Portugalsko – Izrael 4:0 (kon.)
konec
Portugalsko
4:0 (2:0)
Izrael
Středa 09.06.2021, 20:45 • Estádio José Alvalade (Lisabon) • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Portugalska, které svého soupeře dokázalo porazit výsledkem 4:0. Druhý poločas nám zrovna pohledné momenty nepřinesl, nakonec jsme se třetí a čtvrté branky dočkali až v závěru zápasu. Portugalsko sice bylo směrem dopředu aktivnější, jenomže se už tolik nesnažilo a spíše se pokoušelo zápas dohrát bez zranění a chyb. To se nakonec povedlo a proti Izraeli jsme tak sledovali vítěznou generálku na EURO. (22:35:20)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 9:1. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:8.
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+1. FERNANDES - 4:0
     
    90+1
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom tu máme ještě jednu branku! Nejprve se do zakončení dostal Guedes, který pálil pouze do protihráče. Mnohem lépe ovšem zakončoval BRUNO FERNANDES, který své zakončení poslal do levé šibenice.
     
    90
    Nastavují se dvě minuty.
     
    88
    Střídání v týmu Izrael: ze hřiště odchází Dasa, přichází Malede.
    Střídání v týmu Izrael: ze hřiště odchází Lavi, přichází Zargary.
    86. CANCELO - 3:0
     
    86
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom je tu ještě jedna branka! Hodně nenápadně to před malým momentem provedl JOAO CANCELO, který se přes pravou stranu dostal s míčem do palebné pozice, odkud nekompromisní ránou levou nohou stočil hrací předmět k zadní tyči.
     
    85
    Izraelci se nyní s míčem dokázali prodrat na opačnou stranu, jenomže tam dlouho nevydrželi a s rozehrávkou vypomohl Silva.
     
    84
    Sanches si nevěřil na průnik přes přehuštěný střed hrací plochy, nakonec musel s míčem na vlastní polovině, kde roztáhl hru křížem.
     
    83
    Následovala další pohodlná domácí kombinace, po které přenášel hru zkušený Moutinho, kterému se povedlo přesně najít Fernandese.
     
    82
    André Silva postupoval k pokutovému území, kde ještě přenechal pod sebe na Fernandese, kterého dokázal včas zastavit Lavi.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Portugalsko kráčí za pohodlným vítězstvím, nyní si vybojovalo další roh.
     
    79
    S míčem si poté zahrál také Arad, kterému se na pravém křídle na útočné polovině nabídl Baltaksa, jenž si balón dokázal podržet.
     
    78
    Poprvé se do kombinace zapojil také střídající Sanches. Po jeho nahrávce se dostal do pokutového území Guedes, který trefil pouze protihráče.
     
    77
    S míčem si po delší době zahrál také hostující brankář Marciano, kterému se povedlo velice přesně přenést hru na Arada.
     
    75
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka. Poslední minutky nejsou tolik záživné, přesto domácí mají míč na kopačkách.
     
    73
    Z hodně velké vzdálenosti a zároveň poprvé v tomto duelu se do zakončení dostal hostující Zahavi, který o pořádný kus netrefil branku.
     
    72
    Střídání v týmu Portugalsko: ze hřiště odchází Bernardo Silva, přichází Pedro Goncalves.
    Střídání v týmu Portugalsko: ze hřiště odchází Carvalho, přichází Sanches.
    Střídání v týmu Izrael: ze hřiště odchází Dgani, přichází Baltaksa.
     
    71
    Střídání v týmu Portugalsko: ze hřiště odchází Ronaldo, přichází Guedes.
     
    70
    Tibimu se na levém křídle nabídl ke spolupráci Abu Fani, který ještě zkoušel prodloužit nahrávku na Zahaviho, jenž na míč nedosáhl.
     
    69
    Ronaldo si nevěřil na individuální průnik přes dvojici protihráčů, zpětnou nahrávkou raději oslovil lépe postaveného Moutinha.
     
    68
    Domácí se nakonec pohodlně dostali na druhou stranu, kde to centrem zkoušel Fernandes, jehož nabídku ještě dostihl Ronaldo.
     
    67
    Po delší době jsme sledovali autové vhazování. To si vzal na starost domácí obránce Mendes, kterému přispěchal na pomoc Carvalho.
     
