Freiburg – Hoffenheim 1:1 (kon.) | Mohuč – Bayern 2:1 (kon.) | Union Berlín – W. Brémy 3:1 (kon.)
Wolfsburg – Dortmund 0:2 (kon.) | Leverkusen – Frankfurt 3:1 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
2:1 (2:0)
Bayern Mnichov
Sobota 24.04.2021, 15:30 • OPEL ARENA, Mohuč • Německá Bundesliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání překvapivě končí vítězstvím Mohuče, která svého soupeře porazila výsledkem 2:1. Druhý poločas nám moc zajímavých momentů nepřinesl, domácí celek se totiž snažil vycházet ze zajištěné obrany, což se dařilo na jedničku. Bayern Mnichov byl v tomto duelu směrem dopředu naprosto bezradný, za celý zápas se totiž dostal do jediné vyložené šance. Snížení sice přišlo, jenomže až v poslední minutě nastaveného času a na vyrovnání už nebyl čas. (17:24:52)
     
    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:13. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:15.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Bayern právě vstřelil branku!
    V samotném závěru je tu kontaktní branka! Hostující obránce Hack chtěl prodloužit míč za sebe na Zentnera, jenomže míč ukořistil ROBERT LEWANDOWSKI, kterému se pravačkou povedlo zamířit přesně k tyči.
     
    90+3
    Müller byl zastaven na hranici nedovoleného zákroku, avšak sudí nechal pokračovat ve hře, což hostujícího útočníka hodně rozčílilo.
     
    90+2
    Bayern se jednoduše dostal s míčem na útočnou polovinu, kde sice rozjel kombinaci, jenomže k ničemu nebezpečnému to nevede.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Leonardo Barreiro, přichází Dominik Kohr.
     
    89
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Danny da Costa, přichází Daniel Brosinski.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. O vítězi se zdá být rozhodnuto, ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Danny da Costa (1. FSV Mohuč 05).
     
    86
    Nedovoleným způsobem poté vletěl do souboje o míč Kouassi, který klidně mohl vyfasovat žlutou kartu. Mohuč bude rozehrávat od středového kruhu.
     
    85
    Bayern se v závěru zápasu přeci jenom dostává k tlaku. Boateng za obranou našel Lewandowski, který si v zakončení nedokázal poradit.
     
    84
    Centrem levou nohou to poté zkoušel nenápadně hrající Gnabry, který hledal spoluhráče na malém vápně, avšak nakonec našel pouze brankáře.
     
    83
    Sledovali jsme vysoký pas směrem na levou stranu, kde si o nahrávku sice řekl hostující Müller, jenomže v souboji se před něj dostal domácí da Costa.
     
    82
    Barreiro se po hezké kombinaci nakonec dostal do zakončení, které ovšem směřovalo hodně vedle hostující branky a Neuer bude moci rozehrát.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Mohuč i nadále vede o dvě branky a svého soupeře nepouští do žádných vyložených šancí.
     
    80
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Karim Onisiwo, přichází Robert Glatzel.
     
    79
    Zentner si poté troufl na bleskový odkop na druhou stranu, kde měl hodně daleko k míči Onisiwo a před ním se tak povedlo jednat připravenému Daviesovi.

    David Suchý

    Branky: 3. Burkardt, 37. Quaison (Mwene) – 90+4. Lewandowski

    Karty:   58. Mwene (MAI), 59. St. Juste (MAI), 87. D. da Costa (MAI) – 36. J. Boateng (BAY), 41. Goretzka (BAY), 42. Alaba (BAY), 73. Lewandowski (BAY)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:13. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:15.
    1. FSV Mohuč 05: Zentner – St. Juste, Hack, Niakhaté – D. da Costa (89. Brosinski), Latza (C), Barreiro (90. Kohr), Mwene – Quaison (68. Boëtius) – Onisiwo (80. Glatzel), Burkardt (46. Öztunali).
    Náhradníci: Dahmen – Boëtius, Bell, Brosinski, Ádám Szalai, Stöger, Öztunali, Kohr, Glatzel.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, J. Boateng, Alaba (70. Gnabry), A. Davies – Kimmich, Goretzka (46. Kouassi) – Sané (46. Choupo-Moting), T. Müller, Coman (46. Musiala) – Lewandowski.
    Náhradníci: Nübel – Dantas, Gnabry, Choupo-Moting, Javi Martínez, Musiala, B. Sarr, Roca, Kouassi.

    Rozhodčí: Osmers – Kempter, Gorniak
    thejrc.org