AC Milán – Sassuolo 1:2 (kon.) | Bologna – Turín 1:1 (kon.) | Crotone – Sampdoria 0:1 (kon.)
Janov – Benevento 2:2 (kon.) | Juventus – Parma 3:1 (kon.) | Spezia – Inter 1:1 (kon.)
Udinese – Cagliari 0:1 (kon.)
konec
FC Crotone
0:1 (0:0)
UC Sampdoria
Středa 21.04.2021, 20:45 • Stadio Ezio Scida, Crotone • Italská Serie A • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera, nebo dobrou noc. (22:40:18)
     
    Jestliže v prvním poločase jsme sledovali spíše vyrovnanou bitvu, tak po změně stran už Sampdoria plnila roli favorita. Nejprve vsítila branku a posléze kontrolovala hru. Jenomže v samotném závěru mohl vyrovnat Simy, který z malého vápna branku přestřelil a jen podtrhl nemohoucnost svého mužstva při koncovce. A tak se Janovští radují z dalšího vítězství!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí celek se znovu pokoušel o nákop za obranu, ale míč se svezl po trávníku a zamířil k brankáři. Emil Audero s balonem spadl na trávník a pošetřil trochu času.
     
    90+1
    K postranní čáře přistoupil čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se budou hrát tři minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    89
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Fabio Quagliarella, přichází Keita Baldé.
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Jakub Jankto, přichází Mikkel Damsgaard.
    88. Simy (COE)
     
    88
    To je neuvěřitelné, co domácí útočník zahodil – tohle snad dávají i mladší žáci v okrese! Za obranu si naběhl Simy, jenž měl na kopačce vyrovnání, ovšem jeho pokus z malého vápna zamířil nad břevno!
     
    86
    Serse Cosmi (Crotone) nebyl spokojený s neodpískaným zákrokem na svého svěřence. Tak dlouho a hlasitě protestovat, až vyfasoval žluté napomenutí!
     
    86
    Na pravé straně mohl odcentrovat Salvatore Molina, který ještě předvedl kličku do soupeře. Souboj neustál a domácí mužstvo se bouří proti výroku hlavního rozhodčího.
     
    84
    Crotone vyslalo před branku centr z pravé strany, který odklidil Omar Colley. Sampdoria mohla jít do rychlé protiakce, ale rozhodla se k šetření času kombinací.
     
    83
    Sampdoria dál kontroluje hru a už nikam nespěchá, těsné vedení ji totiž stačí. Uvidíme, zda se domácí mužstvo dostane alespoň k závěrečnému tlaku.
     
    81
    Junior Messias vytáhl míč proti otevřené obraně a přihrál na levou stranu, kde se nacházel Simy. Domácí útočník si na hranici vápna rovnal míč příliš dlouho, a tak se stihl úspěšně vrátit Morten Thorsby.
     
    80
    Morten Thorsby přerušil útok soupeře, když u středového kruhu poslal k zemi soupeře. Simy si výborně pokryl míč a nechal se faulovat. Jenomže poté toho Crotone moc nepředvedlo.
    78. Niccolò Zanellato (COE)
     
    78
    Centr z pravé strany vrátil z pokutového území ven Arkadiusz Reca. Do balonu se pak opřel Niccolò Zanellato, jehož dělovka zamířila těsně nad břevno! Crotone si připravilo první velkou příležitost ve druhém poločase, ale k vyrovnání to chtělo lépe vystřelit!
     
    77
    Favorit zápasu kontroluje poslední minuty zápasu, navíc se hráči v bílých dresech nacházejí u balonu a zároveň daleko od vlastní branky.
     
    75
    Antonio Candreva vhodil míč do hry, ale Sampdoria o něj přišla a musí spěchat do obranného bloku. Jenomže domácímu mužstvu to dlouho trvalo, a tak se soupeř v klidu zformoval.
     
    74
    Jakub Jankto a Fabio Quagliarella si často střídají pozice! Tentokrát se na hrotu nacházel český ofenzivní záložník, který se vydal napadat rozehrávku soupeře.

    Michal Luxa

    Branky: 53. Quagliarella (Gabbiadini)

    Karty:   37. Cigarini (COE), 86. Cosmi (trenér) (COE) – 45+2. A. Ferrari (SMD)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:7.
    FC Crotone: Cordaz (C) – Djidji, Magallán, Luperto (64. Golemić) – P. Pereira (64. Di Carmine), Henrique, Cigarini (64. S. Molina), Zanellato, Reca – Messias – Simy.
    Náhradníci: Crespi, Festa – Cuomo, Di Carmine, Dragus, Golemić, S. Molina, Petriccione, Rispoli, Rivière, Rojas, Vulić.

    UC Sampdoria: Audero – A. Ferrari, Tonelli, Colley, Augello – Candreva, Thorsby, Adrien Silva, Jankto (89. Damsgaard) – Quagliarella (C) (89. K. Baldé), Gabbiadini.
    Náhradníci: N. Ravaglia, Letica – Rocha, Verre, K. Baldé, G. Ramírez, Askildsen, Regini, La Gumina, Léris, Damsgaard.

    Rozhodčí: Paterna – Peretti, Avalos
    thejrc.org