Chelsea – Real Madrid 2:0 (kon.)
konec
Chelsea FC
2:0 (1:0)
Real Madrid
Středa 05.05.2021, 21:00 • Stamford Bridge, Londýn • Liga mistrů • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:58:09)
    Chelsea postoupila do finále Ligy mistrů poprvé od roku 2012, kdy celou soutěž ovládla!
     
    Ve finále se Chelsea utká s Manchesterem City. Střetnutí o vítězství v letošním ročníku se odehraje 29. 5. 2021 v Istanbulu.
     
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 7:1. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 18:12.
     
    Je konec! Chelsea postupuje do finále Ligy mistrů! V odvetě semifinále totiž na domácí půdě přehrála Real Madrid výsledkem 2:0. Domácí si vypracovali úvodní šanci, jenže Courtois na poslední chvíli Mountovu nebezpečnou pobídku vykopl. Na opačné straně mohl otevřít skóre Benzema, jenže Mendy vytáhl parádní zákrok. Hned z další akce už se domácí ujali vedení. Z dorážky po odrazu od břevna se prosadil Timo Werner. Real Madrid mohl přesto vyrovnat, ale Benzemovu hlavičku Mendy skvěle vyškrábl.

    Po změně stran pokračovala Chelsea ve skvělém výkonu. Hned po návratu na trávník hlavičkoval Havertz do břevna. V 54. minutě střílel z dobré pozice Mount, ale minul branku. Real měl jedinou možnost ve druhé půli v 65. minutě, ale Hazardův pokus z ostrého úhlu Mendy vyrazil. O minutu později mohl udeřit Kanté, ale trefil vracejícího se obránce. Definitivní pojistka pro Tuchelův tým přišla v 85. minutě, kdy se trefil Mason Mount.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Kai Havertz, přichází Olivier Giroud.
     
    90+3
    Toni Kroos ještě dostal prostor k odcentrování v blízkosti pokutového území. Jeho technická pobídka však skončila v rukavicích domácího brankáře.
     
    90+2
    Chelsea se usadila na polovině Realu Madrid a bez problémů kráčí za postupem do svého třetího finále Ligy mistrů. Real se stále nemůže dostat na polovinu soupeře.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Valverde doslova sestřelil soupeře a vidí žlutou kartu. Hráčům Realu už trošičku tečou nervy.
     
    89
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Eden Hazard, přichází Mariano Díaz.
     
    88
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Mason Mount, přichází Hakím Zijach.
     
    88
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází César Azpilicueta, přichází Reece James.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Mason Mount (Chelsea FC).
     
    87
    Real v tuto chvíli potřebuje vstřelit dva góly, aby si zajistil postup do finále. Proti pozorné obraně Chelsea si po změně stran šanci nevypracoval.
    85. Mason MOUNT - 2:0
     
    85
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Podle všeho je rozhodnuto! Chelsea pět minut před koncem přidává druhou branku! N'Golo Kanté vystihl rozehrávku Realu Madrid a rozjel celou akci Chelsea. Už se zdálo, že Christian Pulisic ve vápně prováhal zakončení, ale ještě poslal míč na malé vápno a dobíhající MASON MOUNT trefil prázdnou branku!
     
    84
    Real Madrid se nastěhoval na polovinu londýnské Chelsea a snaží se vypracovat akci, která povede ke vstřelení vytoužené branky. Hosté však kombinují daleko od vápna.
     
    83
    Nacho vhazoval v blízkosti pokutového území. Sám se poté dostal k odcentrování na malé vápno, ale Rodrygo se k hlavičce neprotlačil.
     
    82
    Marco Asensio si došel pro přihrávku na vlastní polovinu a rozehrál na Hazarda. Druhého jmenovaného zastavil taktickým faulem Azpilicueta.
     
    81
    Kanté poslal přihrávku do pokutového území, kam se dostal Christian Pulisic, který střílel pravačkou, ale přízemní střelu poslal daleko vedle vzdálenější tyčky.
     
    80
    Po delší době se o slovo přihlásil Karim Benzema, který ustál souboj se Silvou, jenže jeho následný průnik byl pomalý a Jorginho se ke kanonýrovi Realu stačil vrátit.
     
