Kanada – Švédsko 8:1 (kon.)
konec
Kanada
8:1 (0:0, 2:1, 6:0)
Švédsko
Středa 05.05.2021, 23:07 • Comerica Center • Mistrovství světa do 18 let • Semifinále
Partner:
    56:56 Conner ROULETTE - 8:1
     
    56:56
    Kanada právě vstřelila branku!
    Jenže konec utkání je stále v nedohlednu! Kanada přidává osmou branku! Favorit se opět usadil v útočném pásmu. Švédský brankář nedokázal puk odehrát holí a důrazný CONNER ROULETTE puk poslal do sítě! Asistence: Ryan Winterton, Brandt Clarke.
    55:30 Connor BEDARD - 7:1
     
    55:30
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak tohle už je opravdový debakl! Kanada přidává i sedmou branku! Po vyhraném vhazování švédský brankář sice zneškodnil ránu od modré čáry, ale CONNO BEDARD dorážkou dovršil hattrick! Asistence: Nolan Allan.
    54:51 Shane WRIGHT - 6:1
     
    54:51
    Kanada právě vstřelila branku!
    Pět minut před koncem základní hrací doby přidává Kanada šestou branku! SHANE WRIGHT si sjel na přihrávku zpoza branky a lehkým plácnutím do puku jej poslal pod břevno! Asistence: Brennan Othmann.
    50:41 Francesco PINELLI - 5:1
     
    50:41
    Kanada právě vstřelila branku!
    Přesilovku sice Kanada využít nedokázala, ale krátce po jejím skončení přidává pátou branku! Mezi kruhy si našel kotouč FRANCESCO PINELLI a svižnou střelou zápěstím prostřelil brankáře!
    43:40 Brennan OTHMANN - 4:1
     
    43:40
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada podle všeho definitivně rozhoduje o svém postupu do finále šampionátu! Favorizovaný celek využil další přesilovku. Na přihrávku před branku si počkal BRENNAN OTHMANN a skvělým prohozením za tělo překonal brankáře! Asistence: Shane Wright.
    40:45 Connor BEDARD - 3:1
     
    40:45
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada se hned v úvodu třetí části výrazně přibližuje k postupu do finále tohoto šampionátu! Do úniku se dostal CONNOR BEDARD, který vypálil kolem obránce a vymetl horní roh! Asistence: Shane Wright, Corson Ceulemans.
    29:51 Chase STILLMAN - 2:1
     
    29:51
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada se v polovině dnešního souboje znovu dostává do vedení! Tlak Kanady v útočném pásmu už byl skutečně enormní! CHASE STILLMAN celou akci začal, poté se před brankou dostal k odraženému puku a trefil poloodkrytou branku! Asistence: Shane Wright.
    25:00 Isak ROSÉN - 1:1
     
    25:00
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Švédsko bleskově využívá přesilovku pět na tři! Po kombinaci v útočném pásmu dostal přihrávku na pravý kruh osamocený ISAK ROSÉN, který příklepem nedal gólmanovi šanci! Asistence: Fabian Lysell, Simon Edvinsson.
    23:50 Connor BEDARD - 1:0
     
    23:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    Favorizovaná Kanada se dostává do vedení! Do útočného pásma vlétl středem ledové plochy šikovný CONNOR BEDARD, který si troufl na zakončení zápěstím a svižnou střelou překonal bezmocného brankáře! Asistence: Mason McTavish.
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 24. Bedard (McTavish), 30. Stillman (Wright), 41. Bedard (Wright, Ceulemans), 44. Othmann (Wright), 51. Pinelli, 55. Wright (Othmann), 56. Bedard (Allan), 57. Roulette (Winterton, Clarke) – 25. Rosén (Lysell, Edvinsson)


    Kanada: Gaudreau (Milic) – Allan, Clarke, Del Mastro, Ceulemans, Zellweger, Richard, Matier – Othmann, Wright (C), Guenther – Bedard, McTavish (A), Stankoven (A) – Pinelli, Johnston, Stillman – Zhilkin, Roulette, Harrison – Winterton.
    Švédsko: Lindbom (H. Hävelid) – Edvinsson, M. Hävelid, Sjöholm, Olsson, Forsmark, Salomonsson, Aho – Lysell, Dower-Nilsson (C), Robertsson (A) – Rosén, Hasa, Strömgren – Persson, Moberg (A), Sundin – Östlund, Kangas, Eljas – Sjöberg.

    Rozhodčí: MacFarlane, Rekucki – Klouček, Richardson

    Diváci: 574
    thejrc.org