Florida – Dallas 5:4 (po pr.) | New Jersey – Boston 0:3 (kon.) | NY Rangers – Washington 3:6 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 7:2 (kon.) | Carolina – Chicago 5:2 (kon.) | Montreal – Toronto 3:2 (po pr.)
Columbus – Nashville 3:4 (po pr.) | Buffalo – NY Islanders 4:2 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 2:1 (kon.)
St. Louis – Anaheim 3:1 (kon.) | Minnesota – Vegas 6:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
Vancouver – Edmonton 3:5 (kon.) | San Jose – Colorado 4:5 (po pr.)
konec
St. Louis Blues
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Anaheim Ducks
Úterý 04.05.2021, 02:07 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    ST. LOUIS BLUES

    St. Louis pomýšlí na vyřazovací boje a je jim velmi blízko. Za čtyřicet devět zápasů Blues vybojovali 53 bodů, což jim stačí na průběžnou čtvrtou pozici. Mají na ni náskok 3 body na pátou Arizonu, který má ale už odehráno o tři zápasy více. Z posledních pěti zápasů Blues prohráli jen jednou. Vstřelili již 147 branek, zatímco jich 154 obdrželi.

    Forma: P(pp) – V(pp) – V – V – V

    Poslední zápasy:
    Minnesota – St. Louis 4:3pp
    Minnesota – St. Louis 4:5pp
    Minnesota – St. Louis 3:4

    Nejproduktivnější hráči:
    1. David Perron, 49 bodů (15+34)
    2. Ryan O'Reilly, 48 bodů, (22+26)
    3. Mike Hoffman, 32 bodů (16+16)

    Československá stopa:
    -
     
    ANAHEIM DUCKS

    Anaheim zažívá další "sezónu bídy". Tým z padesáti dvou utkání prohrál ve šestatřiceti u nich a výhru v základní hrací době bral pouze jedenáctkrát. Získal na své konto třicet devět bodů a leží na úplně posledním místě západní divize. "Kachny" na své konto navíc získaly druhý nejmenší počet bodů z celé NHL, horší je zatím jen Buffalo s 33 body. Anaheim se trefil sto šestnáct krát, zatímco inkasoval sto šestašedesát branek.

    Forma: V – P – V – P – P

    Poslední zápasy:
    Anaheim – Los Angeles 6:2
    Anaheim – Los Angeles 1:2
    Los Angeles – Anaheim 2:3

    Nejproduktivnější hráči:
    1. Maxime Comtois, 30 bodů (15+16)
    2. Rickard Rakell, 26 bodů (8+18)
    3. Cam Fowler, 22 bodů (5+17)

    Československá stopa:
    -
     
    Úvodní sestavy:

    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Faulk, Scandella, Parayko (A), Walman, Bortuzzo, Mikkola – Perron, R. O'Reilly (C), B. Schenn (A) – Tarasenko, Bozak, Schwartz – Kyrou, Thomas, Hoffman – Blais, Barbašev, Sanford.

    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Ja. Larsson, Fowler (A), Shattenkirk, Benoit, Drysdale, H. Fleury – Terry, Zegras, Comtois – Rakell (A), Lundeström, Volkov – Carrick, Getzlaf (C), Jones – Heinen, D. Grant, Deslauriers.

    Rozhodčí: F. South – I. Walsch (oba USA).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Domácí hokejisté vyhráli první buly tohoto zápasu a okamžitě zamířili do útoku.
     
    00:30
    O'Reilly kombinoval s Perronem a vyměnil si s ním asi čtyři přihrávky. Následně ale nahodil kotouč až moc daleko a pískalo se zakázané uvolnění.
     
    01:25
    Fowler dostal kotouč po delší kombinaci Anaheimu do výhodné pozice na vrcholku kruhu. Střelou zápěstím prověřil Binningtona, ale nedokázal ho prostřelit.
     
    02:19
    Getzlaf nedokázal zachytit jednoduchou přihrávku ve středu hřiště a zamířil tak šanci na únik ve dvou proti jednomu. Následně však skvěle našel spoluhráče, který obtočil branku a donutil Binningtona kotouč přikrýt.
     