    79
    César Azpilicueta si chytrou zasekávačkou na vlastní polovině pokryl míč před Asensiem a hostující fotbalista jej fauloval. Chelsea nepouští Real do tlaku.
     
    78
    Valverde rozkmital své rychlé nohy po pravé straně. Zpoza velkého vápna nakonec zkusil štěstí Marco Asensio, jehož střelu srazil domácí obránce do autu.
     
    77
    Christian Pulisic se skvěle uvolnil na pravé straně a vykouzlil parádní přízemní centr na malé vápno. Havertz se hnal do zakončení, ale ve skluzu na míč těsně nedosáhl.
     
    76
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Casemiro, přichází Rodrygo.
     
    75
    Kanté jen nakopl míč na pravou stranu, kde si jeho pobídku pohlídal Sergio Ramos. Zkušený stoper Realu Madrid si před domácím hráčem pomohl malou domů.
     
    74
    Nacho Fernández dostal přihrávku na levou stranu, jenže i on si musel pomoci zpětnou přihrávkou. Chelsea pokračuje v napadání vysoko na polovině Realu.
     
    73
    Chelsea zahrávala rohový kop. Mount poslal dobrý centr na malé vápno, jenže Thiago Silva zakončil daleko vedle vzdálenější tyčky.
     
    72
    Toni Kroos ostrým skluzem sestřelil Pulisice a dostává žlutou kartu.
     
    71
    Christian Pulisic se parádním průnikem dostal na pravou stranu pokutového území, jenže Američan musel centrovat ve skluzu a pro jeho pobídku si dokráčel Courtois.
     
    70
    Do konce klasické hrací doby zbývá posledních dvacet minut. Chelsea si drží těsné vedení, ale po změně stran zahodila mraky šancí. Uvidíme, zda to Real zvládne potrestat.
     
    69
    Kanté měl prostor pro zakončení v blízkosti velkého vápna, ale raději se otočil a poslal přihrávku do zadních řad. Chelsea teď na hřišti dominuje.
     
    68
    Ben Chilwell se snažil zbavit soupeře na pravé straně, jenže si míč předkopl daleko před sebe a Ramos si pomohl malou domů.
     
    67
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Timo Werner, přichází Christian Pulisic.
    66. Šance Chelsea po rychlém protiútoku
     
    66
    Na opačné straně mohla po rychlém protiútoku udeřit Chelsea! Werner potáhl míč až na hranici velkého vápna, připravil pozici pro Kantého, ale domácí záložník gólmana nepropálil.
    65. Hazardův pokus z ostrého úhlu
     
    65
    První nebezpečná akce Realu Madrid po změně stran! Eden Hazard si troufl na zakončení z ostrého úhlu, ale domácí brankář Mendy jeho přízemní pokus vyrazil.
     
    64
    Marco Asensio se ihned po svém příchodu na trávník zapojil do akce Realu Madrid. N'Golo Kanté však ukázal svou platnost a odstavil Asensia od míče.
     
    63
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Ferland Mendy, přichází Federico Valverde.
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Vinícius Júnior, přichází Marco Asensio.
     
    62
    Nacho Fernández zastavil unikajícího Havertze a za odměnu dostává žlutou kartu.
     
    61
    Sergio Ramos potáhl míč na polovinu Chelsea, kde už jsou nastěhovaní všichni fotbalisté Realu Madrid. Domácí celek brání v kompaktním bloku.
     
    60
    Neskutečné! Havertz a Werner se hnali sami na brankáře Realu Madrid. První jmenovaný vzal zakončení na sebe, ale Courtois jeho pokus reflexivně vykopl.
     
    59
    Španělský celek v posledních minutách vysunul napadání vysoko na polovinu domácí Chelsea. Pod tlakem musel rozehrávat Chilwell, který míč poslal do autu.
     
    58
    Real předvedl snad svůj nejnebezpečnější náznak ve druhém poločase. Za přihrávkou mezi obránce sprintoval Casemiro, ale Antonio Rüdiger skluzem odehrál míč do bezpečí.
     
