Kovo Praha – Ústí n/L 1:4 (kon.) | Hostivař – Most 8:5 (kon.) | Letohrad – Plzeň 2:4 (kon.)
Karviná – Dobřany 2:1 (kon.) | Pardubice – Kladno 1:4 (kon.)
konec
HBC Pardubice
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
HBC Kladno
Sobota 15.05.2021, 16:00CROSSDOCK Extraliga
     
    Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Kladna, které dokázalo navázat na neporazitelnost a i dnes vítězí, a sice poměrem 4:1. Pardubice dostaly v úvodu třetí třetiny k dispozici hned dvě přesilovky, jenomže krátce po jejich nezužitkování přišel trest v podobě třetí inkasované branky. Domácí se ještě poté pokoušeli s výsledkem něco udělat, místo toho ještě jednou inkasovali. (17:33:40)
     
    Konec zápasu.
    44:11 PRAŽÁK - 1:4
     
    44:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí celek zkoušel hru bez brankáře neúspěšně! Na nahrávku si totiž seběhl hostující ONDŘEJ PRAŽÁK, který neměl problém s jejím trefením.
    Asistence: Tomáš Kudela.
     
    44:00
    Minuta do konce třetí třetiny.
     
    43:15
    K dalšímu zakončení se pro změnu dostal Filip, který pálil do obětavého protihráče. Další rána od modré čáry pro změnu putovala vysoko nad branku.
     
    42:33
    Před Bílým číhala prázdná branka, jenomže Čapek skvělým zákrokem pravou rukou vychytal domácího kaptina!
     
    41:32
    Vyloučení v týmu HBC Kladno (Tomáš Kudela – 2 min., Úmyslné vyhození míčku ze hřiště).
     
    41:25
    Kladní nyní pouze nahazovalo na druhou stranu, kde se míček od jednoho z hráčů dostal mimo hrací plochu a znovu se tak bude vhazovat před Stárkem.
     
    41:21
    Na druhou stranu hrací plochy se nyní pokoušel dostat hostující Prokop, jenomže míček směřoval přes všechny čáry a vhazovat se bude před Čapkem.
     
    40:00
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen poslední pětiminutovka. Domácí stále prohrávají o dvě branky, navíc do konce zápasu nezbývá zrovna moc času.
     
    39:33
    Snadná práce pro brankáře Stárka, který volný míček sebral pod sebe. Následovat tak bude další vhazování, Pardubice se dlouho nedostaly k ohrožení.
     
    38:24
    Kladno znovu uspělo na vhazování, následná nahrávka o mantinel nakonec nesměřovala za červenou čáru. Soukup na dlouhou ruku zastavil míček.
     
    37:39
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Pavel Kubeš – 2 min., sekání).
     
    37:15
    Málem se do další vyložené šance dostal hostující Soukup, který si sice řekl o nahrávku levého kruhu, jenomže mu míček uskočil daleko od hokejky.
    36:31 BARNOŠÁK - 1:3
     
    36:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení! Autosklu se nepovedlo ideálně rozehrát, což vedlo k Procházkově nahrávce na DOMINKA BARNOŠÁKA, který trefil odkrytou část branky.
    Asistence: Jaroslav Procházka.
     
    36:30
    Po levém křídle navíc pláchl Schnaubelt, který ale tentokráte nevyzrál na brankáře!

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 15. Filip (Bílý) – 9. Schnaubelt, 24. Soukup (Eitler), 37. Barnošák (Procházka), 45. Pražák (Kudela)


    HBC Pardubice: Stárek (Foršt) – Filip, Kopřiva, Krejčí, Novotný (A), Školoudík, Turyna, Zajíček – Bílý (C), Česák, Forstl, Kohoutek, Kubeš, Langr, Moravec, Staněk, Strouhal, Šimek, Král, Janeček
    HBC Kladno: Čapek (Jirotka) – Dědič (A), Hrabar, Kamenář, Kudela, Pliml (C), Soukup (A) – Barnošák, Eitler, Kohout, Paták, Pražák, Procházka, Prokop, Schnaubelt, Šrámek, J. Teinitzer, M. Teinitzer, Zdrůbecký

    Rozhodčí: Záhora, Kettner
    thejrc.org