Manchester City – PSG 2:0 (kon.)
konec
Manchester City
2:0 (1:0)
Paris Saint-Germain
Úterý 04.05.2021, 21:00 • Etihad Stadium, Manchester • Liga mistrů • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Liga mistrů nám nabízí odvetné zápasy semifinále, dnes se proti sobě představí Manchester City a Paris Saint-Germain FC .
     
    Paris Saint-Germain FC

    Pařížané mají skvěle rozjeté obě hlavní soutěže, jenomže na domácí scéně se neočekával tak složitý boj. Paris Saint-Germain se totiž tři kola před koncem ligové scény nachází na druhé pozici, přičemž na vedoucí Lille ztrácí jediný bod. V tandemu je poté dvojice Monako – Lyon, těm ovšem na vedoucí pozici chybí pět, respektive šest bodů. Paris Saint-Germain ovšem poslední čtyři ligové duely ovládlo na jedničku, poslední ztráta bodů tak přišla před necelým měsícem. Pařížané totiž nezvládli domácí duel proti Lille a právě tato porážka dost možná rozhodne o titulu. Paris Saint-Germain se v Lize mistrů pohodlně dostalo přes skupinovou fázi, načež si v osmifinále poradilo také s Barcelonou. Čtvrtfinálový souboj proti mnichovskému Bayernu favorizoval právě německého soupeře. Pařížané ovšem svému soupeři vrátili porážku z předchozího finále Ligy mistrů a po výsledcích 3:2 a 0:1 se mohli radovat z postupu do semifinále.
     
    Manchester City

    Skvěle rozjetou sezonu má také Manchester City, který by zanedlouho mohl oslavit zisk mistrovského titulu za vítězství v Premier League. Manchester City má totiž před druhým Manchesterem United náskok třinácti bodů a zisk titulu může přijít už v následujícím kole. Manchester City skvěle zareagoval na překvapivou domácí porážku proti Leedsu, v následujících dvou zápasech se mu pokaždé povedlo vyhrát. Nejprve se jednalo o výhru 2:1 na půdě Aston Villy, posléze Manchester City vyhrál na půdě Crystalu Palace, a sice poměrem 2:0. City by pochopitelně mimo zisku titulu v Premier League rádo získalo také trofej pro vítěze Ligy mistrů. V ní anglický celek počíná naprosto skvěle, neboť se přes základní skupinu protlačil do osmifinále, kde německému Mönchengladbachu nedal šanci. Mnohem vyrovnanější souboj přišel ve čtvrtfinále, také v něm Manchester City dvakrát vyhrál a ze soutěže vyřadil jiný německý celek, a sice Borussii Dortmund.
     
    První semifinálový zápas

    Lepší pozici do dnešního zápasu bude mít právě Manchester City. Ten sice po patnácti minutách hry prohrával o jednu branku, jenomže po necelé hodině hry se mu povedlo srovnat krok. Aby toho nebylo málo, tak anglický celek poslal do vedení Rijád Mahríz, což byla poslední trefa tohoto zápasu. PSG navíc dohrávalo bez vyloučeného Gueyeho, který za likvidační zákrok vyfasoval červenou kartu. City tak k postupu bude stačit remíza, případně porážka 0:1.
     
    Úvodní sestavy:

    Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Rúben Dias, Zinčenko – B. Silva, Fernandinho (C), Gündoğan – Mahríz, De Bruyne, Foden.
    Náhradníci: Steffen, Carson – Agüero, N. Aké, Sterling, F. Torres, Laporte, Rodri, B. Mendy, Cancelo, Jesus.

    Paris Saint-Germain FC: Navas – Florenzi, Marquinhos (C), Kimpembe, A. Diallo – A. Herrera, Paredes – Di María, Verratti, Neymar – Icardi.
    Náhradníci: S. Rico, Randriamamy – Rafinha Alcântara, Bakker, Sarabia, Kean, Kurzawa, Kehrer, Mbappé, Draxler, Dagba, Danilo Pereira..
     