    65
    Cancelo místo centrované nabídky pouze vracel míč ke středovému kruhu, kde na něj nedosáhl Pepe a s míčem tak musel hrát Silva.
     
    64
    Ronaldo se nakonec v pokutovém území dostal do palebné pozice, jenomže trefil před sebou stojícího protihráče, od kterého šel míč k brankáři.
     
    63
    Zpětná nahrávka posléze putovala na volného Fernandese, kterému se vysokým pasem povedlo nastartovat Ronalda.
     
    62
    Střídání v týmu Izrael: ze hřiště odchází Kinda, přichází Khalaila.
    Střídání v týmu Izrael: ze hřiště odchází Narcho, přichází Abu Fani.
    Střídání v týmu Portugalsko: ze hřiště odchází Neves, přichází Moutinho.
    Střídání v týmu Izrael: ze hřiště odchází Dias, přichází Danilo.
     
    61
    Máme za sebou hodinu hry, která nám zatím nabídla dva přesné zásahy. Před malým momentem běžel sám na branku Bernardo Silva, který neprocedil míč za brankáře.
     
    59
    Portugalci se díky kombinaci dostali zpět na útočnou polovinu, jenomže André Silva musel rychle jednat před napadajícím Tibim.
     
    58
    Vysoký pas se následně snášel na domácí polovinu, kde se Mendesovi v souboji povedlo vybojovat autové vhazování.
     
    57
    Ronaldo se na levém křídle pokoušel vybojovat pokutový kop, jeho pád na zem nakonec penaltu nepřinesl a hra se tak rychle otáčí.
     
    56
    Snad poprvé ve druhém dějství se k míči dostal také domácí brankář Silva, kterému se povedlo přesně rozehrát na Cancela.
     
    55
    Portugalsko pokračovalo v kombinaci na vlastní polovině, načež po rychlé nahrávce nakonec skončila na zemi Fernandes.
     
    54
    Žlutou kartu dostává Dgani (Izrael).
     
    54
    Po dalším rohovém kopu to přehnal Carvalho, kterému se nepovedlo poslat míč k hranici pokutového území, kde včas vystoupil Dgani.
     
    53
    A nyní přišel na řadu také čtvrtý rohový kop pro domácí.
     
    52
    Izraelský brankář nakonec výhozem do strany dokázal najít volného kolegu Natcha, kterému se na druhé straně nepovedlo najít Kindu.
     
    51
    Portugalsko zahrávali třetí rohový kop po zemi nakrátko, načež se centrovaná nabídka snesla do rukavic brankáře Marciana.
     
    50
    Rozehrávky se nakonec chopil velezkušený Natcho, který do pokutového území posílal centr pravou nohou, jenž doputoval na hlavu Pepeho.
     
    49
    Kinda se s míčem dostal přes bránícího Mendese, který ho nakonec poslal k zemi a následovat tak bude další standardní situace.
     
    48
    Natcho poměrně dlouho operoval s míčem na polovině soupeře, nakonec se mu do kombinace dokázal nabídnout Kinda.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Střídání v týmu Portugalsko: ze hřiště odchází Jota, přichází André Silva.
    Střídání v týmu Izrael: ze hřiště odchází Menachem, přichází Abu Hanna.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl dvě branky domácích Portugalsko přitom do zápasu vstoupilo velice aktivně, během pár minut si vypracovalo několik dobrých šancí, jenomže ke kýžené brance to dlouho dobu nevedlo. Až v závěru poločasu se Portugalsko prosadilo hned dvakrát.
     
    45
    První poločas skončil.
    44. RONALDO - 2:0
     
    44
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    A v krátkém časovém sledu tu máme druhou branku! CRISTIANO RONALDO si počkal na nahrávku na hranici ofsajdu, posléze se s míčem dostal do pokutového území, kde levačkou dokázal prostřelit Marciana.
     
    44
    Nahrávka na Bernarda Silvu byla hodně nepovedená, míč doskákal do zámezí a následovat bude odkop od hostující branky.
    42. FERNANDES - 1:0
     
    42
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Domácí se přeci jenom dostávají do vedení! Na pravou stranu si dokázal seběhnout Cancelo, který se podíval do pokutového území, kam poslal přízemní nahrávku. Na tu si naběhl BRUNO FERNANDES, který dělovkou propálil brankáře Marciana.
     
