek Karpiak.
     
    AC Sparta Praha
    Sparta je obhájcem posledního uděleného titulu. Před dvěma lety přešla v semifinále přes Chrudim a ve finále zvítězila nad Teplicemi. Z mistrovského kádru už zůstali ve Spartě ale jen Libor Gerčák a Martin Hora. Po odchodu brankáře Vahaly současný kapitán Brahimi vynechal mistrovskou sezonu kvůli problémům se zrakem. Co se týče tahouna letošní Sparty Angellota, tak ten opustil Spartu během semifinálové série. Do české ligy se poté poněkolikáté vrátil loni v létě.

    Ve Spartě se toho opravdu hodně změnilo od loňského března. Pryč je Michal Seidler, Wilde, nebo Tomáš Drahovský, borec, který vstřelil branku Barceloně v každém utkání, do něhož nastoupil proti španělskému velkoklubu. Opora slovenské reprezentace, která nedávno dosáhla na historický úspěch slovenského nároďáku v podobě prvního postupu na velkou akci (konkrétně ME 2022), zaujímá v tabulce střelců španělské ligy druhou pozici.

    Když se vrátíme ke Spartě, tak té se vstup do tohoto ligového ročníku vůbec nepovedl. Nicméně po restartu soutěže a několika změnách (konci Slavíka, Williama, Tušara a posílení Carlinhosem, Maiconem či brankářem norské reprezentace Rakvaagem) se rudí chytili. Nakonec přeskočili v tabulce Slavii. Dokonce se stali jediným mužstvem, které v základní části vyhrálo nad jejím vítězem. Z dvaadvaceti duelů prohrála Plzeň jediný, na Spartě podlehla týmu trenéra Beniho Simitčiho 0:4.
     
    Beni Simitči kontra David Frič
    Futsalově vzdělaným asi netřeba sdělovat, že v této sérii dojde na střet dvou trenérů, kteří se opravdu mají v lásce. Naposledy si jejich mužstva rozdala v play-off před třemi lety, kdy Frič ještě seděl na lavičce Plzně a s tou se Sparta v semifinále pořádně nadřela. Interobal vedl 2:1, ale Sparta sérii otočila. Pravda je ta, že to bylo maximálně vyhrocené semifinále. Veselo bylo například již po prvním zápase, kdy Frič zkritizoval Simitčiho za to, že se s Plzní při domlouvání termínů odmítl bavit o čtvrtém a pátém střetnutí.
     
    Vzájemné zápasy
    Sparta se utkala se Slavií krátce po restartu soutěže na začátku kalendářního roku. V televizním duelu v UYNP Aréně zvítězila Slavia díky hattricku nejlepšího střelce základní části Davida Jošta. Spartu tehdy porazila po více než třech letech O týden později ale Slavia doma podlehla Spartě 2:7.
     
    Vzhledem k probíhající pandemii koronaviru se utkání odehraje bez diváků.
     
    Hezký den, po dvou letech zažije 1. FUTSAL liga nejkrásnější část sezony. Ve čtvrtfinále play-off na sebe podruhé v historii narazí Sparta a Slavia.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Vít Muzikář

    Branky: 20. Ševčík (Křemen)

    Karty:   1. Gualda (SPA)


    Sparta Praha: Gerčák (Rakvaag) – Brahimi (C), Angellot, Carlinhos, Fogaca, Gualda, Maicon, Bernardo, Křivánek, Vokoun, Hora, Gabčo, Fejzullahi.
    SK Slavia Praha: Karpiak (Vondráček) – Záruba, Homola (C), Daniel, Jošt – Křemen, Sláma, Leovski, Ševčík – Vaktor, Plíšek, Ostrák, Sita.

    Rozhodčí: Kaštánek, Matyš – Cichra

    Diváci: -0-
    Sparta 2 3 Slavia
    #1 Úterý 20.04.2021 • 19:00
    Sparta - Slavia 0:1
    #2 Pátek 23.04.2021 • 20:00
    Slavia - Sparta 4:5
    #3 Neděle 25.04.2021 • 20:15
    Sparta - Slavia 5:5 po penal. (4:3)
    #4 Středa 28.04.2021 • 20:00
    Slavia - Sparta 2:1 po prodl.
    #5 Pátek 30.04.2021 • 20:00
    Sparta - Slavia 4:5
    thejrc.org