PSG – Manchester City 1:2 (kon.)
konec
Paris Saint-Germain
1:2 (1:0)
Manchester City
Středa 28.04.2021, 21:00 • Parc des Princes, Paříž • Liga mistrů • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    86
    Nyní žlutou kartu dostává Kevin De Bruyne, jenž nedovoleně zastavil protihráče. Hosté tak zůstávají u míče a budou ho rozehrávat.
     
    83
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Leandro Paredes, přichází Ander Herrera.
     
    80
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Ángel Di María, přichází Danilo Pereira.
    77. Gueye tvrdě fauloval soupeře a zápas pro něj skončil
     
    77
    Tak tohle je další rána pro Paris Saint-Germain. Domácí totiž budou zápas dohrávat v deseti hráčích. Idrissa Gueye totiž zezadu prošlápl lýtko Ilkaye Gündoğana a ten tak s velmi bolestivou grimasou skončil na hrací ploše a je ošetřován. Dost možná pro něho zápas skončil.
     
    74
    Neymar za svůj faul na soupeře inkasoval žlutou kartu.
    71. Rijád MAHRÍZ - 1:2
     
    71
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Hosté se poprvé v utkání dostávají do vedení a rázem je situace jiná a nyní jsou to oni, kdo má lepší pozici pro odvetu. Volný přímý kop zahrál RIJÁD MAHRÍZ, balon proskočil zdí a ač se po něm natahoval Keylor Navas, zaplul do sítě – 1:2.
     
    70
    Paredes dostal žlutou kartu za nesportovní chování, zřejmě něco ostřejšího řekl směrem k sudímu po faulu domácích. Volný přímý kop, který může být nebezpečný, zahraje Mahríz.
    64. Kevin De Bruyne - 1:1
     
    64
    Manchester City právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Hosté se déle zdrželi na polovině pařížského celku, kde z dálky centroval balon k zadní tyči KEVIN DE BRUYNE a ten nakonec proskočil k Navasovi a skončil za jeho zády – 1:1. Domácí brankář zareagoval příliš pozdě a i když se po míči rukama natahoval, inkasovanému gólu nezbránil. Asistence: Olexandr Zinčenko.
     
    61
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází João Cancelo, přichází Olexandr Zinčenko.
    42. Foden byl v obrovské šanci, vše zachránil Navas
     
    42
    Obrovská šance hostů. Phil Foden dostal z pravé strany přihrávku před malé vápno a sám před Navasem vystřelil. Domácí brankář pak vytasil velmi dobrý zákrok a rukavicemi vyrazil míč nad sebe!
    32. Mahrízovo nebezpečné zakončení
     
    32
    Rijád Mahríz zblízka zakončoval před Navasem, ale jeho povedená střela lízla břevno jeho brány! Moc nechybělo a klidně mohlo být vyrovnáno!
     
    31
    Cancelo zastavil rozběhnutého Kyliana Mbappého a ten pak skončil na hrací ploše. Sudí zákrok hostujícího hráče odměnil žlutou kartou.
    21. Povedená střela Bernarda Silvy
     
    21
    Nyní už byli hosté hodně nebezpeční před brankou Navase, z pravé strany vystřelil Bernardo Silva a u své tyče se musel pořádně činit domácí brankář, jenž nakonec vše zákrokem ustál.
    15. MARQUINHOS - 1:0
     
    15
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    A tentokráte rohový kop zahráli domácí hráči velmi dobře a jdou po této standardce do vedení. Ángel Di María poslal krásný centr do pokutového území, kde si nejvýše vyskočil MARQUINHOS a po jeho hlavičce pak balon končí u protější tyče – 1:0. Asistence: Ángel Di María.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 15. Marquinhos (Di María) – 64. De Bruyne (Zinčenko), 71. Mahríz

    Karty:   70. Paredes (PSG), 74. Neymar (PSG) – 31. Cancelo (MAC), 86. De Bruyne (MAC)   77. I. Gueye (PSG)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:15.
    Paris Saint-Germain: Navas – Florenzi, Marquinhos (C), Kimpembe, Bakker – I. Gueye, Paredes (83. A. Herrera) – Di María (80. Danilo Pereira), Verratti, Neymar – Mbappé.
    Náhradníci: S. Rico – Kehrer, Icardi, Rafinha Alcântara, Danilo Pereira, Kean, Sarabia, Kurzawa, A. Herrera, A. Diallo, Draxler, Dagba.

    Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Rúben Dias, Cancelo (61. Zinčenko) – Gündoğan, Rodri, De Bruyne (C) – Mahríz, B. Silva, Foden.
    Náhradníci: Steffen, Trafford – N. Aké, Sterling, Jesus, Agüero, Zinčenko, Laporte, F. Torres, B. Mendy, Fernandinho, García.

    Rozhodčí: Brych (GER) – Borsch (GER) , Lupp (GER)
    Úterý 04.05.2021
    Manchester City - PSG 2:0

    Branky: 11. Mahríz, 63. Mahríz (Foden)

    Karty:   71. Zinčenko (MAC), 74. De Bruyne (MAC) – 22. A. Herrera (PSG), 71. Verratti (PSG), 87. Kimpembe (PSG), 89. Danilo Pereira (PSG)   69. Di María (PSG)

    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:12.
    thejrc.org