    02:30
    Domácí vyhráli buly u své branky a zamířili do útoku. Anaheim sice situaci dobře ubránil, ale následně vyhodil přes všechny čáry a píská se icing.
     
    03:11
    Rakell se proháčkoval individuálně až k mantinelu za domácí brankou. Najednou si ale sjel před ní a prověřil z ničeho nic Binningtona, který předvedl parádní zákrok.
     
    04:01
    Na hřišti se objevil čtvrtý útok St. Louis, který ale jen držel kotouč u své branky a nahazoval na útočnou modrou, a pak opět odjel na střídačku.
     
    04:52
    Thomas se s pukem dostal z obranné třetiny až do útočného pásma. Před brankou ale místo střely předal kotouč na křídlo, kde Hoffman kotouč nezachytil a akce skončila neúspěchem.
     
    05:49
    Hra chvíli připomínala verzi prodloužení tři proti třem. Týmy se střídaly na kotouči po několika sekundách a byl to hokej nahoru dolů. Nakonec z toho ale nebude nic, co by ohrozilo branku jednoho z týmů.
     
    06:12
    Anaheim chtěl vyvézt kotouč, ale při prudké přihrávce do středního pásma jeden ze domácích hráčů do trajektorie puku strčil hokejku. Kotouč tak vyletěl mimo herní plochu.
     
    Máme zde první komerční pauzu tohoto utkání.
     
    06:24
    Vhazování před brankou Gibsona vyhrálo St. Louism ovšem po dvou přihrávkách zkusil vypálit Tarasenko a vůbec netrefil branku. Domácí se tak museli vystěhovat.
     
    06:45
    Comtois dostal skvělý pas z boku od mantinelu před branku a z první nasměroval kotouč na Binningtona, který ho ale pohotově vyrazil.
     
    07:33
    Tarasenko parádně vjel do přihrávky při kombinaci soupeře a okamžitě založil kontra útok. Ten ale nedopadl díky parádnímu forčekingu Anaheimu Ducks.
     
    08:37
    Shattenkirk velmi nepřesně přihrával ve středové třetině a nasměroval soupeře do rychlého brejku. Na poslední chvíli zareagoval Benoit a jednomu z hráčů Blues vypíchl kotouč.
     
    09:17
    Benoit zkusil technickou střelu od modré čáry. Jeho kotouč prosvištěl kolem tyčky. Po odrazu od zadního mantinelu ho chtěl dorážet Getzlaf, ale Binnington k tyčce nastavil beton.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    10:12
    O'Reilly už pomalu slavil vstřelení branky. Sudí ale rozpažil a naznačil, aby se hrálo dále. Kotouč se odrazil od tyčky za gólmanova záda, ale brankovou čáru nepřejel.
     
    11:14
    Scandella ukázal obrovskou obětavost, když skočil do hrozně tvrdé střely, kterou z mezikruží po parádní pasu zpoza branky vyslal Rakell. to muselo bolet.
     
    12:11
    Tarasenko nahodil kotouč, ovšem úmysl trefit branku mu moc nevyšel. Místo toho namazal Getzlafovi přímo na hokejku a ten okamžitě otočil hru do útočného pásma Anaheimu.
     
    12:55
    Blues obrali po tlaku Anaheim o kotouč a nyní si s ním zatím přihrávají za svou brankou. Postupnou kombinací zkusí najít cestu dopředu.
     
    13:38
    Shattenkirk tvrdě bojoval o kotouč u mantinelu se Schennem. Několik tvrdých naražení od obou hráčů, div že nevyústilo v bitku.
     
    14:15
    Bortuzzo na poslední chvíli zablokoval ránu ruského útočníka Volkova, který měl hodně prostoru na zakončení a vůbec nebyl hlídán.
     
    14:54
    Gibson si připsal jednoduchý zákrok proti střele Bozaka od pravého mantinelu. Kotouč jednoduše ukryl pod lapačku a přerušil hru.
     
    Následuje druhá komerční pauza dnešního mače.
     
    15:04
    Tarasenko byl za brankou soupeře tvrdě naražen na hrazení. Anaheim díky tomu získal kotouč a vydal se na útočný výlet, který ale neměl dlouhého trvání.
     
