Florida – Dallas 5:4 (po pr.) | New Jersey – Boston 0:3 (kon.) | NY Rangers – Washington 3:6 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 7:2 (kon.) | Carolina – Chicago 5:2 (kon.) | Montreal – Toronto 3:2 (po pr.)
Columbus – Nashville 3:4 (po pr.) | Buffalo – NY Islanders 4:2 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 2:1 (kon.)
St. Louis – Anaheim 3:1 (kon.) | Minnesota – Vegas 6:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
Vancouver – Edmonton 3:5 (kon.) | San Jose – Colorado 4:5 (po pr.)
konec
Minnesota Wild
6:5 (2:3, 1:2, 3:0)
Vegas Golden Knights
Úterý 04.05.2021, 02:10 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:54 Jonas BRODIN - 6:5
     
    58:54
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Pohádka Minnesoty pokračuje! Domácí znovu obsadili útočné pásmo. Akci završil nahozením obránce JONAS BRODIN. Lehner přes Greenwaye neviděl vůbec nic, puk spatřil až za brankovou čárou. Asistence: Marcus Foligno a Jordan Greenway.
    58:28 Kirill KAPRIZOV - 5:5
     
    58:28
    Minnesota právě vstřelila branku!
    KRILL KAPRIZOV slaví a hráči v zeleném společně s ochozy s ním! Ruský útočník si našel puk po vyražené střele Fialy a forhendem prostřelil marně se natahujícího Lehnera. Asistence: Kevin Fiala.
    50:49 Kevin FIALA - 4:5
     
    50:49
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zápas dramatizuje KEVIN FIALA! V obrovské příležitosti nejprve trefil levý beton Lehnera, ale vzápětí dostal možnost dorážky z bekhendu, v tomto případě již nezaváhal a poslal touš do brány i přes beka Martineze. Asistence: Nick Bonino a Victor Rask.
    36:04 Jonathan MARCHESSAULT - 3:5
     
    36:04
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Zlatí Rytíři si berou zpět náskok o dvě branky. Karlssonovu nahrávku z pravé strany zpracoval Martinez. Americký zadák nezazmatkoval a pasem pod sebe ještě vylepšil palebnou pozici pro JONATHANA MARCHESSAULTA, jemuž nedělalo žádný problém umístit kotouč do odkryté části klece. Asistence: Alec Martinez a William Karlsson.
    28:44 Nick BONINO - 3:4
     
    28:44
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nikdo není v oslabení lepší než Vegas, ve třech se ale svěřenci kouče DeBoera neubránili! Z vrcholku pravého kruhu vypálil Spurgeon, kotouč se odrazil do sítě od zad NICKA BONINA. Asistence: Jared Spurgeon a Kirill Kaprizov.
    26:48 Mark STONE - 2:4
     
    26:48
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Mizernou křižnou rozehrávku kapitána Spurgeona vystihl Stephenson. Zadovkou uvolnil mezi kruhy MARKA STONEA, kapitán Golden Knights skóroval střelou do pravého horního rohu. Asistence: Chandler Stephenson.
    12:20 Alex TUCH - 2:3
     
    12:20
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hokejisté Vegas jsou zase o krok napřed! ALEX TUCH si poradil se zpracováním Krebsovi nahrávky, načež z levé strany vypálil milimetrově přesně mezi tělo a levou ruku gólmana. Asistence: Peyton Krebs a Nicolas Roy.
    07:48 Nick BONINO - 2:2
     
    07:48
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Skóre je opět vyrovnané! Ránu Dumby od modré čáry Lehner vyrazil lapačkou pouze před sebe. V předbrankovém prostoru se nejrychleji zorientoval NICK BONINO, jenž bekhendem poslal touš tam, kam patří. Asistence: Matt Dumba a Jonas Brodin.
    06:05 Alec MARTINEZ - 1:2
     
    06:05
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Přesilovka využita, hosté během necelých dvou minut dokonali obrat! Pas napříč pásmem obdržel zadák ALEC MARTINEZ, který si sjel do pravého kruhu. Dlouho se zakončením neotálel, pozdě přesunujícímu Talbotovi poslal touš k bližší tyči. Asistence: Reilly Smith a William Karlsson.
    04:29 Shea THEODORE - 1:1
     
    04:29
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    To je odpověď! SHEA THEODORE na modré čáře nezazmatkoval a z důvodu více prostoru si sjel blíže bráně. Navíc využil výborně clonícího Janmarka před bránou, bezmocnému Talbotovi pověsil puk do pravé šibenice. Asistence: Mark Stone a Brayden McNabb.
    03:36 Joel Eriksson Ek - 1:0
     
    03:36
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí jsou za aktivní vstup do utkání odměněni rychlým gólem! JOEL ERIKSSON EK převzal přihrávku od Spurgeona ještě ve středním pásmu. Po levém mantinelu ujel osobnímu strážci, načež z kruhu vypálil přesně mezi betony Lehnera! Asistence: Jared Spurgeon.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 4. J. Eriksson Ek (Spurgeon), 8. Bonino (Dumba, Brodin), 29. Bonino (Spurgeon, Kaprizov), 51. Fiala (Bonino, V. Rask), 59. Kaprizov (Fiala), 59. Brodin (M. Foligno, Greenway) – 5. Theodore (Mark Stone, McNabb), 7. Martinez (R. Smith, W. Karlsson), 13. Tuch (Krebs, N. Roy), 27. Mark Stone (Stephenson), 37. Marchessault (Martinez, W. Karlsson)


    Minnesota Wild: Talbot (Kähkönen) – Spurgeon (C), Suter (A), Dumba, Brodin, Cole, Soucy – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Greenway – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – Bjugstad, V. Rask, Fiala – Bonino, Sturm, Parise (A).
    Vegas Golden Knights: Lehner (M.-A. Fleury) – Pietrangelo (A), Martinez, Theodore, McNabb, Whitecloud, Hague – Mark Stone (C), Stephenson, Janmark – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – N. Roy, Krebs, Tuch – Kolesar, W. Carrier.

    Rozhodčí: Syvret, Sutherland – Knorr, Gawryletz

    Diváci: 3 000
    bahis siteleri