    Hřiště není v ideálním stavu, před zápasem totiž bylo slušné krupobití.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    3
    Na pořadu dne bylo autové vhazování z levé strany, ke kterému se postavil domácí Zinčenko. Vůbec poprvé byl do kombinace zapojen také brankář Ederson.
     
    4
    Začínáme hodně od podlahy. Kousek od středového kruhu si píchl míč do volného hostující Di María, kterého nedovoleným způsobem fauloval Fernandinho.
     
    5
    Gündogan přispěchal Zičenkovi na pomoc a domácí celek po kombinaci dokázal odehrát balón ke středovému kruhu, kde ovšem dobře vystoupil Herrera.
     
    6
    Poprvé se do kombinace zapojil také hostující brankář Neves, který zkoušel roztáhnout hru do strany. Florenzi rychle přeposlal na kolegu Marquinhose.
     
    7
    Paris Saint-Germain se s míčem usadilo na druhé straně, kde si do pokutového území zkoušel seběhnout Di María. Domácí tuto nabídku srazili, k ní se posléze dostal Neymar, který střelou trefil pouze Stonese.
     
    7
    PSG bude po ruce zahrávat pokutový kop!
     
    8
    Penalta to nakonec nebude! Sudí Kuipers se běžel podívat k videu, které odhalilo, že Zinčenko zahrál ramenem a bude se odkopávat od branky.
    8. Zinčenko zahrál ramenem, penalta to nebude.
     
    9
    Pokračovalo se tedy odkopem od domácí branky. Ederson na jistotu rozehrával nakrátko po zemi na Diase, který nakonec vrátil na kopačku brankáře.
     
    10
    Po zablokované nahrávce mohl autové vhazování obstarat domácí Walker. Ten si dával poměrně načas, nakonec se mu na hranici šestnáctky povedlo najít Silvu.
     
    11
    Pro volný míč musel na vlastní polovinu spěchat hostující Marquinhos, který měl na rozehrávku hodně času. Jeho celek okamžitě obsadil útočnou polovinu.
     
    11
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Domácí jdou z první vyložené šance do vedení! Anglický celek se díky nákopu Edersona dostal na druhou stranu, kde si na dalekonosný pas seběhl Zinčenko. Tomu se na hranici pokutového území povedlo najít De Bruyneho, který trefil pouze protihráče, avšak k odraženému míči se jako první dostal RIJÁD MAHRÍZ, jenž propálil brankáře mezi nohy.
    11. Rijád MAHRÍZ - 1:0
     
    13
    Paris Saint-Germain to bude mít hodně složité, každopádně by potřebovalo vstřelit dvě branky. Pro francouzský celek se tak nic nemění a ihned útočí.
     
    14
    Sledovali jsme zpětnou nahrávku na domácího brankáře Edersona, který to zkoušel dalším nákopem na opačnou stranu, kde se nacházel pouze Kimpembe.
     
    15
    Pařížané tak mohli rozjet kombinaci, při které se do operativní pozice dostal Verratti. Ten neměl moc komu nahrát, nakonec mu na pomoc přiběhl Paredes.
     
    16
    Před malým momentem si nedovoleným způsobem pomohl Gündogan, který fauloval kousek za pokutovým územím a následovat tak bude standardní situace.
     
    17
    K oné rozehrávce volného kopu se nakonec postavil hostující Neymar. Jeho ránu nakonec lehce přizvedla domácí zeď, na pořadu dne bude první roh zápasu.
     
    17
    Di María se posléze dostal k centru z levé strany, přičemž se mu v malém vápně povedlo najít Marquinhose, který hlavičkou rozezvučel břevno.
     
    18
    Paris Saint-Germain pokračovalo v pohodlné kombinaci, kterou na vlastní polovině založil Di María. Domácí sice napadají rozehrávku, avšak nikterak aktivně.
     
    19
    Hosté zahrávali další standardní situaci, nyní z velké vzdálenosti od branky. Nakonec to na sebe vzal Neymar, jehož nabídka doputovala na hlavu Diase.
     
