Interobal Plzeň – Slavia 5:1 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
5:1 (2:1) Stav série: 3:0
SK Slavia Praha
Středa 12.05.2021, 19:00 • SH Lokomotiva Plzeň • Play off 1. futsal ligy • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Hotovo! Plzeň napočtvrté dokázala postoupit přes Slavii v play-off a zahraje si poprvé v historii finále. V něm se utká s Chrudimí, nebo Teplicemi. Svého finálového soupeře se může vítěz základní části dozvědět již v pátek, pokud Chrudim využije druhý mečbol.
    38:31 LUKÁŠ REŠETÁR - 5:1
     
    38:31
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Vnuk získal míč, přihrál zprava pod sebe a LUKÁŠ REŠETÁR zakončil do prázdné branky. Asistence: Tomáš Vnuk.
     
    37:41
    Daniel dostává kartu, v důsledku frustrace zakopl míč od vlastní střídačky přes celou šíří hřiště.
    37:21 TOMÁŠ VNUK - 4:1
     
    37:21
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Plzeň postupuje do finále! TOMÁŠ VNUK vystihl nahrávku, z poloviny hřiště běžel sám na prázdnou branku. Ještě počkal na Holého a doslova dovezl balón k levé tyči.
     
    35:53
    Kombinace Slavie až do kuchyně, v jejím závěru nedokázal Ostrák propasírovat míč z pravé strany na zadní tyč. Po odehrání přihrávky jej ještě dohrál ve skluzu Holý. Řev lavičky Slavie nepřinesl krátkou penaltu.
    34:47 TOMÁŠ VNUK - 3:1
     
    34:47
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ VNUK využil nahrávky Holého do běhu za obranu a sám před Vondráčkem skóroval zřejmě mezi nohama brankáře hostů k levé tyči. Asistence: Michal Holý.
     
    29:48
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Karpiak, přichází Vondráček.
     
    29:48
    Suverénně nejhorší moment této série. Zdráhal (SK Interobal Plzeň) hrál možná na zemi při souboji na levé straně. Rozhodčí Řeháček nepískal! Zdráhal se dostal až do brankoviště přes dva hráče, kde po závaru zasáhl Karpiaka do hlavy! Řeháček vytáhl žlutou kartu, byť mohl klidně trestat ještě přísněji. Za potlesku všech přítomných se zvedl Karpiak. Volá se sanitka a pro Karpiaka asi sezona skončila. Karpiak má dost možná otřes mozku. Trenér Frič se ještě vytočil na Zdráhala, se kterým se zná ze svého působení na Slovensku. Hlavně, ať je Karpiak v pořádku. Momentálně si leduje ručníkem čelo. Výsledek tohohle semifinále a dnešního zápasu je absolutně druhořadý.
     
    28:52
    Homola rozehrál roh zleva pod sebe. Vnuk zablokoval střelu a toho následně podrazil Jošt (SK Slavia Praha). Jeden z hostů čtvrtého dílu zítřejšího eFutsal Talk přijal žlutou kartu od asistenta rozhodčího Řeháčka bez jakýchkoliv protestů. Druhý faul Slavie ve druhém poločase a zároveň v zápase.
     
    26:17
    Hezká otočka Jošta na levé straně, zakončení mezi nohama bránícího Ricka si našel Vahala na kratší tyči a podržel Interobal!
     
    22:02
    Skvěle hrající Zdráhal nahrál Seidlerovi na pravou stranou do druhé vlny, při jeho centru na zadní tyč promáchl Kozár. Jinak by se asi Plzeň vedla 3:1.
    10:45 MARTIN ZDRÁHAL - 2:1
     
    10:45
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    I brankář Plzně má asistenci! Vahala vyhodil míč na levou stranu, kde se při střídání vracejícího se Ostráka nedohodl Karpiak se svým krajanem, ačkoliv si zakřičel. Setkání tří Slováků tak dopadlo nejlépe pro MARTINA ZDRÁHALA, který hlavou obstřelil dva futsalisty slovenského nároďáku a silou vůle dotlačil balón k zadní tyči. Asistence: Ondřej Vahala!
    06:46 MATÚŠ ŠEVČÍK - 1:1
     
    06:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    MATÚŠ ŠEVČÍK to prostě proti svému bývalému klubu umí! Po přestupu do Slavie se prosazuje již potřetí. Na levé straně zasekl kolem Ricka na pravačku a na přední tyč propálil Vahalu. Stejně jako v prvním semifinále dává MATÚŠ ŠEVČÍK úvodní trefu Slavie. Asistence: Marek Karpiak.
     
    06:42
    Zdráhal obešel na levé straně Křemena při rozehrávce a jeho hezký centr na dlouhou tyč neusměrnil o fous do sítě ve skluzu Kozár!
    05:23 TOMÁŠ BUCHTA - 1:0
     
    05:23
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Rešetár přebral míč na pravé straně. Najednou se mu rozeběhl na levé straně do druhé vlny TOMÁŠ BUCHTA. Kapitán Plzně nahrál přes obránce a balón se odrazil od břevna těsně za čáru. Ondřej Černý gól uznal. Plzeň vůbec poprvé v semifinále dává úvodní gól duelu. Asistence: Lukáš Rešetár.
     
    04:25
    Rick obral z pravé strany Jošta o balón a najednou byl v dobré pozici, jeho střele vedle protější tyče moc nechybělo! Zatím parádní futsal, šance střídá šanci a ani jedno z mužstev na nic nečeká.
     
    03:51
    Slavia se vymanila ze sevření presující Plzně a na levé straně běžel Homola, obrana jej stíhala a jeho zakončení pravým bodlem skončilo na horní tyči!
     
    03:26
    Dobře sehraný plzeňský signál Seidlerem při autu z pravé strany na zadní tyč, kde nastavil placírku Kozár a spálil obrovskou šanci směrem vedle přední tyče ve svého pohledu!
     
    Jelikož již více než rok žijeme v době, kdy je nejlepší být negativní a mít kolem sebe negativní lidi, tak se tohle utkání odehraje bez diváků.

    Vít Muzikář

    Branky: 6. Buchta (Rešetár), 11. Zdráhal (Vahala), 35. Vnuk (Holý), 38. Vnuk, 39. Rešetár (Vnuk) – 7. Ševčík (Karpiak)

    Karty:   30. Zdráhal (PLZ) – 29. Jošt (SLA), 38. Daniel (SLA)


    SK Interobal Plzeň: Vahala (Němec, Lecjaks) – Buchta, Holý, Vnuk, Rešetár (C) – Seidler, Kozár, Rick, Zdráhal – Havel, Štrajt, Künstner.
    SK Slavia Praha: Karpiak (30. Vondráček) – Homola (C), Křemen, Jošt, Daniel – Vaktor, Leovski, Ostrák, Ševčík – Trajhan, Sita, Hruška, Plíšek.

    Rozhodčí: Černý, Řeháček – Milner

    Diváci: -0-
    Interobal Plzeň 3 0 Slavia
    #1 Středa 05.05.2021 • 19:00
    Interobal Plzeň - Slavia 2:1
    #2 Pondělí 10.05.2021 • 20:15
    Slavia - Interobal Plzeň 2:4
    #3 Středa 12.05.2021 • 19:00
    Interobal Plzeň - Slavia 5:1
    bahis siteleri