Interobal Plzeň – Chrudim 3:2 (po pr.)
po prodl.
SK Interobal Plzeň
3:2 (1:2) Stav série: 1:0
FK Chrudim
Čtvrtek 20.05.2021, 19:00 • SH Lokomotiva Plzeň • Play off 1. futsal ligy • Finále
Předzápasové kurzy
     
    49:46
    Tomu se říká neskutečná hloupost, zbytečnost a obrovská klukovina, čeho se právě dopustil Tomáš Vnuk (SK Interobal Plzeń). Dostat druhou žlutou kartu v play-off za řeči čtrnáct sekund před koncem prodloužení v době, kdy Plzeň vede.. Nejlepší hráč Plzně tak bude hrát pod hrozbou toho, že v případě udělení třetí žluté karty bude muset další finálový duel vynechat.

    Za tohle určitě pochvalu od dvojice Marek Kopecký – Radek Lobo nedostane.
    44:27 TOMÁŠ VNUK - 3:2
     
    44:27
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Plzeň poprvé vede ve finále! TOMÁŠ VNUK si narazil s Holým, zakřičel na něj, ten mu vrátil balón zprava na střed a TOMÁŠ VNUK dokonal dílo, zůstal sám před Rennanem hodně podobným gólem jako v úvodním semifinále se Slavií, kdy přehodil Vondráčka, zajistil Plzni výhru v první polovině prodloužení. Asistence: Michal Holý.
     
    35:00
    Vnuk fauluje Yuriho na půli, třetí faul Plzně, to Chrudim jich má pět a už hraje pod hrozbou desítku, stejně jako by hrála v případném prodloužení.
    34:34 Rennan napravil svůj faul, Michalu Holému chytil krátkou penaltu!
     
    34:34
    Stejně jako v pátém semifinále proti Spartě proti momentálně svému spoluhráči Ondřeji Vahalovi Michal Holý neproměňuje krátkou penaltu a může to být dost zásadní moment prvního zápasu, potažmo finále! Jeho levačka mířila ze svého pohledu k pravé tyči, kam se dokázal přemístit Rennan.
    34:33 Rennan fauloval Rešetára, penalta pro Interobal!
     
    34:33
    Havel vypíchl míč z pravé strany Evertonovi. Založil rychlý kontr a po křižném pasu do levé poloviny brankoviště byl Rešetár podražen brankářem Rennanem. Sudí Melničuk umožní Holému kopat krátkou penaltu!
     
    34:33
    Krátká penalta pro domácí!
    30:33 TOMÁŠ VNUK - 2:2
     
    30:33
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Velký podíl na srovnání má Martin Zdráhal. Zaútočil po pravé straně, kde zasekl prvnímu obránci, zvedl hlavu a viděl, že ho chce protihráč zdvojit. Přihrál tak Holému na střed a odražený míč poslal TOMÁŠ VNUK na levé straně z prvního doteku do vzdálenějšího spodního rohu brány. Asistence: Michal Holý.
     
    26:50
    Po ostrém skluzu Evertona (Chrudim) na Rešetára do nohy kapitána Plzně vyskočila lavička Interobalu. Jakub Hodek vyběhl až na hřiště. Libor Kaštánek sáhl pro žlutou kartu, Plzeň chtěla ještě tvrdší trest a zástupci západočeského celku reklamovali, že Everton neměl snahu hrát balón a mělo se tak jednat o červenou kartu.
     
    23:59
    Holý chytal na levé straně jednoho z Drozdů až ho zatahal za dres a rozhodčí Kaštánek vytáhl kartu pro plzeňskou oporu. Vnuk se vztekal a dával najevo Kaštánkovi, že za podobný zákrok Drozda právě na Vnuka v prvním poločase kartu nedal.
    19:56 DAVID DROZD - 1:2
     
    19:56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Gól do šatny a velká sprcha pro Plzeň! Yuri zakončil z první a pravé strany na zadní tyč, kde vyrážel Vahala balón, ale s dorážkou nepokrytého DAVIDA DROZDA do horní části brány už nemohl nic dělat. Asistence: Yuri.
     
    15:50
    Vnuk faulovaný na levé straně při otočce kolem Doši slovenským reprezentantem. Posléze se mu vrhl ve skluzu pod nohy Rennan. Libor Kaštánek dopískl pátý faul Chrudimi!
     
    11:36
    Plzeň je zatím lepší, při centru Holého zleva na dlouhou tyč chyběly Vnukovi centimetry, aby uklízel do prázdné brány.
    10:57 ONDŘEJ VAHALA - 1:1
     
    10:57
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ VAHALA zpracoval na polovině hřiště přihrávku Vnuka. Nastřelil míč do ohně, u pravé tyče uhýbal trajektorii balónu Holý a balón skončil až v síti. Asistence: Tomáš Vnuk.
    07:57 DAVID DROZD - 0:1
     
    07:57
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Yuriho střelu z levé strany na bližší tyč poslal Vahala jen k Maxovi a ten centrem zleva k zadní tyči vyzval DAVIDA DROZDA k zakončení do prázdné brány. Asistence: Max.
    07:40 Červená karta pro Gabriela Ricka!
     
    07:40
    Při nákopu Plzně po levé straně zasáhl Rick loktem do hlavy Pavla Drozda, dostává přímou červenou kartu za surovou hru a ve druhém finále nebude hrát. Na Rickovi je vidět, že ho celá situace ohromně mrzí a okamžitě se omlouval Drozdovi.

    Futsalová Plzeň, stejně jako jako fotbalová, dnes nedohraje kompletní.
     
    Na futsal konečně s diváky! Těsně před pravým polednem dostal futsal výjimku a na úvodní finále může dorazit až 750 osob. Poprvé od 2. října 2020 se tak nebude hrát s prázdným hledištěm. Podmínkou vstupu je předložení potvrzení o maximálně 3 dny starém negativním antigenním testu nebo 7 dní starém negativním PCR testu. Samozřejmostí je ochrana dýchacích cest, u vstupu bude každému návštěvníkovi měřena teplota

    Vít Muzikář

    Branky: 11. Vahala (Vnuk), 31. Vnuk (Holý), 45. Vnuk (Holý) – 8. D. Drozd (Max), 20. D. Drozd (Yuri)

    Karty:   24. Holý (PLZ), 50. Vnuk (PLZ) – 27. Everton (CHR)   8. Rick (PLZ)


    SK Interobal Plzeň: Vahala (Němec, Luhový) – Buchta, Holý, Vnuk, Rešetár (C) – Seidler, Kozár, Zdráhal, Rick – Štrajt, Havel, Künstner.
    FK Chrudim: Rennan (Javorski) – Yuri, Koudelka, D. Drozd, P. Drozd – Slováček (C), Doša, Everton, Max – R. Mareš, Kubát, Balog, Malý.

    Rozhodčí: Kaštánek, Melničuk – Matyš

    Diváci: 252
    Interobal Plzeň 3 0 Chrudim
    #1 Čtvrtek 20.05.2021 • 19:00
    Interobal Plzeň - Chrudim 3:2 po prodl.
    #2 Pondělí 24.05.2021 • 19:00
    Chrudim - Interobal Plzeň 2:3
    #3 Čtvrtek 27.05.2021 • 19:00
    Interobal Plzeň - Chrudim 4:1
    thejrc.org