Lazio – Janov 4:3 (kon.) | Bologna – Fiorentina 3:3 (kon.) | Neapol – Cagliari 1:1 (kon.)
Sassuolo – Atalanta BC 1:1 (kon.) | Udinese – Juventus 1:2 (kon.) | Sampdoria – AS Řím 2:0 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
1:1 (0:1)
Atalanta Bergamo
Neděle 02.05.2021, 15:00 • Mapei Stadium – Città del Tricolore • Italská Serie A • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Sassuolo vstoupilo do druhého poločasu ukázkově, povedlo se mu totiž rychle vstřelit vyrovnávací branku. Domácí měli i posléze více ze hry, nakonec se radovali z vedoucí branky, která ovšem neplatila kvůli ofsajdu. Bergamo si navíc i v početní nevýhodě vybojovalo pokutový kop, jenomže ten Muriel nedokázal proměnit a oba celky si tak rozdělily po bodu. (16:51:00)
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 4:0. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 17:12.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Bergamo se dožadovalo další penalty, sudí nechává pokračovat!
     
    90+2
    Na opačné straně to na sebe vzal Raspadori, který si v pokutovém území potáhl míč do palebné pozice, jenomže zakončoval vysoko nad branku.
     
    90+1
    Muriel se dostával do rychlého protiútoku, při kterém to nakonec vzal na sebe, jenomže narazil do obránce Toljana.
     
    90
    Nastavují se tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, výsledek je stále nerozhodný a ještě navíc musíme počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Mert Müldür, přichází Jeremy Toljan.
     
    87
    Míč se znovu dostal ven z hrací plochy a autového vhazování se tak ujal obránce Djimsiti, který si musel říct o podporu od svých spoluhráčů.
     
    85
    Následovalo autové vhazování z levé strany, které si vzal na starost hostující Gosens. Jeho nabídka nakonec velice přesně našla Freulera.
     
    84
    Standardní situace se nebezpečně snášela směrem k hranici malého vápna, kde nejvýše do vzduchu vystoupal Hateboer, který rychle odvracel.
     
    83
    Na dlouhou nohu to měl domácí Berardi, kterému se přesto povedlo pokračovat v kombinaci, která nakonec přinese další standardní situaci.
     
    82
    K pokutovému území se posléze dostával domácí Raspadori, který si to nakonec rozmyslel a raději počkal na podporu od svých spoluhráčů.
     
    81
    Sassuolo se přesto s míčem zdrželo na polovině soupeře, kde rozjelo kombinaci, při které Boga přesto vyprodukoval zpětnou nahrávku na Ferrariho.
     
    80
    Standardní situace ze zajímavé pozice se nakonec chopil domácí Berardi, který to zkoušel přímo na branku, jenomže trefil pouze zeď soupeře.
     
    79
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Rafael Tolói, přichází José Luis Palomino.
     
    79
    Následoval rohový kop z levé strany, který ovšem skončil na noze domácího Bogy, který se rychlým způsobem dostává na druhou stranu.
     
    78
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Hamed Traorè, přichází Kaan Ayhan.

    David Suchý

    Branky: 52. D. Berardi (pen.) – 32. Gosens (Malinovskyj)

    Karty:   28. Marlon (SAS), 35. Chiricheş (SAS), 40. Locatelli (SAS), 45+1. Obiang (SAS), 53. G. M. Ferrari (SAS) – 78. Djimsiti (ABC)   75. Marlon (SAS)   23. Gollini (ABC)

    Neproměněná penalta: 77. Muriel (ABC), brankář Consigli zneškodnil


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 4:0. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 17:12.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Müldür (87. Toljan), Marlon, Chiricheş (46. G. M. Ferrari), Kiriakopoulos – Obiang (61. Bourabia), Locatelli – D. Berardi, Traorè (78. K. Ayhan), Boga – Defrel (46. Raspadori).
    Náhradníci: Pegolo – Bourabia, K. Ayhan, G. M. Ferrari, Djuričić, Toljan, Raspadori, Peluso, Magnanelli, Rogério, Maxime López, Haraslín.

    Atalanta Bergamo: Gollini – Tolói (79. Palomino), Romero, Djimsiti – Hateboer, de Roon, Freuler, Gosens – Pessina (25. Sportiello) – Malinovskyj, D. Zapata (60. Muriel).
    Náhradníci: Sportiello, F. Rossi – Caldara, Iličić, Šutalo, Palomino, Pašalić, Al. Mirančuk, Maehle, Kovalenko, S. Lammers, Muriel.
    thejrc.org