Washington – Boston 2:1 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 5:0 (kon.) | Montreal – Edmonton 3:4 (po pr.)
konec
Winnipeg Jets
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
Vancouver Canucks
Středa 12.05.2021, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:54 Mason APPLETON - 5:0
     
    51:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    V pohodě hrající domácí celek přidává svou další branku v zápase. Tentokrát z předbrankového prostoru poslal kotouč přesně do horní části branky neobsazený MASON APPLETON. Asistence: Mathieu Perreault a Derek Forbort.
    50:44 Blake WHEELER - 4:0
     
    50:44
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Rychlá kombinace, Connor našel BLAKE WHEELERA, který dává svou druhou branku v zápase. Sjel si do volného prostoru a v pohodě zakončoval. Asistence: Kyle Connor a Mark Scheifele.
    28:33 Mark SCHEIFELE - 3:0
     
    28:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    V pohodě hrající domácí celek přidává třetí gól. Tvrdou ránu Wheelera od modré čáry šikovně mimo dosah gólmana tečoval obranou neobsazený MARK SCHEIFELE. Asistence: Blake Wheeler a Jordie Benn.
    22:05 Blake WHEELER - 2:0
     
    22:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí celek, který hraje aktivněji, přidává další branku. Po pěkné individuální akci se uvolnil a před odkrytou část branky dostal BLAKE WHEELER. Ten už se zakončením neměl problém. Asistence: Kyle Connor a Neal Pionk.
    07:48 Kyle CONNOR - 1:0
     
    07:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Aktivněji hrající domácí celek se dostává do vedení. Wheeler vyslal do šance KYLEA CONNORA, který si najel před branku a otevřel skóre zápasu střelou mimo dosah brankáře. Asistence: Blake Wheeler a Dylan DeMelo.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 8. Connor (Wheeler, DeMelo), 23. Wheeler (Connor, Pionk), 29. Scheifele (Wheeler, Jo. Benn), 51. Wheeler (Connor, Scheifele), 52. Appleton (Perreault, Forbort)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey (A), DeMelo, Forbort, Pionk, Stanley, Jo. Benn – Connor, Scheifele (A), Wheeler (C) – Copp, Dubois, Perreault – Stastny, Lowry, Appleton – N. Thompson, Lewis, Toninato.
    Vancouver Canucks: Holtby (Demko) – Edler (A), Schmidt, Q. Hughes, Hamonic, Rathbone, T. Myers (A) – Höglander, J. T. Miller, Boeser – Pearson, Horvat (C), MacEwen – Vesey, Boyd, Michaelis – Highmore, Graovac, Hawryluk.

    Rozhodčí: Pollock, Schlenker – Toomey, Brisebois
    thejrc.org