    42
    Portugalsko si nyní vybojovalo standardní situaci ze zajímavé pozice. Nakonec to na sebe vzal Ronaldo, kterému se rána vůbec nepovedla.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    39
    Cancelo se chtěl za každou cenu dostat za záda protihráče, který ho za sebe nepustil, a nakonec z toho byl nedovolený zákrok.
     
    37
    Fernandesovi se povedlo načasovat nahrávku vzduchem na Ronalda, který zakončoval z jedničky, jenomže mířil přímo do brankáře Marciana.
     
    37
    Na polovinu soupeře se následně jednoduchým způsobem dostal hostující Lavi, který si počkal na podporu od Menachema.
     
    35
    Po rychlé rozehrávce jsme sledovali další centrovanou nabídku, kterou domácí Mendes poslal přímo do rukavic brankáře Marciana.
     
    34
    Kousek od středového kruhu skončil na zem domácí Fernandes, kterého fauloval Dgani.
     
    33
    Do domácího pokutového území navíc přiletěla vzdušná nabídka, kterou si dokázal najít Pepe, který tak za sebe nepustil Solomona.
     
    32
    Nyní si s míčem zahrála také obrana Izraele. Tibi to nakonec zkoušel přenesením hry na pravou stranu, kde se nacházel Dasa.
     
    31
    Je za námi třetina hry, která nám zatím nepřinesla ani jednu branku. Portugalsko stále marně dobývá branku soupeře a od šancí jsme daleko.
     
    29
    Portugalsku se rohový kop moc nepovedl.
     
    28
    Portugalci se po kombinaci dostali s míčem na druhou stranu. Ronaldo volil nahrávku na Mendese, který centrem našel pouze Arada.
     
    27
    Po zablokované nahrávce jsme sledovali nahrávku na levou stranu, odkud to centrem do vápna zkoušel Mendes, jenž našel rukavice Marciana.
     
    26
    Po předchozím zakončení zůstal na zemi ležet hostující Arad, kterého lehce přišlápl právě Ronaldo. Nakonec se o nic vážného nejedná.
     
    25
    Na levém křídle si o nahrávku řekl Mendes, který z jedničky cpal míč k hranici pokutového území, kde Ronalda zablokoval zadák Arad.
     
    24
    Carvalho se musel s míčem vracet ke středovému kruhu, kde Neves zpětnou nahrávkou musel oslovit brankáře Portugalska.
     
    23
    Do pokutového území posléze přiletěla hodně vysoká nabídka, pro kterou si vyběhl brankář Marciano, kterého ale fauloval Ronaldo.
     
    22
    Portugalsko se znovu s míčem dokázalo usadit na polovině soupeře, kde si o nahrávku do volného prostoru řekl zadák Pepe.
     
    21
    Je za námi úvodní dvacetiminutovka tohoto zápasu, která nám zatím nepřinesla ani jednu branku. Portugalsko si ale vypracovalo několik šancí.
     
    19
    Portugalsko je i nadále směrem dopředu aktivnější, jenomže v tomto případě se daleko nedostalo, neboť dokázal zakročit Dasa.
     
    18
    Za pokutovým územím si nakonec našel střeleckou pozici domácí Neves, který mířil daleko vedle branky a Marciano se za míčem pouze ohlédl.
     
    17
    Marciano nyní musel zasahovat, přičemž míč vyrážel zpět do volného prostoru, kde to měl daleko k hracímu předmětu Jota.
     
    16
    Jota se podruhé v tomto duelu dostal do slibné šance, přičemž si seběhl na centr z pravé strany, jenomže míč poslal vysoko nad branku.
     
    16
    Ronaldo si nyní dal tělo před protihráče, a nakonec po souboji s Natchem skončil na zemi. Portugalsko volný kop rozehrálo urychleně.
     
    15
    Do operativní pozice se následně dostal domácí obránce Dias, který před napadajícím protihráčem pouze přeposlal míč na Mendese.
     
    14
    Do pokutového území posléze zkoušel z levé strany odcentrovat hostující Arad, který svou vzdušnou nabídkou našel pouze brankáře.
     
