Levante – Sevilla 0:1 (kon.) | Osasuna – Valencia 3:1 (kon.) | Real Betis – Ath. Bilbao 0:0 (kon.)
Alavés – Villarreal 2:1 (kon.) | Elche – Valladolid 1:1 (kon.) | Cádiz – Real Madrid 0:3 (kon.)
konec
Cádiz CF
0:3 (0:3)
Real Madrid
Středa 21.04.2021, 22:00 • Estadio Ramón de Carranza • Španělská LaLiga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek noci a někdy zase u onlajnu na počtenou! (23:57:13)
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 8:8. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:20.
     
    Je konec! Druhý poločas nám vlastně nenabídl žádnou fotbalovou krásu, branky jsme se také nedočkali. Rozhodujících tak bylo deset minut v prvním poločase, ve kterých Madrid udeřil rovnou třikrát. Stejný počet bodů, tedy tři, bere do tabulky a ještě může myslet n obhajobu titulu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Té však předcházel hodně nepříjemný střet Miguela Gutiérreze a Akapa. Na hřiště jsou voláni lékaři, ale vypadá to, že oba hráči budou v pořádku. Domácí hráč navíc ještě uviděl žlutou kartu.
     
    90+1
    A polovina z nastaveného času už je za námi, dlouhé nastavení by dnes opravdu nemělo větší smysl. Real si však rozehraje ještě jednu standardní situaci.
     
    90
    Nastavovat se budou dvě minuty!
     
    89
    Utkání se ale jinak už jen dohrává. Madrid si celkem zkušené drží vedení. Cádiz sice hraje mnohem lépe než v prvním poločase, jenže ani to nestačí.
     
    88
    Obrana Cádizu se celkem otevřela po ztrátě na polovině hřiště, ovšem Real toho nedokázal nijak využít. Navíc ještě fauloval a domácí mají volný kop.
     
    87
    Po delší době jsme se dočkali alespoň nějakého střeleckého pokusu. Ten měl na starosti hostující hráč z dobré pozice, ale jeho technický pokus šel vedle.
     
    86
    Kdybychom měli hodnosti, jestli se lépe předvedli střídající hráči Realu nebo Cádizu... Asi by to byli ti domácí, hosté v druhé půli nepředvedli nic.
     
    84
    Takto z toho byl jen rohový kop pro domácí celek. Znovu jsme sice viděli zakončení, jenže znovu z velkého záklonu. Proto z toho byla hlavička nad.
     
    83
    Miguel Gutiérrez úplně mimo hru vrazil do svého soupeře... Ivan Šaponjić to evidentně vůbec nečekal a upadl ve vápně, penalta se však pískat nebude.
     
    83
    Držení míče: 41% – 59%!
     
    81
    Cádiz se nyní drží na balónu a snaží se kombinovat na útočné polovině. Je však daleko od gólmana.
     
    80
    A do konce základní hrací doby nám chybí posledních deset minut! Druhý poločas nám moc fotbalové krásy nepřinesl... Celkem dlouho je už rozhodnuto.
     
    79
    Cádiz to tentokrát zkusil dlouhým nákopem na levou stranu, ale nákop byl moc dlouhý. Takto zapracovala obrana Realu a hosté mají míč na kopačkách.
     
    77
    Domácí tak přežili velkou gólovku soupeře a mohou myslet ještě stále na čestnou branku. V současné době jsou ale ve velké vzdálenosti od Belgičana.
     
    76
    Neskutečné, nyní to mělo být rozhodně o čtyři branky! Díaz si skvěle pohlídal ofsajdovou past a šel sám na gólmana. Toho překonal kličkou doprava, ale jeho střela vůbec netrefila bránu!

    Denisa Józsová

    Branky: 30. Benzema (pen.), 33. Odriozola Arzallus (Benzema), 40. Benzema (Casemiro)

    Karty:   8. Salvi (CAD), 29. Carcelén (CAD), 41. Mari (CAD), 90+2. Akapo (CAD) – 22. Varane (REA), 46. Nacho Fernández (REA), 68. Marcelo (REA)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 8:8. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:20.
    Cádiz CF: Ledesma – Carcelén (46. Akapo), Fali, Mauro, Espino (65. Martin) – Jönsson, Mari (C) (46. Cala), Izquierdo – Salvi (46. Lozano), Negredo (46. Šaponjić), Sobrino.
    Náhradníci: Gil – Šaponjić, Pombo, Malbašić, Garrido, Martin, Alejo, Alcalá, Lozano, Cala, Akapo, Augusto Fernández.

    Real Madrid: Courtois – Nacho Fernández, Varane (61. Carvajal), Militao – Odriozola Arzallus (61. Isco), Blanco, Casemiro, Marcelo (C) (74. Gutiérrez) – Rodrygo, Benzema (74. M. Díaz), Vinícius Júnior (61. Asensio).
    Náhradníci: Altube, Lunin – Carvajal, Arribas, M. Díaz, Asensio, Isco, Gutiérrez, Chust.

    Rozhodčí: Mateu – Cebrián, De Francisco
    thejrc.org