    57
    Christensen dostal přihrávku do těžké pozice na pravé straně. Domácí obránce si dal pozor na skluz Viníciuse a stačil míč odkopnout z vlastní poloviny.
     
    56
    Eden Hazard si pohybem řekl o přihrávku za obranu Chelsea, ale Militao jeho směrem poslal příliš dlouhou pobídku a míč skončil až v autu.
     
    55
    Po delší době se Real Madrid podíval na polovinu Chelsea. Éder Militao se prosmýkl kolem Chilwella, který jej trefil rukou do obličeje.
    54. Mountova střela nad břevno
     
    54
    Chelsea zahodila další obrovskou šanci! Werner patičkou sklepl míč mezi obránce. Do vápna se dostal Mount, ale sám proti brankáři přestřelil branku Realu Madrid!
     
    53
    Timo Werner si naběhl na dlouhou přihrávku z autového vhazování, nicméně důrazný Militao nedal domácímu útočníkovi ani metr prostoru a odehrál míč do autu.
     
    52
    Exekuce přímého kopu se ujal právě Ben Chilwell. Šikovný fotbalista Chelsea odcentroval na malé vápno, ale Thiago Silva hlavičkoval nad břevno.
     
    51
    Chilwell se dostal před Viníciuse, který jej lehkým faulem poslal k zemi. Domácí Chelsea tak bude zahrávat přímý kop v blízkosti velkého vápna.
     
    50
    Casemiro se pokusil přelobovat obranu domácího celku, jenže stopeři Chelsea stáli blízko u sebe a nenechali se překvapit. Domácí navíc získali také odražený míč.
     
    49
    Vinícius Júnior napadal rozehrávku Chelsea na polovině domácího celku. Brazilský fotbalista si v souboji pomohl faulem, což neuniklo zraku rozhodčího.
     
    48
    Chelsea vstoupila do druhého poločasu mnohem aktivněji. Právě Kai Havertz nasadil jesličky Kroosovi a roztáhl hru na pravou stranu. Real se prakticky nedostává k míči.
    47. Havertzova hlavička do břevna
     
    47
    Chelsea už mohla být jednou nohou ve finále! Na centr z pravé strany si naskočil Kai Havertz, ale hlavičkou pouze orazítkoval břevno!
     
    47
    Courtois zvolil dlouhý nákop na pravou stranu, kam sprintoval Karim Benzema, jenže francouzský útočník neměl proti Mountovi šanci ani ve sprintu.
     
    46
    Chelsea obstarala výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Ani jeden z trenérů během poločasové přestávky nesáhl ke změnám v sestavě.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Hlavní rozhodčí už nenechal domácí rohový kop rozehrát. Londýnská Chelsea je přesto po prvním poločase blíže k postupu do finále Ligy mistrů. Domácí si vypracovali úvodní šanci, jenže Courtois na poslední chvíli Mountovu nebezpečnou pobídku vykopl. Na opačné straně mohl otevřít skóre Benzema, jenže Mendy vytáhl parádní zákrok. Hned z další akce už se domácí ujali vedení. Z dorážky po odrazu od břevna se prosadil Timo Werner. Real Madrid mohl přesto vyrovnat, ale Benzemovu hlavičku Mendy skvěle vyškrábl. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Kai Havertz táhl další nadějný protiútok domácí Chelsea. Mladý Němec měl na levé straně lépe postavené spoluhráče, jenže vzal odpovědnost na sebe a vybojoval jen roh.
     
    44
    Timo Werner skvěle napadal rozehrávku Realu Madrid na jeho polovině. Mendy měl s německým útočníkem velké problémy, ale získal pro španělský klub vhazování.
     
    43
    Mason Mount znovu vlétl z levé strany do pokutového území. Jeho ránu srazil obránce Realu do vzduchu a akrobatické zakončení z kopačky Wernera si s přehledem stáhl ze vzduchu Courtois.
     
    42
    Real se v posledních minutách snaží útočit pomocí dlouhých nákopů. Vinícius Júnior rozkmital své rychlé nohy po pravé straně, ale míč propadl do autu.
     