    20
    Co chybělo! Obrovskou chybu udělal brankář Ederson, který rozehrál na Silvu, kterého ovšem obral Di María, jenž o vlásek netrefil odkrytou branku.
    20. Di María mířil kousek vedle.
     
    21
    Po předchozí standardní situaci skončil na zemi hostující Kimpembe. Ten se v souboji srazil s naskakujícím Stonesem a do akce se dostávají lékaři.
     
    22
    Už se opět pokračuje ve hře, také s hostujícím Kimpembem.
     
    22
    Žlutou kartu dostává Ander Herrera (Paris Saint-Germain FC).
     
    23
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám zatím přinesla jedinou branku, o kterou se postaral domácí Mahríz. Nebezpečnější je ale Paris Saint-Germain.
     
    24
    Do menších problémů se dostal domácí Gündogan, který nakonec vyprodukoval zpětnou nahrávku na Zinčenka, jenž pro změnu hledal brankáře Edersona.
     
    25
    City se po delší době dostalo k hranici pokutového území, kde moc dlouho nevydrželo. Napadající Zinčenko byl nakonec vytlačen až k autové lajně.
     
    26
    Foden byl zahnán do složité situace, přesto se mu povedlo propasírovat nahrávku na vedle stojícího De Bruyneho, který pro změnu přenášel na Walkera.
     
    27
    O nahrávku si řekl také Silva, který pouze pokračoval v kombinaci. Ta nakonec vedla ke středovému kruhu, což domácímu celku pochopitelně vyhovuje.
     
    28
    Paris Saint-Germain se nyní nastěhovalo do druhého vápna, přičemž to Di María zkoušel nabídkou na zadní tyč, jenomže na míč nedosáhl naběhnuvší Herrera.
     
    29
    Mohlo se tedy pokračovat rozehrávkou od branky Citizens. Ederson nikam nepospíchal, posléze se mu povedlo odkopem najít volného obránce Walkera.
     
    30
    City zahrávalo první rohový kop, který nepřinesl nic nebezpečného a ve vzduchu zafungoval Marquinhos.
     
    31
    City se znovu s míčem usadilo daleko od své branky, což vedlo k další kombinaci. Mahríz na pravém křídle spolupracoval se Silvou po jehož nahrávce pálil vedle De Bruyne.
     
    32
    Navas znovu rozehrával po zemi, což je pochopitelně hodně riskantní. Jeho celek má problémy s překonáním záložní řady, proto na pomoc přiběhl Verratti.
     
    33
    Je za námi také třetina tohoto zápasu, která nám stále nabídla jedinou branku. Paris Saint-Germain se v posledních minutách nedaří proniknout do zakončení.
     
    34
    Neymar tak dlouho váhal, načež se s míčem dostal do pokutového území. Tam ovšem nebyl prostor k zakončení a znovu jsme sledovali nahrávku do tandemu.
     
    35
    Foden měl proti sobě hned dvojici protihráčů, přesto se mu nakonec povedlo míč podržet. Po chybné nahrávce Fernandinha jsme sledovali kontr, Neymar byl ale zahnán.
     
    37
    Diallo místo centru hledal vedle postaveného Herreru, který zakončoval z těžké pozice. Míč přesto poslal vysoko nad branku, Ederson nemusel zasahovat.
     
    39
    Domácí si před malým momentem vybojovali standardní situaci daleko od branky soupeře. Míč ovšem doputoval na hlavu Dialla, kterému se povedlo odklidit.
     
    40
    Kimpembe se dostal do netradiční pozice na levém křídle, odkud posílal střílenou nabídku do pokutového území, kterou si dokázal najít jeden z domácích.
     
    41
    De Bruyne ukořistil nahrávku, po jeho nahrávce se domácí dostali do pokutového území, kam se vracel Herrera.
     
    42
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    44
    Pařížané znovu kombinovali na polovině soupeře, což je tradiční obrázek tohoto zápasu. Herrera navíc vyprodukoval zadovku směrem na Marquinhose.
     
