Real Sociedad – Elche 2:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
2:0 (0:0)
Elche CF
Pátek 07.05.2021, 21:00 • Reale Arena (San Sebastián) • Španělská LaLiga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:57:02)
     
    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 11:1. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:10.
     
    Je konec! Real Sociedad zvládl duel s Elche a vítězí 2:0. Už v 11. minutě si Elche hodně zkomplikovalo dnešní duel, když byl vyloučen Guti. Domácí poté měli několik šancí. David Silva z malého vápna minul branku a neujal se ani Isakův dloubáček. Ve 27. minutě si Nacho Monreal rozvlnil síť, ale VAR branku odvolal pro ofsajd. Po změně stran jsme na šance museli dlouho čekat. Až v 72. minutě otevřel skóre po rohovém kopu Aritz Elustondo. Hosté v závěru utkání otevřeli zadní vrátka a v nastavení pečetil vítězství baskického celku Mikel Oyarzabal.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Hostující Elche už v závěru muselo otevřít hru, což domácí dokonale potrestali! Po rychlém přechodu vpřed si na přihrávku z pravé strany naběhl MIKEL OYARZABAL a levačkou napálil míč do horního rohu!
     
    90+2
    Mikel Oyarzabal dostal přihrávku na pravou stranu, prohnal se na hranici velkého vápna, jenže dloubáčkem na malé vápno daroval brankáři snadný zákrok.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    V závěru mohli domácí potvrdit své vítězství! Zpoza velkého vápna pálil Portugués, jehož krásnou střelu vyškrábl hostující brankář nad břevno!
     
    89
    Andoni Gorosabel prošel s míčem na polovinu soupeře, jenže si neporadil se zpracováním a následně přenesl míč jen k soupeři.
     
    88
    Le Normand je dnes ve vzduchu jako skála. Stoper Realu Sociedad se rychle vrátil na svou polovinu a před dobíhajícím soupeřem odhlavičkoval míč k postranní čáře.
     
    87
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Adnan Januzaj, přichází Cristian Portugués.
     
    86
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Omenuke Mfulu, přichází Luismi.
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Pere Milla, přichází Josema.
     
    85
    Real Sociedad se usadil na polovině soupeře a kombinuje kolem velkého vápna. Domácí se už nikam neženou a spíše nechtějí hostům půjčit míč.
     
    84
    Robin Le Normand dnes hraje opravdu skvěle. Stoper domácího celku uspěl v hlavičkovém souboji s Millou. Real Sociedad už zase míří vpřed.
     
    83
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Alexander Isak, přichází Jon Bautista.
     
    82
    Hostujícímu Elche už moc času na vyrovnání nezbývá. Hosté se vydali vpřed vysokým nákopem, ale obrana Realu Sociedad byla připravená.
     
    81
    Andoni Gorosabel dostal prostor na pravé straně, obloučkem za obranu vybídl Isaka, který upadl po souboji s obráncem. Podle rozhodčího fauloval právě švédský útočník.
     
    80
    Alexander Isak si naběhl na prudkou přihrávku z pravé strany, jenže musel zakončovat za tělem a míč už nedokázal usměnit směrem na branku.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 72. A. Elustondo (Januzaj), 90+2. Oyarzabal (Bautista)

    Karty:   36. Guevara (RSC) – 12. Gazzaniga (ELC), 12. Verdú (ELC), 24. Barragán (ELC)   11. Guti (ELC)


    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 11:1. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:10.
    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel, A. Elustondo, Le Normand, Monreal – Januzaj (87. Portugués), Guridi (46. Barrenetxea), Guevara (46. Zubimendi), D. Silva – Oyarzabal (C), Isak (83. Bautista).
    Náhradníci: Moyà – Barrenetxea, Illarramendi, Bautista, Merquelanz, Roberto López, Portugués, Sagnan, Zubeldia, Zubimendi, Zaldúa.

    Elche CF: Gazzaniga – Palacios, Verdú (C), Calvo, Barragán – Fidel (46. Marcone), Mfulu (86. Luismi), Guti, Josan (67. Carrillo) – Milla (86. Josema), Boyé (67. Piatti).
    Náhradníci: Badía – Carrillo, Cifuentes, Luismi, González, Piatti, Miño, Marcone, Rigoni, V. Rodríguez, Morente, Josema.

    Rozhodčí: Cordero – Barbero, Cerezo
    bahis siteleri