    41
    Ben Chilwell si na polovině Realu Madrid dobře pokryl míč tělem a Vinícius Júnior jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Chelsea bude rozehrávat.
     
    40
    Edouard Mendy si dal pozor na prudkou přihrávku za obranu Chelsea, vyrazil až na hranici velkého vápna a míč bez problémů zastavil. Domácí brankář uklidnil rozehrávku.
     
    39
    Christensen trefil šlapákem Mendyho a dostává žlutou kartu.
     
    38
    Sergio Ramos byl v hlavní roli také při následné akci londýnské Chelsea. Stoper Realu Madrid si dal pozor na přihrávku za obranu a ve výskoku odkopl míč do autu.
     
    36
    Sergio Ramos před brankou Chelsea zbytečně fauloval domácího kapitána a za odhození vidí žlutou kartu.
    36. Benzemova hlavička
     
    36
    Mohlo být vyrovnáno! Luka Modrič se zbavil obránce na levé strany a poslal míč do šestnáctky, kde se uvolnil Karim Benzema, ale domácí brankář jeho hlavičku vyškrábl nad břevno!
     
    35
    Kai Havertz se na polovině Realu dostal do souboje s Ramosem. Německý fotbalista si pomohl rukou a poslal urostlého Španěla na trávník.
     
    34
    Casemiro se podle rozhodčího v souboji na polovině Realu Madrid dopustil nedovoleného zákroku v hlavičkovém souboji s Mountem.
     
    33
    Éder Militao odcentroval z pravé strany do pokutového území, jenže tam spěchal jen Karim Benzema. Francouzský útočník ale nemohl na vysokou pobídku dosáhnout.
     
    32
    Chelsea se po vstřelení úvodní branky dnešního souboje stáhla na svou polovinu a vyčkává, co vymyslí fotbalisté v bílém. Real dnes zatím není moc kreativní.
     
    31
    Mendy podpořil ofenzivu Realu Madrid náběhem po levém křídle. Na hranici velkého vápna si jeho náběh pohlídal Christensen, který míč odkopl.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a k postupu do finále letošního ročníku Ligy mistrů je zatím blíže londýnská Chelsea. Real potřebuje vyrovnat, aby si zajistil alespoň prodloužení.
    28. Timo WERNER - 1:0
     
    28
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Chelsea už se z další šance ujímá vedení! Po krásné akci dostal prostor pro zakončení Kai Havertz, který dloubl míč do břevna. Balón se však odrazil před branku a TIMO WERNER jej bez problémů dohlavičkoval do sítě!
     
    27
    Po následném rohovém kopu se nikdo v bílém dresu do zakončení nedostal. Prudký centr si pohlídal Christensen, který míč hlavou přizvedl ven ze šestnáctky.
    26. Benzemova technická střela
     
    26
    První obrovská šance Realu Madrid! Na hranici velkého vápna se s míčem bleskově otočil Karim Benzema, jehož technickou ránu Mendy skvěle vyškrábl na roh!
     
    25
    Sergio Ramos si poradil s napadajícím soupeřem a rozehrál na pravou stranu. Real Madrid se nyní prakticky není schopen dostat na polovinu soupeře.
     
    24
    Sergio Ramos poslal přihrávku na levou stranu, kde měl volného Mendyho. Hostující celek rozjíždí další postupný útok ze zadních řad.
     
    23
    Vinícius Júnior poslal nadýchaný centr na vzdálenější tyč. Do uakončení se tlačil Karim Benzema, který neustál souboj s obráncem a poroučel se k zemi.
     
    22
    Luka Modrič si našel kousek prostoru na pravé straně, ale jeho přízemní centr bez problémů odkopl na tribunu dobře postavený Silva.
     
    21
    Sergio Ramos poslal přihrávku na levou stranu. Nacho poté našel Kroose, jehož přenesení na pravou stranu zastavil skvěle hrající Jorginho.
     
    20
    Thibaut Courtois se musel poněkolikáté během úvodních dvaceti minut zapojit do rozehrávky Realu Madrid. Dlouhým nákopem na levou stranu získal pro svůj celek vhazování.
     
