Stuttgart – Augsburg 2:1 (kon.)
konec
VfB Stuttgart
2:1 (1:0)
FC Augsburg
Pátek 07.05.2021, 20:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Německá Bundesliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Stuttgartu, který svého soupeře porazil poměrem 2:1. Aktivněji do druhého poločasu ovšem vstoupil soupeř, kterému se po necelé hodině hry povedlo srovnat krok. Augsburg byl stále směrem dopředu aktivnější, jenomže domácí se nakonec podruhé v tomto duelu dostali do vedení, což vydrželo až do konce zápasu. Stuttgart tak dokázal přeseknout špatnou formu a důležitým vítězstvím si tak připisuje tři body.
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:9. Střely mimo: 8:11. Rohy: 2:12. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 14:12. (22:23:32)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Kousek od středového kruhu převzal nahrávku Endo, který se posléze pokoušel vysunout Čurlinova, před kterým zasahoval Oxford.
     
    90+2
    Nyní jsme sledovali nedovolený zákrok hostujícího Pedersena, který šel do souboje kopačkou napřed, což uviděl také hlavní sudí.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    88
    Do konce tohoto zápasu zbývá posledních pár minutek, ještě musíme počítat s nastaveným časem. Augsburg se aktuálně nachází na polovině soupeře.
     
    86
    Míč se znovu snesl pouze do zámezí a na řadu tak přišlo vhazování z levé strany. Sosa si dával celkem načas, nakonec se mu nabídl Čurlinov.
     
    85
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Philipp Klement, přichází Luca Mack.
     
    84
    Do protiútoku se posléze pokoušel natlačit domácí Forster, který se ovšem nedostal přes posledního protihráče, jenž odpálil míč za cenu autového vhazování.
     
    83
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází André Hahn, přichází Michael Gregoritsch.
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Iago, přichází Mads Pedersen.
     
    82
    Po centru do pokutového území míč chvíli poskakoval na malém vápně, načež se k němu vydal domácí brankář Bredlow, který ho schoval do rukavic.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá už jen poslední desetiminutovka. Nyní jsme pro změnu sledovali rohový kop, který ovšem doplachtil na hlavu domácího Čurlinova.
     
    80
    Posléze se do útočného výpadu zapojil také Gumny, kterému se povedlo odcentrovat přes protihráče, jenomže našel pouze hlavu protihráče.
     
    79
    V ofsajdovém postavení se před malým momentem nacházel domácí Kalajdžić. Caligiuri se tak postavil k rozehrávce, centrem ale našel pouze soupeře.
     
    78
    Na hranici pokutového území se dostal ke střeleckému pokusu hostující Richter, který ovšem trefil protihráče a k míči se tak dostal jeden z domácích.
     
    77
    Augsburg to bude mít znovu hodně složité, znovu totiž inkasoval a bude muset dotahovat jednobrankovou ztrátu, na což má ještě hodně času.
     
    76
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Marco Richter, přichází László Bénes.

    David Suchý

    Branky: 11. Förster (Kalajdžić), 74. Kalajdžić (Čurlinov) – 59. Niederlechner (Richter)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:9. Střely mimo: 8:11. Rohy: 2:12. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 14:12.
    VfB Stuttgart: Bredlow – Mavropanos (46. Karazor), Anton, Kempf – Massimo (23. Coulibaly, 64. Thommy), Klement (85. Mack), Endo, Sosa – Förster, Didavi (64. Čurlinov) – Kalajdžić.
    Náhradníci: Grahl – Al Ghaddioui, Coulibaly, Čurlinov, Thommy, Stenzel, Mack, Klimowicz, Karazor.

    FC Augsburg: Gikiewicz – Gumny, Oxford, Gouweleeuw, Iago (83. Pedersen) – Richter (76. Bénes), Morávek (68. D. Caligiuri), R. Khedira, Vargas (68. Jensen) – Niederlechner, Hahn (83. Gregoritsch).
    Náhradníci: Koubek – Bénes, D. Caligiuri, Sarenren-Bazee, Strobl, Jensen, Framberger, Gregoritsch, Pedersen.

    Rozhodčí: Gräfe – Kleve, Thomsen
    thejrc.org