Tampa – Dallas 6:2 (kon.) | NY Rangers – Washington 2:4 (kon.) | Columbus – Nashville 4:2 (kon.)
Ottawa – Montreal 5:1 (kon.) | St. Louis – Anaheim 2:3 (0:1 po s.n.) | Minnesota – Vegas 2:3 (po pr.)
San Jose – Colorado 3:2 (kon.) | Calgary – Winnipeg 0:4 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:4 (kon.)
konec
New York Rangers
2:4 (0:0, 0:3, 2:1)
Washington Capitals
Čtvrtek 06.05.2021, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:44 Morgan BARRON - 2:4
     
    58:44
    Rangers právě vstřelili branku!
    Velmi příjemnou vzpomínku si na tento duel odnese také MORGAN BARRON, který dává první gól v NHL! Další nováček Zachary Jones mu přihrál od modré do levého kruhu a Vaněček si v osudný okamžik špatně hlídal prostor u bližší tyče. Asistence: Zachary Jones, Libor Hájek.
    58:20 T. J. Oshie - 1:4
     
    58:20
    Washington právě vstřelil branku!
    Nádherný příběh s T. J. OSHIEM v hlavní roli! Muž, který před několika desítkami hodin přišel o otce, kompletuje hattrick střelou do prázdné branky. Zásluhu na tom měl i Vaněček, který za brankou zastavil Foxovo nahození ze středního pásma. Dále šel puk přes Orlova a Hagelina. Asistence: Carl Hagelin, Dmitrij Orlov.
     
    53:45
    Rangers dojíždějí na vlastní nedisciplinovanost. Za nedovolené bránění bude na trestné lavici pykat Phillip Di Giuseppe.
     
    47:48
    Ryan Strome bez diskuze podrazil Carla Hagelina a rovněž si řekl i o osobní trest na deset minut. Washington bude mít šanci na vstřelení třetího přesilovkového gólu.
    41:15 Alexis LAFRENIERE - 1:3
     
    41:15
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ještě to může být zajímavé, Rangers dávají rychlý gól naděje! Filip Chytil se probil do útočného pásma. Střelu z osy zvládl Vaněček jen vyrazit, český útočník místo dorážky přihrával doprava a ALEXIS LAFRENIERE snadno trefil prázdnou bránu. Asistence: Filip Chytil, Zachary Jones.
     
    35:48
    Zdeno Chára se během reklamní pauzy vydal ke střídačce Rangers, kde něco povyprávěl Smithovi. Rozhodčí sáhli pro další osobní trest, jenž neznamená žádnou přesilovku.
    34:48 Nic DOWD - 0:3
     
    34:48
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps utíkají už na třígólový rozdíl! NIC DOWD vyhrál vhazování nad Stromem a pak se postavil před branku, kde výborně ztečoval Carlsonovo nahození mimo dosah nic netušícího Georgijeva. Asistence: John Carlson, Dmitrij Orlov.
    28:26 T. J. Oshie - 0:2
     
    28:26
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté v přesilovce zvyšují na 2:0! Tečovaná střela Dmitrije Orlova propadla k pravému betonu Georgijeva. Kotouč se pak ocitl u T. J. OSHIEHO a ten ho pohotově uklidil do odkryté branky. Je to pro něj jubilejní dvacátý gól v sezóně. Asistence: Dmitrij Orlov, Nicklas Bäckström.
     
    24:39
    K dvěma přestupkům z konce první třetiny přidal Bučněvič dalších patnáct trestných minut. Nyní vyfasoval pětku za krosček a desítku jako osobní trest. Mantha vyvázl s dvěma minutami.
    20:12 T. J. Oshie - 0:1
     
    20:12
    Washington právě vstřelil branku!
    Tento zápas napsal další spektakulární příběh! Dillon rozehrál z obranného pásma k modré čáře. T. J. Oshie se posunul do pravého kruhu a střelou mezi betony uctil památku svého otce, který před necelými dvěma dny zemřel. Asistence: Brenden Dillon, Trevor van Riemsdyk.
     
    18:13
    Newyorčané v plném počtu moc dlouho nevydrželi. Na trestnou se obratem vrací Bučněvič, tentokráte kvůli vysoké holi ve tváři Cháry.
     
    15:56
    Počet trestných minut stoupl o dalších dvacet. V přerušené hře dostali desetiminutové osobní tresty Rooney a Wilson.
     
    15:56
    Pavel Bučněvič mimo hlavní děj rýpal do Toma Wilsona tak dlouho, až mu rozhodčí napařili menší trest za sekání.
     
    12:18
    Zdeno Chára už dělá Hagelinovi společnost na lavici hanby. Přes minutu se bude hrát pět na tři!
     
    11:24
    Za seknutí Kakka míří na trestnou lavici Carl Hagelin. První početní výhoda čeká i na Newyorčany.
     
    04:14
    Tak tohle už začíná být trochu přehnané! Další buly a další pěstní souboj mezi Stromem a Ellerem. za chvíli nebude dostatek hráčů na hokej.
     
    04:14
    A další bitka! Bitetto si vybral za soupeře Raffla. Moc ran ve finále nepadlo, oba hráče od sebe odtrhli čároví rozhodčí.
     
    00:50
    Jen co za bučení fanoušků skočil na led Tom Wilson tak se do něj pustil Brendan Smith! Skončilo to remízou. Obránce Rangers dostal kromě tradiční pětky i osobní trest, hosté budou hrát přesilovku.
     
    00:01
    Hathaway se popral s Di Giuseppem. Strome s Dowdem a Hagelin s Blackwellem. Všichni inkasují pětiminutové tresty za bitku.
     
    00:01
    Hned po úvodním buly se na ledě strhly hned tři bitky! Tak o tomto se bude hodně mluvit. Wilson vše sleduje jen ze střídačky.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 42. Lafreniere (Chytil, Z. Jones), 59. Barron (Z. Jones, Hájek) – 21. Oshie (Dillon, T. van Riemsdyk), 29. Oshie (Orlov, Bäckström), 35. Dowd (Carlson, Orlov), 59. Oshie (Hagelin, Orlov)


    New York Rangers: A. Georgijev (Šesťorkin) – Fox, K'A. Miller, Br. Smith, Bitetto, Z. Jones, Hájek – Bučněvič, Zibanejad (A), Kravcov – Kakko, R. Strome (A), Lafreniere – Blackwell, Chytil, Barron – J. Gauthier, Rooney, Di Giuseppe.
    Washington Capitals: Vaněček (C. Anderson) – Carlson (A), Orlov, T. van Riemsdyk, Dillon, Chára, Jensen – Oshie (A), Eller, Sheary – T. Wilson, M. Raffl, Carr – Hathaway, Dowd, Hagelin – Mantha, Bäckström (A).

    Rozhodčí: Luxmore, Walsh – Sericolo, Daisy

    Diváci: 1 800
    bahis siteleri