    19
    Nacho táhl akci Realu Madrid po levé straně, jenže jeho pokus o nákop za obranu Chelsea srazil obránce v modrém dresu do zámezí. Španělský celek může pokračovat v kombinaci.
    18. Wernerova branka z ofsajdu
     
    18
    Domácí fotbalisté sice dopravili míč do sítě, ale zakončující Timo Werner si v době Mountovy přihrávky nepohlídal své postavení a nechal se lapit v ofsajdu!
     
    17
    Luka Modrič se přihlásil o přihrávku, navedl si míč do blízkosti velkého vápna, ale s jeho slabou přízemní střelou neměl Mendy problémy.
     
    16
    Antonio Rüdiger se vytáhl velmi blízko k pokutovému území. Neměcký obránce našel Wernera, který vyslal prudký centr na malé vápno, ale sudí viděl nedovolený zákrok Havertze.
     
    15
    Real Madrid rozjel další kombinaci z vlastní poloviny. Do rozehrávky se musel zapojit také Courtois, který zahnal do velmi těžké pozice Modriče.
     
    14
    Real se ihned vydal do protiútoku, který faulem zastavil Jorginho. Italský záložník obdržel žlutou kartu.
     
    14
    Chelsea zahrávala přímý kop v blízkosti pokutového území Realu Madrid. Na přetažený centr číhal Christensen, ale z těžké pozice nedokázal hlavičkovat.
    13. Průnik Masona Mounta
     
    13
    Mason Mount se parádním průnikem z levé strany dostal do pokutového území a levačkou chtěl odcentrovat na malé vápno. Courtois skvěle zasáhl nohou.
     
    12
    Timo Werner mohl využít ztrátu Realu na jeho polovině. Německý útočník postupoval směrem k brance, místo střely chtěl vybídnout Havertze, ale svého spoluhráče zahnal.
     
    11
    Až nyní se hosté poprvé v utkání dostali do zakončení. Toni Kroos střílel ze střední vzdálenosti, ale jeho slabou ránu pravačkou domácí brankář s přehledem chytil.
     
    10
    Luka Modrič přenesl hru na levou stranu. Míč s vypětím všech sil udržel na trávníku Hazard, ale důrazní zadáci Chelsea opět nedali Realu prostor.
     
    9
    Real Madrid je v úvodních minutách dnešního souboje mnohem častěji u míče, jenže španělský celek jen velmi těžko hledá cestičku skrz pevnou hradbu Chelsea.
     
    8
    Timo Werner se z levého křídla tlačil do pokutového území, ale Ramos jej na poslední chvíli odstavil tělem. Volný míč pak sebral do rukavic Thibaut Courtois.
     
    7
    Napadající Kai Havertz v souboji na polovině Realu Madrid úplně zbytečně dohrál Nacha. Rozhodčí sice odpískal nedovolený zákrok, ale žlutou kartu domácímu hráči neukázal.
     
    6
    Vinícius Júnior operoval s míčem u nohy na pravé straně, jenže domácí Chelsea brání v pevném bloku a nedává hráčům Realu Madrid moc prostoru.
     
    5
    Andreas Christensen předvedl na polovině hřiště nedovolený zákrok. Akce Realu Madrid ještě pokračovala. Kroose ale faulem zastavil N'Golo Kanté.
     
    4
    Vinícius Júnior si naběhl na přihrávku na polovinu Chelsea, jenže ihned u něj hlídkoval Mason Mount, který mu míč špičkou kopačky ukopl do autu.
     
    3
    Timo Werner si poprvé v utkání naběhl na přihrávku za obranu Realu Madrid, jenže si nedal pozor na své postavení a byl lapen v ofsajdové pasti.
     
    2
    Vinícius Júnior si dal na vlastní polovině pozor na napadajícího soupeře a raději si pomohl malou domů. Real vymýšlí další útok ze zadních řad.
     
    1
    Hostující Real Madrid obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Španělský celek se ihned vydal do útoku, ale nákop skončil u obránců Chelsea.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hřiště. Chelsea bude hrát v modrém, zatímco Real Madrid oblékne bílou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    Chelsea FC: Mendy – Christensen, Silva, Rüdiger – Azpilicueta (C), Kanté, Jorginho, Chilwell – Havertz, Werner, Mount.
    Náhradníci: Arrizabalaga, Caballero – Anjorin, T. Abraham, Emerson, Gilmour, Giroud, Hudson-Odoi, R. James, Pulisic, Zijach, K. Zouma.

