Florida – Dallas 5:4 (po pr.) | New Jersey – Boston 0:3 (kon.) | NY Rangers – Washington 3:6 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 7:2 (kon.) | Carolina – Chicago 5:2 (kon.) | Montreal – Toronto 3:2 (po pr.)
Columbus – Nashville 3:4 (po pr.) | Buffalo – NY Islanders 4:2 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 2:1 (kon.)
St. Louis – Anaheim 3:1 (kon.) | Minnesota – Vegas 6:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
Vancouver – Edmonton 3:5 (kon.) | San Jose – Colorado 4:5 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
4:5 (1:1, 2:0, 1:3 - 0:1)
Colorado Avalanche
Úterý 04.05.2021, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:41 André BURAKOVSKY - 4:5
     
    60:41
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Neuběhla ani minuta prodloužení a je rozhodnuto. Autorem branky je ANDRÉ BURAKOVSKY který vypálil a Jonesovi propadl puk pod levou rukou a ten skončil v síti. Asistence: Cale Makar a Mikko Rantanen.
    56:21 Nazem KADRI - 4:4
     
    56:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Autorem branky je NAZEM KADRI, který si najel po levé straně a filigránsky zavěsil puk pod horní tyčku. Ten se ihned odrazil zpět před branku a chvíli trvalo, než všichni hráči pochopili, že Kadri trefil puk do branky. Bez asistence.
    48:59 Gabriel LANDESKOG - 4:3
     
    48:59
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A zase je tu branka Colorada ihned po vhazování. Autorem branky je GABRIEL LANDESKOG, který se ujal puku a ranou švihem do šibenice překvapil Jonese v brance. Defenzíva San Jose nyní zaváhala a opět dovolila soupeři kontaktní branku. Asistence: Nathan MacKinnon.
    43:32 Timo MEIER - 4:2
     
    43:32
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose si z rychlého protiútoku vrací své vedení o dvě branky. TIMO MEIER propálil z pravé strany vše co mu stálo v cestě a o levou tyčku poslal puk do branky. Meier si za svou dnešní snahu branku rozhodně zasloužil. Asistence: Brent Burns a Mario Ferraro.
    41:18 Valerij NIČUŠKIN - 3:2
     
    41:18
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Úvodní tlak Colorada nese své ovoce. Burakovsky se zbavil soupeře a dokázal vystřelit. Jones i za pomocí horní tyčky odrazil puk zpět před branku, kde jej dorazil do branky VALERIJ NIČUŠKIN. Asistence: André Burakovsky a Ryan Graves.
    27:47 Evander KANE - 3:1
     
    27:47
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to se podívejme. Defenzíva Colorada ve druhé třetině není skálopevná! Autorem branky je EVANDER KANE, který si z vlastního pásma nabruslil na dlouhý puk, a i přes bránícího Makara dokázal zasunout puk za Grubauera. Asistence: Alexandr Barabanov a Tomáš Hertl.
    21:57 Tomáš HERTL - 2:1
     
    21:57
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Velká chyba při rozehrávce Colorada, kdy se puku ujal TOMÁŠ HERTL, který si přehodil puk z forhendu na bekhend a překonal Grubauera v brance. Velmi hezky vyřešená situace od českého útočníka. Bez asistence.
    05:38 Mikko RANTANEN - 1:1
     
    05:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hodně nečekaná branka! Po vyhraném buly vystřelil MacKinnon, Jones ještě stačil hbitě zasáhnout, ale na dorážku MIKKA RANTANENA už nestačil zareagovat. Asistence: Nathan MacKinnon a Gabriel Landeskog.
    03:20 Evander KANE - 1:0
     
    03:20
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Z rychlého protiútoku tu máme první branku zápasu. Barabanov dojel za branku delší puk a i s pomocí odrazu od hráče a zásahu Grubauera se puk dostal před branku, kde se jej ujal EVANDER KANE a ten trefil prostor u levé tyče. Asistence: Bez asistence.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 4. E. Kane, 22. Hertl, 28. E. Kane (Barabanov, Hertl), 44. Meier (Burns, Ferraro) – 6. Rantanen (MacKinnon, Landeskog), 42. Ničuškin (Burakovsky, Graves), 49. Landeskog (MacKinnon), 57. Kadri, 61. Burakovsky (Makar, Rantanen)


    San Jose Sharks: M. Jones (Kořenář) – Ferraro, Burns (A), Knyžov, E. Karlsson (A), Vlasic, Ch. Jaroš – Barabanov, Hertl, E. Kane – Balcers, Couture (C), Meier – Gregor, Gambrell, Labanc – Donato, Marleau, Leonard.
    Colorado Avalanche: Grubauer (J. Johansson) – Makar, D. Toews, Nemeth, Graves, Timmins, Renouf – Rantanen (A), MacKinnon (A), Landeskog (C) – Ničuškin, Jost, Burakovsky – Donskoi, Kadri, Söderberg – Compher, Bellemare, Sherwood.

    Rozhodčí: C. Lee, G. Hebert – J. Fournier, V. Rody

    Diváci: 1 071
    thejrc.org