    45
    Nastavují se tři minuty.
     
    45+1
    Di María se dostal až ke středovému kruhu, odkud přenášel hru do volného prostoru na Florenziho.
     
    45+2
    Máme tu druhou nastavenou minutu. V posledních minutách sledujeme drtivou převahu hostujícího celku, který ovšem stále naráží do obrany soupeře.
     
    45+2
    Navas nyní musel zasahovat proti ráně Mahríze, který mířil na přední tyč. Silvova následná rána pro změnu směřovala nad branku.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl jedinou branku, o kterou se v jedenácté minutě postaral domácí Mahríz. Do té doby byl směrem dopředu aktivnější soupeř, který si vypracoval několik zajímavých šancí, přičemž ta největší skončila na břevně. City se pokouší vycházet ze zajištěné obrany, což se zatím daří. PSG proto má hodně často míč na svých kopačkách, každopádně stále potřebuje vstřelit minimálně dvě branky.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali autové vhazování domácího celku. K provedení se nakonec postavil Zinčenko, který si vybral Gündogana.
     
    49
    Paris Saint-Germain ovšem zapracovalo směrem dozadu a sledovali jsme další zpětnou nahrávku na brankáře Navase, který pro změnu našel Paredese.
     
    50
    Posléze jsme sledovali nedovolený zákrok z domácí strany. Tím se prezentoval středopolař Fernandinho, který nakonec taktickým faulem fauloval soupeře.
     
    51
    Hodně místa měl kolem sebe hostující Di María, který nakonec nezkoušel mezi domácí obranou najít Neymara. Místo toho pouze přeposílal do strany na Dialla.
     
    52
    Neymarovi se posléze povedlo vybojovat rohový kop z levé strany. Rozehrávku si nakonec vzal na starost Di María, jehož nabídku si dokázal najít Fernandinho.
     
    53
    Paris Saint-Germain v krátkém časovém sledu zahrávalo ještě jeden rohový kop. Pískáno bylo ještě před dopadem míče, útočným faulem si pomohl Paredes.
     
    54
    Od své branky tak mohl v poklidu rozehrávat brankář Ederson, který také v tomto případě zvolil velice přesný nákop na Walkera, jenž vracel k Gündoganovi.
     
    55
    Zničehonic sám na branku uháněl domácí Foden, který měl hodně prostoru, jenomže na Navase nevyzrál. Rozruch byl zbytečný, jednalo se o ofsajd.
     
    56
    Na opačné straně si Neymar tak dlouho naváděl míč ke střele, až nakonec trefil pouze obětavého Zinčenka. Paris Saint-Germain bude zahrávat další roh.
     
    57
    Neymar se s míčem dostal zpět na vlastní polovinu, kde svému celku vypomohl s rozehrávkou. Domácí ovšem napadali a Marquinhos musel rychle rozehrát.
     
    58
    Nahrávka na nevýrazného Icardiho skončila pouze na kopačku domácího Diase, který ukázkově vystoupil proti míči a poté se mu povedlo najít Fernandinha.
     
    59
    Anglický celek se po kombinaci dostal k opačnému pokutovému území, kde ovšem přišel o míč. Přesto City ukázkově napadalo a Navas odkopával do autu.
     
    60
    Hlavní sudí byl znovu pozorný. Tentokráte si všiml nedovoleného zákroku v podání domácího Mahríze, který si v souboji o míč evidentně pomáhal rukama.
     
    61
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry. Druhý poločas nám zatím nepřinesl nic moc zajímavého, Paris Saint-Germain se nedokáže protlačit do šance.
     
    62
    Hostující celek si musel dát znovu pozor u svého pokutového území, odkud nakonec přesně rozehrál Marquinhos.
     
    62
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Mauro Icardi, přichází Moise Kean.
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Ander Herrera, přichází Julian Draxler.
     
    63
    Rychlá akce hostujícího celku nakonec putovala na volného Di Maríu. Ten se pokoušel o centr šajtlí, jenomže před Neymarem se povedlo zakročit Stonesovi.
     
