Osasuna – Cádiz 3:2 (kon.) | Elche – Alavés 0:2 (kon.) | Levante – Barcelona 3:3 (kon.)
konec
Levante UD
3:3 (0:2)
FC Barcelona
Úterý 11.05.2021, 22:00 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • Španělská LaLiga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji dobrou noc! (00:03:56)
     
    Další program:

    Levante UD
    37. kolo – 16. 5. 2021, 18:30: Getafe – Levante

    FC Barcelona
    37. kolo – 16. 5. 2021, 18:30: Barcelona – Celta Vigo
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 6:5.
    Střely mimo: 4:8.
    Rohy: 8:6.
    Ofsajdy: 1:1.
    Fauly: 12:4.
    Drama v boji o španělský titul pokračuje
     
    Barcelona nezvládla bláznivý druhý poločas tohoto utkání a ze hřiště Levante si domů odveze jen jeden bod. Zlomovým momentem byl zřejmě gól Melera na 1:2, po kterém domácí zacítili šanci na zvrat v zápase a už o dvě minuty později vyrovnal po špatné přihrávce Messiho při rozehrávce Barcelony Morales. Barcelona se poměrně rychle dostala zpět do vedení, když skóroval Dembèlé, Levante se ale po této brance vrhlo do útoku a napokon se dočkalo odměny za svůj skvělý výkon ve druhé půli, když v 83. minutě vyrovnal na konečných 3:3 Sergio León.

    Levante nevyhrálo šestý ligový zápas za sebou a v tabulce je na 13. místě. Získalo ale jistotu záchrany, protože před 18. Huescou má náskok 10 bodů. Barcelona je druhá o bod za Atléticem Madrid, Atlético i třetí Real Madrid, který ztrácí na Barcelonu bod, budou ale v tomto kole teprve hrát. Pokud by Real i Atlético vyhrály, tak bude Barcelona už prakticky bez šance na ligový titul.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Levante se navíc ještě dostalo i k útoku a po zblokované střele Leóna získalo rohový kop. To je zřejmě konec nadějí Barcelony na výhru v dnešním zápase.
     
    90+4
    Busquetsův nákop do šestnáctky vyrazil před Braithwaitem na rohový kop brankář Aitor Fernández. Po rohovém kopu se pak míč v šestnáctce Levante odrazil k domácím hráčům, kterí ho bez váhání odkopli na polovinu Barcelony.
     
    90+3
    Barcelona se tak vrátila na polovinu domácích a rychle zatlačila fotbalisty Levante do šestnáctky. Centr z levé strany ale obránci Levante zastavili a pak míč odkopli až k brankáři hostů ter Stegenovi.
     
    90+2
    Domácí vytlačili vysokým presinkem hosty k jejich šestnáctce. Útočným faulem jim ale pomohl Goméz, jenž podrazil rozehrávajícího Desta.
     
    90+1
    Žlutou kartu za držení De Frutose, jenž mohl běžet do rychlého protiútoku, dostává Clément Lenglet (FC Barcelona).
     
    90
    Hrát se bude ještě čtyři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází José Luis Morales, přichází Giorgi Kočorašvili.
     
    89
    Na centr z rohu si naběhl Lenglet, hlavička se mu ale nepovedla a míč jen prodloužil při jeho letu mimo Fernándezovu branku.
     
    88
    Busquetsův pas do šestnáctky domácí odvrátili na levé křídlo, odkud centroval Alba. Jeho nákop srazil na rohový kop De Frutos.
     
    87
    Ani Messimu se jeho pokus o individuální průnik do šestnáctky nepovedl a domácí mu míč odkopli. Jeho spoluhráči se museli vrátit až na vlastní polovinu hřiště.
     
    86
    Barcelona se okamžitě po inkasované brance vrhla do útoku a zatlačila domácí k jejich šestnáctce. Obránci Levante odhlavičkovali už dva centry hostů z křídel.
     
    85
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergi Roberto, přichází Ricard Puig.
     
    83
    Levante právě vstřelilo branku!
    Domácí opět vyrovnávají! Toňo si naběhl na levé křídlo na pas z vlastní poloviny, obešel Desta a i s přispěním jeho teče se centr Toňa dostal na přední tyč přímo k SERGIOVI LEÓNOVI. Ten při náběhu předskočil Piquého a z první nasměroval míč k bližší tyči ter Stegenovy branky. Asistence: Toňo.

    Michal Sadlek

    Branky: 57. Melero (Miramón), 59. Morales (Martí), 83. S. León (Toňo) – 25. Messi, 34. Pedri (O. Dembèlé), 64. O. Dembèlé

    Karty:   67. De Frutos (LVN), 78. Morales (LVN) – 77. F. de Jong (BAR), 90+1. Lenglet (BAR)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:8. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:4.
    Levante UD: Aitor Fernández – Miramón (75. Coke), Vezo, Ó. Duarte (61. Malsa), Toňo – De Frutos, Melero, Rober, E. Bardhi (61. Goméz) – Martí (75. S. León), Morales (C) (90. Kočorašvili).
    Náhradníci: Cárdenas – Son, S. León, Malsa, Postigo, Rochina, C. Clerc, Goméz, Coke, Doukouré, Cantero, Kočorašvili.

    FC Barcelona: ter Stegen – R. Araújo (46. Roberto, 85. Puig), Piqué, Lenglet, Alba – F. de Jong, S. Busquets, Pedri (74. Mingueza) – Messi (C), Griezmann (81. Braithwaite), O. Dembèlé (82. Dest).
    Náhradníci: Neto, Tenas – Dest, Pjanić, Braithwaite, Puig, Trincão, Roberto, Umtiti, Firpo, Moriba, Mingueza.

    Rozhodčí: Montero – Grado, Sevilla
    bahis siteleri