    Real Madrid CF: Courtois – Nacho Fernández, Militao, Ramos (C), F. Mendy – Kroos, Casemiro, Modrić – Vinícius Júnior, Benzema, E. Hazard.
    Náhradníci: Altube, Lunin – Arribas, Asensio, Blanco, Isco, Gutiérrez, Marcelo, M. Díaz, Odriozola Arzallus, Valverde, Rodrygo.

    Rozhodčí: Orsato – Giallatini, Preti.
     
    Úvodní duel

    V prvním semifinálovém duelu před týdnem se na půdě Realu Madrid zrodila remíza 1:1. Za Chelsea se prosadil Pulišič a na jeho branku odpověděl Karim Benzema.
     
    Chelsea FC

    Londýnská Chelsea také prožívá povedenou sezónu. V Premier League patří Chelsea po třiceti čtyřech kolech čtvrtá pozice ligové tabulky a je velmi pravděpodobné, že si Ligu mistrů zahraje i na podzim. V letošním ročníku Ligy mistrů předvedla Chelsea skvělé výkony. Ze základní skupiny postoupila bez problémů. V osmifinále dokázala Chelsea vyřadit silné Atlético Madrid. Ve čtvrtfinále pak narazila na FC Porto, které vyřadilo po vítězství 2:0 a porážce 0:1.
     
    Real Madrid CF

    Real Madrid letos může prožít parádní sezónu. Ve španělské lize patří slavnému celku druhé místo dva body za Atléticem Madrid. Do konce ligy zbývají čtyři kola. V Lize mistrů se na podzim sice trápil ve skupině, ale nakonec postoupil s přehledem. V osmifinále pak Real vyřadil Atalantu, která byla povzbuzená svou ofenzivou, jenže Bílému baletu vstřelila jedinou branku. Ve čtvrtfinále pak změřil Real Madrid síly s Liverpoolem, který vyřadil po výsledcích 3:1 a 0:0. O víkendu si Real zlepšil náladu vítězstvím 2:0 nad Osasunou.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Ligy mistrů mezi Chelsea a Realem Madrid.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 28. Werner (Havertz), 85. Mount (Pulisic)

    Karty:   14. Jorginho (CHE), 39. Christensen (CHE), 87. Mount (CHE) – 36. Ramos (REA), 62. Nacho Fernández (REA), 72. Kroos (REA), 90. Valverde (REA)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 7:1. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 18:12.
    Chelsea FC: Mendy – Christensen, Silva, Rüdiger – Azpilicueta (C) (88. R. James), Kanté, Jorginho, Chilwell – Havertz (90+4. Giroud), Werner (67. Pulisic), Mount (88. Zijach).
    Náhradníci: Arrizabalaga, Caballero – Anjorin, T. Abraham, Emerson, Gilmour, Giroud, Hudson-Odoi, R. James, Pulisic, Zijach, K. Zouma.

    Real Madrid: Courtois – Nacho Fernández, Militao, Ramos (C), F. Mendy (63. Valverde) – Kroos, Casemiro (76. Rodrygo), Modrić – Vinícius Júnior (63. Asensio), Benzema, E. Hazard (89. M. Díaz).
    Náhradníci: Altube, Lunin – Arribas, Asensio, Blanco, Isco, Gutiérrez, Marcelo, M. Díaz, Odriozola Arzallus, Valverde, Rodrygo.

    Rozhodčí: Orsato – Giallatini, Preti
    27.04.2021
    Real Madrid - Chelsea 1:1

    Branky: 29. Benzema (Militao) – 14. Pulisic (Rüdiger)

    Karty:   27. Vinícius Júnior (REA), 60. Kroos (REA), 65. Marcelo (REA), 78. Varane (REA), 89. Odriozola Arzallus (REA) – 38. Pulisic (CHE)

    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:9.
    thejrc.org