    63
    Manchester City právě vstřelil branku!
    O postupujícím se zdá být rozhodnuto! Neymar se chopil rozehrávky standardní situace, která ani tentokráte nepřinesla nic nebezpečného a domácí vyrazili do rychlého protiútoku. Ten nakonec nabídl rychlý přechod na druhou stranu, kde se Fodenovi povedlo na zadní tyči najít RIJÁDA MAHRÍZE, před kterým číhala prázdná branka.
    63. Rijád MAHRÍZ - 2:0
     
    65
    Paris Saint-Germain to bude mít nesmírně složité. Po druhé inkasovaní brance bude muset vstřelit hned tři, navíc na to má zhruba pětadvacet minut.
     
    66
    Poprvé se do kombinace svého celku zapojil také střídající Kean, který pouze přeposlal nahrávku do tandemu na Paredese. Domácí znovu aktivně napadají.
     
    67
    Po delší době jsme sledovali střelecký pokus Paris Saint-Germain. Z velké vzdálenosti to totiž zkoušel záložník Paredes, jehož rána vystoupala vysoko nad.
     
    68
    Draxler měl před sebou hodně prostoru a pochopitelně se pokoušel ohrozit domácí branku. Ederson na svůj první zákrok stále čeká, tentokráte ji zablokoval Dias.
     
    69
    O nahrávku si na pravém křídle řekl obránce Florenzi, který se pokoušel v pokutovém území oslovit Keana. Ten na míč nedosáhl, na roh ale odvracel Walker.
     
    69
    Obrovská rána pro Paris Saint-Germain! Červenou kartu totiž vyfasoval hostující Di María, který naprosto zbytečně dohrál protihráče u postranní lajny.
    69. Červená karta
     
    70
    Červenou kartu potvrdilo také video a Paris Saint-Germain se tento zápas naprosto bortí. Domácí mají nakročeno k postupu, nyní by se musel stát zázrak.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Marco Verratti (Paris Saint-Germain FC).
     
    71
    Tako Zinčenko nyní vyfasoval kartu, zřejmě za protesty.
     
    72
    Paris Saint-Germain doplácí na svojí nedisciplinovanost. V prvním duelu byl totiž v podobném čase vyloučen Gueye, nyní tíhu okamžiku neunesl Di María.
     
    73
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. Manchester City stále vede o jednu branku, v posledních minutách to na hřišti začíná vřít.
     
    74
    Následovala standardní situace z pravé strany, po kterém to průnikem do pokutového území zkoušel De Bruyne, kterého zvláštně, ale čistě zastavil Verratti.
     
    74
    De Bruyne nyní taktickým zákrokem fauloval protihráče a také on vyfasoval žlutou kartu.
     
    75
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Leandro Paredes, přichází Danilo Pereira.
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Alessandro Florenzi, přichází Colin Dagba.
     
    76
    Mahríz útočil na hattrick, který je v nedohlednu. S míčem sice dokráčel do pokutového území, jenomže levačkou trefil pouze dobře postaveného Kimpembeho.
     
    77
    V posledních minutách se Paris Saint-Germain horko, těžko dostává s míčem k opačnému pokutovému území, což pochopitelně nehraje hostům do karet.
     
    78
    Do protiútoku se dostával domácí Foden, který si u pokutového území navedl míč do palebné pozice, přízemní střelou však trefil pouze zadní tyč.
    78. Foden trefil tyč.
     
    79
    Navas si nakonec na míč nedosáhl a mohl tak rozehrávat od své branky. Jeho celek se daleko nedostal a sledovali jsme nepřesnou ránu do De Bruyneho.
     
    80
    A další nebezpečná rána v podání Fodena. Ten si znovu za pokutovým územím našel palebnou pozici, jenomže přízemní střelu poslal pouze doprostřed.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá zhruba poslední desetiminutovka. Paris Saint-Germain je od vyloučení Di Maríi hodně bezradné a s míčem hrají pouze domácí.
     
