Zlaté Moravce – Dunajská Streda 0:1 (kon.) | Ružomberok – Sereď 2:1 (kon.) | Trnava – Trenčín 2:0 (kon.)
Senica – Michalovce 1:1 (kon.) | Pohronie – Nitra 0:0 (kon.)
konec
FC Spartak Trnava
2:0 (2:0)
AS Trenčín
Sobota 24.04.2021, 17:00 • Štadión Antona Malatinského • Niké liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:51:28)
     
    Je za námi velmi nezáživné utkání mezi Trnavou a Trenčínem. Celému duelu udalo ráz šest minut na začátku prvního poločasu, kdy se domácím podařilo skórovat rovnou dvakrát. Trenčín toho směrem dopředu moc nepředvedl a zaslouženě padl. Naopak Spartak si celý druhý poločas držel svůj náskok bez problémů a bere tři body do tabulky.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Trnava si ještě rozjela zajímavou možnost, ale balón nakonec skrze šestnáctku neprošel. Trenčín má tak jednu z posledních možností na útok.
     
    90+1
    A už je za námi první z nastavených minut. Peter Kolesár se domlouvá se spoluhráčem. Nakonec to byl on, kdo rozehrál standardní situaci do strany.
     
    90
    Nastavovat se budou dvě minuty!
     
    89
    Dominik Takáč bude odkopávat od své brány. Posílá své spoluhráče na útočnou polovinu. Tam míč sice poslal, ale jeden z domácích se provinil faulem.
     
    88
    Spartak bez potíží odkopává balón na soupeřovu polovinu a už se nikam nežene. Na durhou stranu, o jeho třech bodech už je nejspíše rozhodnuto.
     
    87
    Střídání v týmu FC Spartak Trnava: ze hřiště odchází Martin Miković, přichází Dejan Trajkovski.
     
    86
    Míč se nám nějakou dobu potuloval vzduchu. Proto jsme viděli několik menších osobních soubojů, ze kterých nakonec vzešli vítězně domácí hráči.
     
    85
    Spartak podržel několik dalších desítek sekund míč na svých kopačkách, načež následoval snad první ofsajd v celém zápase. Trenčín může jít dopředu.
     
    84
    Po delší době jsme viděli centr na zadní tyč, avšak tam byla velká převaha hráčů Trenčína. Ti si se situací také poradili a odhlavičkovali balon do zámezí.
     
    83
    Hosté se dopustili faulu nedaleko své brány, a tak domácí budou moci nadále šetřit čas na útočné polovině. Zatím si v pohodě hlídají dobrý náskok.
     
    82
    Hru nám nyní na několik okamžiků přerušilo střídání. Následoval skákavý centr do vápna hostujícího celku, ale Michal Kukučka to měl k míči nejblíže.
     
    81
    Střídání v týmu FC Spartak Trnava: ze hřiště odchází Jakub Grič, přichází Peter Kolesár.

    Střídání v týmu FC Spartak Trnava: ze hřiště odchází De Barros Cabral Saymon, přichází Daniel Iglesias.
     
    81
    Střídání v týmu AS Trenčín: ze hřiště odchází Abubakar Ghali, přichází Adam Gaži.
     
    80
    A do konce hry nám chybí posledních deset minut! Nějaké menší nastavení se asi čekat dá, ale fanoušci brzkým koncem dnes o nic moc nepřijdou.
     
    79
    Domácí gólman nyní zavařil trochu sám sobě, když mu špatně odskočil balón při zpracování. Nakonec ale stihl balón odkopnou před dotírajícím soupeřem.
     
    78
    Nakonec jsme viděli daleký centr skoro z poloviny hřiště. U pravé tyče ale nikdo nebyl, a tak si nikým neatakovaný mohl pro balón vyskočit Dominik Takáč.

    Denisa Józsová

    Branky: 7. Bamidele Isa, 13. Ristovski

    Karty:   54. Grič (TRN), 68. Izuchukwu (TRN) – 41. Corryn (TRE), 72. Šulek (TRE)


    FC Spartak Trnava: Takáč – Koštrna, Twardzik, Izuchukwu, Miković (C) (87. Trajkovski) – Savvidis, Grič (81. Kolesár) – Vlasko (70. Bukata), Saymon (81. Iglesias), Bamidele Isa (70. Yao) – Ristovski.
    Náhradníci: Kamenár – Trajkovski, Kolesár, Iglesias, Yao, Benovič, Kóša, Bukata, Karhan.

    AS Trenčín: Kukučka – Yem, Šulek, Kapuadi, Pirinen – El Mahdioui (C), Kadák (72. Čataković), Zubairu (46. Lavrinčík) – Ghali (81. Gaži), Ikoba, Corryn.
    Náhradníci: Lapoš – Čataković, Madu, Lavrinčík, Gaži, Ibrahim, Tučný, Križan, Mazanovský.

    Rozhodčí: Mastiš – Galo, Košecký
    thejrc.org