Opava – Liberec 0:2 (kon.) | Slovácko – Brno 4:2 (kon.) | Teplice – Plzeň 0:1 (kon.)
Příbram – Bohemians 1905 1:4 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:2 (kon.) | Slavia – Zlín 2:1 (kon.)
konec
FK Příbram
1:4 (0:0)
Bohemians Praha 1905
Středa 21.04.2021, 15:00 • Na Litavce, Příbram • FORTUNA:LIGA • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Hostující trenér Luděk Klusáček udělal o přestávce mistrovský tah, když sáhl ke dvojitému střídání a dvojice Ibrahim Keita a David Puškáč se postarala o úvodní gól, po kterém se rozsypal pytel s brankami. První jmenovaný muž dnes nakonec vstřelil dva góly, zatímco další bývalý hráč 1.FK Příbrami Roman Květ společně s Janem Vondrou jeden. Za domácí poté už pouze korigoval skóre Edrisa Lubega. Konečný výsledek. 1.FK Příbram 1 Bohemians Praha 1905 4. (16:52:33)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Daniel Köstl si srovnal míč na pravé straně hřiště na levačku a zpoza šestnáctky napřáhl k prudké střele, která zamířila nad bránu domácího Jakuba Šimana.
     
    90
    Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 3 minuty.
     
    89
    Utkání už se pouze dohrává, Bohemians 1905 se ovšem stále snaží hrát aktivně a útočit, zatímco Příbram čeká na rychlý protiútok, aby pak udeřila.
     
    88
    Výsledky fotbalistů pražského celku jsou o to cennější, že je trápí rozsáhlá marodka. Bohemians 1905 ovšem mají dost široký kádr a situaci zvládají velice dobře.
     
    86
    Klokani zároveň vyhrají oba dva vzájemné zápasy, v domácím prostředí totiž vyhráli 2:1 a dnes vedou v Příbrami vysoko 4:1. Remíza by byla více než zázrak.
     
    84
    Bohemians 1905 si po dnešním utkání upevní pozici ve středu tabulky, zatímco Příbram zůstane předposlední a ani dnes nedokáže vyhrát poprvé dvakrát v řadě.
     
    83
    V zápasech obou týmů během posledních týdnů příliš mnoho branek nepadá, proto jsem nesmírně rád, že jsme se dnes už dočkali pěti gólů. Přijde další branka?
     
    82
    Fotbalisté Bohemians 1905 vstoupili do druhého poločasu mnohem aktivněji a hodně jim pomohlo dvojité střídání o přestávce. Ibrahim Keita dva góly.
    79. Edrisa LUBEGA - 1:4
     
    79
    Příbram právě vstřelila branku!
    Stanislav Vávra se dostal uprostřed šestnáctky ke střele, která byla zablokována, k dorážce se ale dostal EDRISA LUBEGA a po zemi z blízkosti zamířil ke vzdálenější levé tyči! Čestná branka.
    77. Ibrahim KEITA - 0:4
     
    77
    Bohemians právě vstřelili branku!
    IBRAHIM KEITA se podruhé v zápase prosazuje proti svému bývalému týmu, když si na přední tyči naběhl na krásný centr Romana Květa z levé strany a hlavou zamířil do brány! Další krásná akce hostí a čtvrtý gól. Asistence: Roman Květ.
     
    76
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Emmanuel Antwi, přichází Stanislav Gabriel.
    75. Roman KVĚT - 0:3
     
    75
    Bohemians právě vstřelili branku!
    ROMAN KVĚT nyní zamířil z pokutového kopu neomylně do pravého horního rohu brány a během oslavy gólu poté označil hráče domácí 1.FK Příbrami za, slušně řečeno, homosexuály!
     
    74
    Hlavní rozhodčí jde zkoumat video, protože Jaroslav Tregler zřejmě zahrál v pokutovém území rukou! Potvrzeno. Kope se penalta!
     
    72
    V akci se dnes představí ještě dva celky z Prahy. Od 17:00 hodin hraje Sparta, která se bude snažit potvrdit tři body z Letné v Pardubicích, zatímco Slavia ve večerním utkání hostí Zlín, který Příbram porazila.

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 79. Lubega – 58. Keita (Puškáč), 70. Vondra, 75. Květ (pen.), 77. Keita (Květ)

    Karty:   26. Soldát (PRI), 54. Mezera (PRI) – 16. Květ (BOH)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:8. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:9.
    FK Příbram: Šiman – Nový, Mezera, O. Kingue, S. Kingue – T. Pilík, Zorvan (66. Vávra), Tregler (C), Soldát (66. Obdržal), Antwi (76. Gabriel) – Lubega.
    Náhradníci: Kočí – Obdržal, Vávra, Dočekal, Januška, Kvída, Gabriel.

    Bohemians Praha 1905: P. Le Giang – Köstl, Krch (C), Vondra – M. Dostál, Vaníček (57. Schumacher), Ljovin, Květ, V. Novák (62. Kosek) – Necid (46. Puškáč), Osmančík (46. Keita).
    Náhradníci: Kouba – Schumacher, Hronek, Keita, Puškáč, Bederka, Kosek.

    Rozhodčí: Petr Hocek. Asistenti: Petr Kotalík, Jiří Pečenka. Čtvrtý rozhodčí: Tomáš Ulrich. VAR: Karel Hrubeš. AVAR: Olga Zadinová
    ocianews.com