    82
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Bernardo Silva, přichází Raheem Sterling.
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Kevin De Bruyne, přichází Gabriel Jesus.
     
    82
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Abdou Diallo, přichází Mitchel Bakker.
     
    83
    Domácí si nyní vybojovali rohový kop z pravé strany, ke kterému se nakonec postavil Mahríz. Jeho kroucenou nabídku nakonec vyrážel Navas na další roh.
     
    84
    Tentokráte se rozehrávky ovšem ujal Foden, který pro změnu rozehrával nakrátko na Sterlinga. City rozjelo kombinaci, která zatím nepřinesla nic vážnějšího.
     
    85
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Phil Foden, přichází Sergio Agüero.
     
    87
    Walker si gestem ruky řekl o podporu od svých spoluhráčů, přesto nakonec vyprodukoval zpětnou nahrávku až na Edersona, jenž pro změnu roztáhl hru do křídla.
     
    87
    Kimpembe přitvrdil a za hodně tvrdý zákrok na Jesuse vyfasoval kartu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. City je více než jednou nohou ve finále, v závěru zápasu sledujeme aktivitu právě domácích.
     
    89
    Aby toho nebylo málo, tak další karta putuje na konto Danila, který rovněž sáhl k tvrdému zákroku, při kterém fauloval Jesuse.
     
    90
    Nastavují se dvě minuty.
     
    90+2
    Dnešní utkání se spíše jen dohrává. Domácí mají míč na svých kopačkách a znovu se jim poměrně jednoduše povedlo přejít na polovinu soupeře.
     
    90+2
    Neymar zahrával standardní situaci, kterou poslal vysoko nad branku.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:12.
     
    Je konec! Dnešní odvetné utkání nakonec končí vítězstvím Manchesteru City, které svého soupeře porazilo poměrem 2:0 a může se tak radovat z postupu do finále. Domácí celek hrál také ve druhém dějství maximálně zodpovědně, navíc po ojedinělém rychlém protiútoku podruhé v tomto duelu dokázal skórovat Mahríz. Paris Saint-Germain navíc o pár minutek později přišlo o vyloučeného Di Maríu a ambice hostujícího celku byly rázem minulostí. Závěr zápasu patřil anglickému mužstvu, který i druhé utkání dovedl do vítězného konce. (22:54:39)

    David Suchý

    Branky: 11. Mahríz, 63. Mahríz (Foden)

    Karty:   71. Zinčenko (MAC), 74. De Bruyne (MAC) – 22. A. Herrera (PSG), 71. Verratti (PSG), 87. Kimpembe (PSG), 89. Danilo Pereira (PSG)   69. Di María (PSG)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:12.
    Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Rúben Dias, Zinčenko – B. Silva (82. Sterling), Fernandinho (C), Gündoğan – Mahríz, De Bruyne (82. Jesus), Foden (85. Agüero).
    Náhradníci: Steffen, Carson – Agüero, N. Aké, Sterling, F. Torres, Laporte, Rodri, B. Mendy, Cancelo, Jesus.

    Paris Saint-Germain: Navas – Florenzi (75. Dagba), Marquinhos (C), Kimpembe, A. Diallo (82. Bakker) – A. Herrera (62. Draxler), Paredes (75. Danilo Pereira) – Di María, Verratti, Neymar – Icardi (62. Kean).
    Náhradníci: S. Rico, Randriamamy – Rafinha Alcântara, Bakker, Sarabia, Kean, Kurzawa, Kehrer, Mbappé, Draxler, Dagba, Danilo Pereira.

    Rozhodčí: Kuipers – Van Roekel, Zeinstra (všichni Nizozemsko)
    28.04.2021
    PSG - Manchester City 1:2

    Branky: 15. Marquinhos (Di María) – 64. De Bruyne (Zinčenko), 71. Mahríz

    Karty:   70. Paredes (PSG), 74. Neymar (PSG) – 31. Cancelo (MAC), 86. De Bruyne (MAC)   77. I. Gueye (PSG)

    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:15.
    thejrc.org