Nantes – Toulouse 0:1 (kon.)
konec
FC Nantes
0:1 (0:0)
Toulouse FC
Neděle 30.05.2021, 18:00 • Stadium Municipal, Toulouse • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • Baráž
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního večera. (20:09:00)
     
    Sledovali jsme velmi bojovné střetnutí, které rozhodla jediná trefa, o níž se postaralo Toulouse! Hostující celek tím vykřesal jiskru naděje, ovšem další gól už nepřidal, a tak se po závěrečném hvizdu radovali domácí. Jenomže nutno říct, že Nantes k záchraně potřebovalo notnou dávku šestí, na což se historie ale ptát nebude.
     
    Posledním účastníkem Ligue 1 Uber Eats jsou hráči Nantes! Naopak Toulouse bude minimálně sezónu působit v Ligue 2!
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Ludovic Blas zachytil míč a sprintem postupoval dopředu. Na útočné polovině se nechal faulovat a dlouho zůstával ležet na trávníku. Je rozhodnuto!
     
    90+4
    Nantes vybojovalo míč a postupovalo ve dvou na jediného obránce. Randal Kolo Muani mířil rychle k brance, ale jeho spoluhráč použil ruce v souboji s obráncem a poslal jej na zelený pažit.
     
    90+3
    Zdá se, že hlavní rozhodčí otočil faul proti Toulouse! Vakoun Issouf Bayo šel do souboje na dlouhou nohu a v tom ho soupeř trefil do lýtka. Rozhodčí ale viděl celý moment jinak, což rozhodilo i hostující záložníka.
     
    90+1
    Deiver Machado vhodil dlouhý aut až do šestnáctky, odkud byl míč odvrácen. Hostující celek se ho znovu chopil, ovšem Janis Antiste předvedl naivní kličku, po níž navíc fauloval.
     
    90
    Toulouse předvedlo další zbytečný zákrok, po kterém se muselo bránit. Čas hostujícímu mužstvu utíká velmi rychle. Bude se nastavovat šest minut!
     
    88
    Po ošetření zraněného hráče se znovu hraje a Toulouse se rychle vrátilo k míči. Ovšem na útočné polovině se zatím nedaří nic vymyslet.
     
    87
    Přišel, viděl a odešel, tak by se dal popsat příběh střídajícího hráče. Nathan Ngoumou (Toulouse) zvedl nohu hodně vysoko a trefil kopačkou soupeře do obličeje, jednalo se spíše o kop, který patří do MMA. Jenže Oktagon byl již včera ...
     
    86
    Na pravé straně pracoval Kelvin Amian, jehož centr byl odvrácený, ale chvíli poté vybojoval alespoň autové vhazování. Na hrací ploše je nervozita, která by se dala krájet.
     
    85
    Toulouse nemá na co čekat! Ze hry odešel stoper a naopak přišel ofenzivní hráč, hosté hrají vabank!
     
    85
    Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Ruben Gabrielsen, přichází Nathan Ngoumou.
     
    84
    Dlouhý pas z volného kopu mířil znovu do pokutového území, avšak z branky znovu vystartoval Alban Lafont, jenž se dostal nejvýše a ještě pošetřil pár vteřin.
     
    83
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Moses Simon, přichází Andrei Girotto.
     
    81
    Dalším potrestaným hráčem je Janis Antiste (Toulouse), který se vehementně dožadoval odpískání pokutového kopu. Nutno říct, že penalta opravdu ve hře mohla být, jelikož bránící hráč si počínal neobratně a zahrál rukou.
     
    80
    Deset minut plus nastavení zbývá do konce zápasu, který muže definitivně rozhodnout jedna trefa. Pokud by branku vsítilo Nantes, zachránilo by se. Pokud Toulouse, bude blízko Ligue 1!
     
    79
    Hostující mužstvo poslalo další pas do velkého vápna soupeře, ovšem z branky vystartoval Alban Lafont, jenž si míč ze vzduchu stáhl a otočil hru na druhou stranu.

    Michal Luxa

    Branky: 62. Bayo (Adli)

    Karty:   5. D. Appiah (NAT), 41. Kolo Muani (NAT), 77. Blas (NAT) – 53. Bayo (TOU), 70. Machado (TOU), 81. Antiste (TOU)   87. Ngoumou (TOU)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 3:6. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 19:17.
    FC Nantes: Lafont (C) – D. Appiah, Castelletto, Pallois, Ch. Traoré – Kolo Muani, Louza, Chirivella, Simon (83. Girotto) – K. Coulibaly (65. Coco), Blas.
    Náhradníci: Petrić – Coco, Corchia, Emond, Fábio, Girotto, Limbombe, Pereira De Sa, A. Touré.

    Toulouse FC: Dupé – Amian, Dewaest, Gabrielsen (C) (85. Ngoumou) – Bayo, Dejaegere (78. van den Boomen), Spierings, Koné, Machado – Adli, Healey (73. Antiste).
    Náhradníci: Pettersson – Antiste, Moreira, Diakité, Diarra, Ngoumou, Rouault, Sanna, van den Boomen.

    Rozhodčí: Bastien – Haquette, Zakrani
    27.05.2021
    Toulouse - Nantes 1:2

    Branky: 19. Machado (Bayo) – 10. Blas (Simon), 22. Kolo Muani

    Karty:   63. Koné (TOU), 72. Moreira (TOU) – 47. Chirivella (NAT)

    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 7:6. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 12:17.
    thejrc.org