Angers – Lille 1:2 (kon.) | Brest – PSG 0:2 (kon.) | Lens – Monaco 0:0 (kon.)
Lyon – Nice 2:3 (kon.) | Méty – Marseille 1:1 (kon.) | Nantes – Montpellier 1:2 (kon.)
Remeš – Bordeaux 1:2 (kon.) | Rennes – Nîmes 2:0 (kon.) | Saint-Étienne – Dijon 0:1 (kon.)
Štrasburk – Lorient 1:1 (kon.)
konec
Angers SCO
1:2 (0:2)
Lille OSC
Neděle 23.05.2021, 21:00 • Stade Raymond Kopa, Angers • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 38. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že francouzský fotbal má nové mistry, kterými jsou hráči Lille, se loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního večera nebo dobrou noc. (22:57:18)
     
    Sledovali jsme utkání dvou tváří! V prvním poločase bylo Lille lepším celkem a zaznamenalo obě své trefy. Ovšem po změně stran bylo u míče Angers, které dlouhou tlačilo na pilu, ale gól dlouho nepřicházel. Trefa přišla až v nastaveném čase, kdy se hlavou prosadil Angelo Fulgini. Ovšem na vyrovnání už bylo pozdě, a tak mohly propuknout mistrovské oslavy dog.
    Radost Lille po konečném hvizdu, francouzský fotbal má nového krále!
     
    Po deseti letech se Lille raduje z mistrovského poháru! Hostující mužstvo bylo celou soutěž před velkým favoritem a teď už se může radovat. Ještě připomínám, že trofej se dnes udělovat nebude, vedení francouzského fotbalu zřejmě bude čekat, až na oslavy budou moci dorazit nějací fanoušci!
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Angelo FULGINI - 1:2
     
    90+2
    Angers právě vstřelilo branku!
    Snížení opravdu přichází, ale drama už se konat nebude! Centr z pravé strany přizvedl Benjamin André, a tak se k hlavičce dostal ANGELO FULGINI, jenž balon uklidil k pravé tyči – 1:2!
     
    90+2
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Jonathan David, přichází Jonathan Ikoné.
     
    90+1
    Nastavují se poslední dvě minuty, následně propukne obrovská radost Lille! Končí tak nadvláda PSG ve francouzské nejvyšší soutěži.
     
    90
    Poslední minuta normální hrací doby. Režie se neustále už vrací na hostující střídačku, kde je velmi aktivní a usměvavý Yusuf Yazıcı.
     
    87
    Na střídačce Lille už se chystají oslavy titulu, k hrací ploše přicházejí i hráči, kteří nebyli nominováni k zápasu, nebo nehráli pro karetní potrestání.
     
    86
    Další centr poslal před branku Thomas Mangani, který nenašel žádného spoluhráče. Naopak se z branky vydal Mike Maignan, jenž si míč ze vzduchu sebral.
     
    85
    Angers by si za dnešní střetnutí jistě zasloužilo alespoň čestný zásah. Ovšem další pas neprošel do šestnáctky. Následně si kamera vybrala Buraka Yılmaze, jenž už se usmívá!
     
    84
    Centr z pravé strany mířil k penaltovému puntíku, kde se už dávno hlásil Mohamed-Ali Cho. Jeho hlavička ale byla nepřesná a zamířila daleko vedle levé tyče.
     
    82
    Burak Yılmaz je velmi rozzlobený, jelikož byl vystřídán a chtěl zápas dohrát. Nejlepšího střelce přiběhl uklidňovat další Turek Yusuf Yazıcı.
     
    81
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Pierrick Capelle, přichází Mohamed-Ali Cho.
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Burak Yılmaz, přichází Xeka.
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Renato Sanches, přichází Luiz Araújo.
     
    80
    Angers vybojovalo přímý kop z dobré pozice a zasloužilo by si alespoň snížit. K rozehrání přispěchal Thomas Mangani, jehož pokus mířil jen vysoko nad bránu.
     
    79
    K rozehrání standardní situace se postavil Antonin Bobichon, jenž točil míč na zadní tyč, kde se nacházel Mateo Pavlović. Ovšem z branky vystartoval Mike Maignan, jenž zboural soupeře a míc navíc vyboxoval.

    Michal Luxa

    Branky: 90+2. Fulgini – 10. David (Sanches), 45+1. B. Yılmaz (pen.)

    Karty:   75. Sanches (LIL), 78. Çelik (LIL)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 10:14.
    Angers SCO: Bernardoni – Manceau, Pavlović, Thomas (C), Capelle (81. Cho) – Bobichon, Mangani – Cabot (57. Thioub), Fulgini, Pereira Lage (57. Doumbia) – Diony (67. Bahoken).
    Náhradníci: Butelle – Ebosse, Doumbia, Mouanga, Taiby, Al Milálí, Thioub, Cho, Bahoken.

    Lille OSC: Maignan – Çelik, Djaló, Botman, Reinildo – Sanches (81. Araújo), André (C), Soumaré, Yazıcı (67. Bamba) – David (90+2. Ikoné), B. Yılmaz (81. Xeka).
    Náhradníci: Karnezis – Xeka, Araújo, Weah, D. Bradarić, Bamba, Ikoné, Lihadji, Pied.

    Rozhodčí: Bastien – Zakrani, Berthomieu
    bahis siteleri