    15:31
    Bozak si našel kotouč v mezikruží a z první vypálil, ovšem kotouč vůbec neusměrnil na branku, ale spíš do pravého rohu kluziště.
     
    16:29
    Fleury dostal kotouč k modré čáře, ale jeho rána připomínala spíš slabou přihrávku, než něco, co by mělo znamenat kotouč v síti soupeře.
     
    Mahura dvakrát otestoval Binningtonovu pozornost z levé strany od mantinelu. Poprvé mířil na vzdálenější tyč, ale branku minul. Tentokrát ho kanadský brankář zase velmi jednoduše vychytal.
     
    17:35
    Volkov se v útočném pásmu prezentoval velmi nepřesnou přihrávkou, kvůli které dokonce Anaheim pásmo ztratil a musel se rychle pakovat do obrany.
     
    18:11
    Shattenkirk získal kotouč před svým brankáře a parádní otočkou zmátl forčekujícího útočníka. Poté chtěl kotouč poslat na modrou pro spoluhráče, ale to mu vůbec nevyšlo.
     
    18:28
    Ducks sice vyhráli vhazování před svou brankou, ovšem kotouč jen vyhodili na zakázané uvolnění, a tak se znovu buly odehraje před brankářem Gibsonem.
     
    18:53
    Faulk vyslal tvrdou bombu od modré čáry, která ale na branku nezamířila. Místo toho našla svoje místo na zadním mantinelu a následně už u hráče Ducks.
     
    19:00
    Do konce této třetiny zbývá už jen jedna minuta.
     
    19:50
    Binnington hodně překvapivě zastavil kotouč. Pravděpodobně neviděl, kam přesně kotouč letí a chtěl si být jistý. Nakonec toho ale Anaheim využil k protiútoku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. Žádnou branku jsme v ni neviděli. Lepším týmem bylo podle očekávání St. Louis Blues. Ovšem Anaheim nebyl taky žádným zklamáním a vytvořil si kvantum hezkých šancí. Nejblíže brance byl O'Reilly, který orazítkoval tyčku.

    Další třetina začne přibližně v 03:00.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Úvodní buly druhé třetiny vyhrál Anaheim, který ale prakticky ihned o kotouč přišel a do útoku si to "štrádovalo" St. Louis.
     
    20:57
    Anaheim začal v opravu vysokém tempu. Binningtona prověřil za první minutu hned třikrát. Poslední střelu si nyní připsal Volkov z levé strany, ale úspěšný nebyl.
     
    21:50
    Scandella pálil z otočky před brankovištěm, ale Gibson kotouč vrazil. Bohužel pro jeho tým ale před sebe a tak přišla okamžitá dorážka. Tu ale dalším skvělým zákrokem dokázal brankář Anaheimu opět zneškodnit.
     
    23:08
    Blais vypálil od modré čáry, ale jeho kotouč jen prosvištěl kolem pravé tyčky a skončil na zadním mantinelu. St. Louis už přebralo otěže zápasu i ve druhé třetině.
     
    23:42
    Fleury se snažil napadat za brankou hostujícího brankáře, ale soupeři si ho "vymáchal". Následně založil rychlý útok.
     
    24:52
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Trevor Zegras – 2 min., držení).
     
    25:08
    Hosté okamžitě odebrali kotouč ve svém obranném pásmu a poslali ho pomalu po ledu až k brance domácího týmu. Ukrojili tak podstatný kus času v oslabení.
     
    25:52
    A máme tady první branku zápasu! Domácí využívají přesilovou hru. Schwartz byl adresátem pasu k levému mantinelu, kolem kterého unikl a následně poslal parádní přihrávku před branku pro BRAYDENA SCHENNA. Ten pak krásně zakončil střelou zápěstním do pravého horního růžku Gibsonovy branky. Asistence: Jaden Schwartz a Justin Faulk.
    25:52 Brayden SCHENN - 1:0
     
    26:17
    Tak to bylo opravdu rychlé! Neuběhla ani minuta a máme srovnáno! RYAN GETZLAF získal po chybě obrany kotouč v útočném pásmu, sjel si do mezikruží a ukázkově zakončil. Jeho parádní technická střela skončila za zády bezmocného Binningtona a hraje se od znovu. Bez asistence.
    26:17 Ryan GETZLAF - 1:1
     
    27:46
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Jacob Larsson – 2 min., sekání).
     
