AC Milán – Sassuolo 1:2 (kon.) | Bologna – Turín 1:1 (kon.) | Crotone – Sampdoria 0:1 (kon.)
Janov – Benevento 2:2 (kon.) | Juventus – Parma 3:1 (kon.) | Spezia – Inter 1:1 (kon.)
Udinese – Cagliari 0:1 (kon.)
konec
Bologna FC
1:1 (1:0)
Turín FC
Středa 21.04.2021, 20:45Italská Serie A • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Turín vstoupil do druhého poločasu nesmírně aktivně, jenomže se mu nedařilo najít recept na brankáře Skorupskiho. Hostující celek se přeci jenom v úvodu druhého poločasu dočkal vyrovnání, což byla zároveň poslední trefa v tomto duelu. Následovala totiž hodně nezáživná pasáž, která nepřinesla žádnou další vyloženou šanci a oba celky si tak po zásluze rozdělí po bodu. (22:42:40)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 3:9. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 24:14.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Do konce tohoto zápasu nezbývá zrovna moc času. Ani jednomu z týmů se nedaří dostat do vyložené šance, rovněž sledujeme celkem dost nepřesností.
     
    90+2
    Jeden z domácích hráčů inkasoval míčem přímo do obličeje a následovalo tak další ošetřování, po kterém musel zamířit za postranní lajnu.
     
    90+1
    Turín zahrával další standardní situaci z velice slibné pozice. Nakonec to na sebe vzal střídající Baselli, který ovšem trefil pouze protihráče ve zdi.
     
    90
    Nastavuje se pět minut.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Dost možná to vypadá na nerozhodný výsledek, nicméně ještě tu bude nastavený čas.
     
    86
    Turín zahrával další standardku, po které se k odraženému míči dostal Sanabria, kterému se nepovedlo prostřelit hustý blok protihráčů před brankářem.
     
    85
    Turín si vybojoval další rohový kop, který sice nic nebezpečného nepřinesl. Posléze do vápna přiletěl další centr, po kterém mířil nad branku Bremer.
     
    84
    Posléze musel v obraně zasahovat právě hostující Ansaldi, který před dotírajícím protihráčem odkopával do zámezí a následovat bude vhazování.
     
    83
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Nicola Sansone, přichází Andreas Skov Olsen.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. V posledních minutách je aktivnější spíše Turín, jehož střely jsou dnes hodně nepovedené.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Danilo (Bologna FC).
     
    80
    Singo se na pravém křídle pokoušel dostat za záda protihráče, což se mu se štěstím povedlo, jenomže následné zakončení putovalo nad branku.
     
    79
    Ansaldi obdržel nahrávku do volného prostoru a poté se mu povedlo zatáhnout míč na druhou stranu, kde navíc zvolil hodně přesné přenesení hry.
     
    77
    Orsolini se pokoušel vydat po pravém křídle, jenomže kolem sebe měl přesilu protihráčů. Včas zafungoval Bremer, který poté přenášel hru k lajně.
     
    76
    A do kombinace se nakonec zapojil také hostující Sanabria, který byl posléze faulován a jeho celek tak bude rozehrávat z vlastní obranné poloviny.
     
    75
    Do volného prostoru si poté seběhl domácí Schouten, kterému se povedlo dostat míč na útočnou polovinu, kde jeho celek momentálně kombinuje.

    David Suchý

    Branky: 25. Barrow (R. Soriano) – 58. Mandragora

    Karty:   28. Baldursson (BLG), 51. A. Poli (BLG), 53. M'Baye (BLG), 81. Danilo (BLG) – 18. N'Koulou (TUI), 45+1. Rincón (TUI)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 3:9. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 24:14.
    Bologna FC: Skorupski – M'Baye, Danilo, Soumaoro, Dijks (56. De Silvestri) – A. Poli (56. J. Schouten), Domínguez (9. Baldursson, 56. Svanberg) – Orsolini, R. Soriano, Barrow – N. Sansone (83. Skov Olsen).
    Náhradníci: Ravaglia, A. Da Costa – Baldursson, Faragò, Juwara, Svanberg, Skov Olsen, Palacio, Antov, Vignato, De Silvestri, J. Schouten.

    Turín FC: V. Milinković-Savić – Izzo, N'Koulou, Bremer – Singo, Rincón (72. Lukić), Mandragora, Verdi (65. Baselli), Ricardo Rodríguez (65. Ansaldi) – Zaza, Belotti (72. A. Sanabria).
    Náhradníci: Ujkani – A. Sanabria, Lyanco, Linetty, Lukić, Baselli, Vojvoda, Gojak, Murru, Ansaldi, Bonazzoli, Buongiorno.

    Rozhodčí: Marini – Carbone, Capaldo
    ocianews.com