Hellas Verona – Spezia 1:1 (kon.) | Crotone – Inter 0:2 (kon.) | AC Milán – Benevento 2:0 (kon.)
konec
FC Crotone
0:2 (0:0)
Inter Milán
Sobota 01.05.2021, 18:00 • Stadio Ezio Scida (Crotone) • Italská Serie A • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Interu Milán, který svého soupeře nakonec porazil výsledkem 2:0. Inter Milán měl v průběhu druhého poločasu opravdu velkou územní převahu, jenomže se mu nedařilo proniknout do žádné vyložené šance. To změnil až střídající Eriksen, který se pravačkou opřel do míče a právě tato střela znamenala zisk tří bodů. Crotone sice mělo hodně času na případné vyrovnání, Inter Milán si v závěru zápasu své hubené vedení pohlídal a přidal ještě jednu branku. (19:53:37)
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 1:10. Střely mimo: 1:5. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:9.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Achraf HAKIMÍ - 0:2
     
    90+3
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom je tu druhá branka! Inter Milán se díky hraničnímu souboji dostal do protiútoku, při kterém měl před sebou hodně prostoru ACHRAF HAKIMÍ, kterému se přízemním zakončením povedlo vyzrát na brankáře Cordaze.
     
    90+2
    Perišić to zkoušel nabídkou na zadní tyč, kam si nabíhal také Lukaku, který ovšme na tuto nabídku nedosáhl.
     
    90+1
    Taktickou žlutou kartu vyfasoval hostující Eriksen, který nesportovně zakopl míč.
     
    90
    Tři minuty nad rámec.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Inter Milán stále vede o jednu branku, ještě musíme počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Sánchez se pokoušel prodrat po levém křídle, jenomže ho čistým způsobem zastavil jeden z domácích hráčů, který si vysloužil potlesk lavičky.
     
    85
    Crotone tak přečkalo kritický moment, stále tak prohrává pouze o jednu branku. Před malým momentem musel boxovat míč brankář Handanović.
    84. Neuznaná branka hostů - ofsajd.
     
    84
    Inter Milán se sice radoval ze druhé branky, jenomže ta nakonec neplatí! Perišić se totiž v době nahrávky nacházel v ofsajdovém postavení.
     
    83
    Po dalším nedovoleném zákroku mohl z vlastní poloviny rozehrávat domácí Vulic. Jeho celek se dostal na druhou stranu, kde nyní kombinuje.
     
    82
    Ve vzduchu se posléze musel činit také domácí Eduardo, který pouze vracel míč směrem k postranní lajně, kde se nacházel hostující Perišić.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Inter Milán stále vede o jednu branku, v závěru zápasu to bude mít ještě hodně složité.
     
    80
    Do pokutového území si poté seběhl Eriksen, který se již dostával do zakončení. Na poslední chvíli ho dokázal v době zakončení zastavit Golemic.
     
    79
    K rozehrávce se v tomto případě postavil hostující Eriksen. Jeho nabídka nakonec směřovala na nohu Bastoniho, který trefil pouze nohu soupeře.
     
    78
    Kousek od pokutového území nakonec skončil na zemi hostující Hakimí. Ten svému celku zajistil zajímavou standardku, jistě to bude i na střelu.

    David Suchý

    Branky: 69. Eriksen (R. Lukaku), 90+3. Hakimí (Barella)

    Karty:   74. Rivière (COE) – 39. Brozović (INM), 90+1. Eriksen (INM)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 1:10. Střely mimo: 1:5. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:9.
    FC Crotone: Cordaz – Magallán, Golemić, Djidji – S. Molina, Messias, Cigarini (46. Henrique), Benali (67. Vulić), Reca (38. P. Pereira) – Únás (72. Rivière), Simy.
    Náhradníci: Crespi, Festa – Cuomo, Henrique, Marrone, P. Pereira, Rispoli, Rivière, Zanellato, Rojas, Petriccione, Vulić.

    Inter Milán: Handanovič – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Hakimí, Barella, Brozović, Sensi (66. Eriksen), Darmian (66. Perišić) – R. Lukaku, Lautaro Martínez (66. Alexis Sánchez).
    Náhradníci: D. Padelli, I. Radu – D'Ambrosio, Eriksen, Gagliardini, Vecino, Young, Ranocchia, Alexis Sánchez, Pinamonti, Perišić.

    Rozhodčí: Prontera – Mastrodonato, Margani
    thejrc.org