    28:43
    Saint Louis hraje přesilovou hru, ale zatím se mu nedaří moc ohrožovat branku Anaheimu, který parádně brání a i ve čtyřech hráčích stíhá dojíždět hokejisty soupeře.
     
    29:26
    Anaheim se dostal k puku dvakrát a v obou případech se mu podařilo kotouč poslat až na druhou stranu hřiště, takže opět ukrojil přesilovkový čas soupeře.
     
    29:46
    Hosté v plném počtu.
     
    30:02
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (David Perron – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    30:15
    Anaheim svou první přesilovku v zápase nezačal vůbec dobře. Kotouč vybojoval O'Reilly a hned ho vyhodil až ke Gibsonovi na druhé straně ledové plochy.
     
    30:40
    O'Reilly znovu ukradl kotouč soupeři a tentokrát ho sám vyvezl na k brance Gibsona. Nedokázal už ale vypálit. Ihned poté si šel sednout na sřídačku.
     
    31:54
    Velká smůla provází hosty při této početní výhodě. Už nastřelili levou tyčku a teď dokonce i břevno branky. Vypadá to tedy, že přesilovku už nedokáží zužitkovat.
     
    32:02
    Domácí v plném počtu.
     
    32:59
    Anaheim okamžitě po vhazování kotouč ukradl a zavezl ho do útočného pásma. Getzlaf před brankou hledal Rakella, který dojížděl z druhé vlny, ale ten nedokázal kotouč zachytit.
     
    33:49
    Ryan O'Reilly opět vyhrál vhazování před Gibsonovou brankou, jenže kotouč následně přepustil soupeři. Ten okamžitě ujel do útoku, ale zastavil ho velmi zbytečný ofsajd.
     
    Máme tady komerční pauzu a chvíli se tak nebude hrát.
     
    34:41
    Několik soubojů a výměn kotouče jsme viděli ve středním pásmu. Nakonec ho vyhrálo St. Louis, ovšem stáhlo si ho ke své brance a zatím ho tam drží.
     
    35:25
    Hoffman se snažil táhnout útok po pravé straně po mantinelu. Následně naservíroval kotouč před branku pro Volkova, ale ten ho netrefil.
     
    36:21
    Tarasenko puk vybojoval a vypálil. Míč jen trefil jednoho z protihráčů. U branky Gibsona se pak strhla menší potyčka, kterou okamžitě rozehnali sudí.
     
    37:26
    Bozak se procpal na pravé křídlo a vybojoval tam kotouč. Následně ho nasměroval na Gibsona, který ale kotouč vyrazil připraveným betonem.
     
    38:05
    Botuzzo přeposlal kotouč na před brankou postaveného Thomase. Ten si několikrát přiťukl kotouč s Hoffmanem, ale nakonec sám zakončil. Gibson opět úspěšný.
     
    38:48
    V posledních minutách jsou opět Blues lepším týmem, který parádně forčekuje, sehrává skvělé kombinace v útoku a i dobře brání, což se o Anaheimu říct nedá. Zatím to ale ke změně stavu nevede.
     
    39:00
    Do konce třetiny zbývá jedna minuta.
     
    39:28
    Několik hráčů ještě v úplném závěru třetiny prověřilo Gibsona. Ten už nyní musel čelit celkově sedmnácti střelám. Opět se ale ukázal, jako velmi kvalitní gólman, který jen tak něco nepustí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina byla z pohledu diváka určitě zajímavější, protože v ni padly dvě branky. Nejdříve po skvělé akci zakončoval Schenn, ovšem již po pětadvaceti sekundách srovnal Getzlaf parádn ístřelou po chybě soupeře v obraně. Vše je tak otevřené a čeká na nás ještě jedna třetina.

    Ta by měla začít kolem 03:52.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:21
    Úvodní buly třetí třetiny vyhrál domácí tým, který si kotouč stáhl do obrany, ale z ni okamžitě vystartoval dopředu. Nyní okupuje útočné pásmo soupeře.
     
    41:29
    Anaheim získal kotouč před svou brankou, ale k té protější se nedostal. Místo toho už najíždí dopředu s pukem O'Reilly.
     
    42:01
    Getzlaf po zisku puku zamířil na branku Binningtona, ten ji ale snad úplně celou ucpal a kotouč za svá záda nepustil.
     
    42:13
    Domácí si berou vedení zpět na svou stranu! Kyrou zpoza branky namazal kotouč ROBERTU BORTUZZOVI a ten vypálil do miniaturního místečka mezi gólmanovou výstrojí a brankou. Ke překvapení všech kotouč ale dostal do branky a zapsal svoji letošní první trefu.. Asistence: Jordan Kyrou a Robert Thomas.
    42:13 Robert BORTUZZO - 2:1
     
    43:51
    Getzlaf dnes hodně zlobí a je jednoznačně nejlepším hráčem Anaheimu, pro soupeře asi taky nejvíc nepříjemným. Nyní Benningtona prověřil dvěma jedovatými střelami, které však v brance neskončily.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    44:42
    Kyrou vypálil od modré čáry a jeho střela těsně přeletěla branku. Následně šel hráč stínovat a po zákroku gólmana se před rankou domácího celku strhla šarvátka.
     
    45:22
    Kyrou opět v hlavní roli! Získal kotouč do úniku a jel na branku v podstatě sám. Kotouč si ale moc přiklepl a musel branku objet. Následná "vracečka" kotouč zpět už nenašla adrestáta.
     
    46:00
    Fowler si při bodyčku od soupeře pravděpodobně něco poradil. Po tvrdém zákroku se totiž stěhuje do útrob stadionu v doprovodu lékařů.
     
    46:17
    Bortuzzo na poslední chvíli před svým vlastním gólmanem odebral kotouč soupeři a zachránil tak nepřehlednou situaci před brankou domácího celku.
     
    Máme zde jednu z posledních komerčních přestávek v tomto zápase.
     
    47:02
    Rakell se předvedl velmi hezkým sólem, při kterém objel několik hráčů a dokonce zakončil, ale Binnington byl proti a gumovou herní pomůcku okamžitě vyrazil od své branky pryč.
     
    47:55
    Thomas vypálil velmi silný projektil po parádní přihrávce z mezikruží. Jeho ránu ale zablokovala brusle jednoho z šťastně postavených hráčů soupeře.
     
    48:45
    Barbašev se dostal ke střele ze samostatného úniku kolem levého mantinelu a následné dorážce. Ani v jednom z případů ale neuspěl.
     
    49:30
    Shattenkirk odebral parádně puk z hokejky Bozakovi, ale následně ho přihrál do středního pásma, kde ho opět získali domácí.
     
    50:27
    Gibson hrdinou okamžiku! Dva hráči domácích se dostali do úniku dva na jednoho. Ten po zpětném pasu zakončoval s přípravou Schenn, kterého ale vychytal právě brankář Anaheimu.
     
    50:38
    Shattenkirk atakoval gólmana soupeře, který měl puk a chtěl rozehrát. Kotouč se odrazil do rohu kluziště, kde se loňský vítěz Stanley Cupu okamžitě vydal.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    51:19
    Schwartz se propracoval kolem pravého mantinelu na křídlo do kruhu, odkud vypálil vzdušnou ránu, která ale skončila jen na hrudi Gibsona.
     
    51:41
    Tarasenko skvěle vybojoval kotouč v útočném pásmu. Na pomoc mu pak přijel ještě Bozak, který rychle vypálil, ale jeho rána nebyla dobrá a branku minuly.
     
    52:24
    Kevin Shattenkirk vyslal tvrdou ránu od modré, kterou někdo před brankou tečoval. Pravděpodobně to byl Getzlaf, jenž u toho byl faulován.
     
    52:25
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Zachary Sanford – 2 min., vysoká hůl).
     
    53:02
    Mikkola se uvolnil a i jako obránce pokračoval k brance soupeře. Nakonec v oslabení dokázal i vystřelit, ale byla to v podstatě jen lahůdka pro připraveného Gibsona.
     
    54:05
    Ananheim je zatím v přesilovce katastrofální a St. Louis opět vyhazuje. Hostům už nezbývá moc času ani v přesilovce, ani v zápase.
     
    54:48
    jeden z domácích byl na útočné modré jasně podražen, ale hlavní arbitři do ignorovali. St. Louis kvůli toho tak přišlo o velkou šanci.
     
    55:44
    John Gibson předvedl další ze svých parádních zákroků, tentokrát hokejkou, kterou přizvedl proti střele Thomase. Gibson chytá dnes opravdu parádně.
     
    Je tu pravděpodobně poslední komerční pauza tohoto zápasu.
     
    56:07
    Vhazování před brankou St. Louis. Anaheim ještě odvolávat gólmana nebude, i když už se to pomalu nabízí. Zbývají mu už jen necelé čtyři minutky.
     
    57:00
    Domácí pohodlně kontrolují kotouč a to v útočné třetině. Tam nehledají výhodné pozice ke střele, ale spíše se tam puk snaží co nejdéle udržet, aby vyplýtvali nějaký čas.
     
    57:56
    Carrick se snažil napadat brankáře Binningtona při rozehrávce. U brankoviště ale uklouzl a gólmana St. Louis vzal s sebou. Oba skončili v brance.
     
    58:00
    Do konce třetí třetiny zbývají pouze poslední dvě minutky.
     
    58:30
    Branka Anaheimu už zeje prázdnotou!
     
    59:05
    Už mohlo být rozhodnuto! Schwartz parádně ukradl kotouč a řítil se s ním na odkrytou branku. Ale skvělý Getzlaf ho ještě předehnal a na poslední chvíli kotouč hokejkou vysunul z trajektorie mimo.
    59:05 Šance - Schwartz
     
    59:27
    Shattenkirk skvěle vrátil hru do středního pásma poté, co domácí opět ukradli kotouč a málem se dostali k nájezdu na odkrytou branku. nakonec z toho byl ale ofsajd.
     
    59:52
    Je rozhodnuto. St. Louis přidává třetí branku, a to do odkryté klece, do níž se od pravého mantinelu trefil RYAN O'REILLY a podtrhl tak dnešní zisk dalších dvou bodů. Asistence. David Perron a Justin Faulk.
     
    Konec zápasu.
     
    Zápas je u konce. Blues byli v dnešním zápase jednoznačně lepším týmem. Hodně je taky podržel brankář Binnington. V první třetině jsme neviděli branky. Zazvonila jedna tyčka. Ve druhé jsme naopak viděli branku na obou stranách v průběhu třiceti sekund. Ve třetí se pak už trefilo jen Saint Louis z toho jednou do prázdné branky. Připsalo tak další dva body a je zase o krok blíž postupu do play-off.
     
    Statistické okénko

    Střely na bránu: 32 – 20 | Přesilová hra: 1/2 – 0/2 | Trestné minuty: 4 – 4

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Jordan Binnington (STL) – 19 zákroků, 1 OG, úspěšnost 95%, odchytal 60:00
    John Gibson (ANA) – 29 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,5%, odchytal 58:45

    Česká a slovenská stopa
    -

    Tři hvězdy utkání
    1. Brayden Schenn (STL) 1+0
    2. Robert Thomas (STL) 0+1
    3. Robert Bortuzzo (STL) 1+0 (04:41:09)

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 26. B. Schenn (Schwartz, Faulk), 43. Bortuzzo (Kyrou, Thomas), 60. R. O'Reilly (Perron, Faulk) – 27. Getzlaf


    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Faulk, Scandella, Parayko (A), Walman, Bortuzzo, Mikkola – Perron, R. O'Reilly (C), B. Schenn (A) – Tarasenko, Bozak, Schwartz – Kyrou, Thomas, Hoffman – Blais, Barbašev, Sanford.
    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Ja. Larsson, Fowler (A), Shattenkirk, Benoit, Drysdale, H. Fleury – Terry, Zegras, Comtois – Rakell (A), Lundeström, Volkov – Carrick, Getzlaf (C), Jones – Heinen, D. Grant, Deslauriers.

    Rozhodčí: I. Walsch, F. South – R. Galloway, K. Nagy
    thejrc.org