    13
    S míčem se na polovinu soupeře posléze dostal také Cancelo, kterému ovšem uskočil balón daleko od nohy, což využil Dasa.
     
    12
    Pokračovalo se rozehrávkou od hostující branky, jenomže hosté se daleko s míčem nedostali a s ním nyní operuje Fernandes.
    11. Jota otřel míč o tyč.
     
    11
    S míčem se na polovinu soupeře dokázal dostat Bernardo Silva, který navíc načasoval nahrávku na Jotu, jehož rána putovala pouze do tyče.
     
    10
    Snad poprvé v tomto duelu se k míči dostal také domácí brankář Silva. Izrael se po chybné rozehrávce dostal k balónu, ne ovšem k šestnáctce.
     
    9
    Pepe si na levém křídle všiml naprosto osamoceného Mendese, kterému se povedlo sklepnout míč do tandemu na Diase.
     
    8
    Nakonec z toho byl zisk rohového kopu, ke kterému se postavil Bernardo Silva. Rozehrávka nakrátko nakonec nic závažnějšího nepřinesla.
     
    7
    Portugalsko se znovu jednoduchou kombinací dostalo na opačnou stranu, kde ovšem hodně nepřesně nahrával Cancelo.
     
    6
    Do kombinace se posléze zapojil také obránce Pepe, který na jistotu rozehrával po zemi do strany, kde se mu povedlo najít Cancela.
     
    5
    Hodně prostoru měl na levém křídle domácí Mendes, který nakonec zpětnou nahrávkou dokázal najít kolegu Carvalha.
     
    3
    I do další šance se před malým momentem dostal Ronaldo, který uháněl sám na branku, avšak ho nakonec zastavil praporek pomenzího.
     
    2
    Hned v úvodu tohoto zápasu se do pokutového území dostal Ronaldo, který si navedl míč na pravou nohu, avšak poté vypálil doprostřed.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Portugalsko: R. Silva – Cancelo, Dias, Pepe, Mendes – Neves, Fernandes, Carvalho – Ronaldo, Jota, B. Silva
    Náhradníci: Patrício – Danilo, Guedes, Moutinho, Palhinha, Pedro, Sanches, Semedo, Oliveira, A. Silva, R. Silva

    Izrael: Marciano – Dasa, Tibi, Dgani, Arad – Natcho, Lavi, Menachem – Kinda, Solomon, Zahavi
    Náhradníci: Nitzan, Kleyman – Abada, Abu Fani, Abu Hanna, Baltaksa, Blorian, Dahan, Davidzada, Khalaila, Malede, Zargary.
     
    Portugalsko

    Na opačné straně stojí Portugalsko, které se pilně připravuje na EURO 2020 . Pro Portugalce se tedy jedná o generálku na tento šampionát, v tomto duelu budou velkými favority. Domácí celek tohoto zápasu se ve své kvalifikační skupině o MS pro změnu nachází na prvním místě, přičemž ze tří odehraných zápasů se mu povedlo vybojovat sedm bodů, což je stejně, jako druhé Srbsko. Jediná ztráta bodů přišla právě v souboji proti druhému Srbsku, vyrovnaný souboj nakonec skončil nerozhodně 2:2.
     
    Izrael

    Fotbalisté Izraele se ve své kvalifikační skupině o MS momentálně nacházejí na třetí pozici, což by pochopitelně na postup nestačilo. Celá skupina má zatím odehrané tři kola, Izraeli se povedlo získat čtyři body a na vedoucí Dánsko má hned pětibodové manko. Izrael dokázal naplno bodovat až v posledním duelu, to se mu na hřišti Moldavska povedlo vyhrát poměrem 4:1. Izrael zatím sehrál jeden přípravný duel, bylo tomu tak proti domácí Černé Hoře, která nakonec prohrála výsledkem 1:3.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    David Suchý

    Branky: 42. Fernandes, 44. Ronaldo, 86. Cancelo, 90+1. Fernandes

    Karty:   54. Dgani (ISR)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 9:1. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 8:8.
    Portugalsko: R. Silva – Cancelo, Dias (62. Danilo), Pepe, Mendes – Neves (62. Moutinho), Fernandes, Carvalho (72. Sanches) – Ronaldo (C) (71. Guedes), Jota (46. A. Silva), B. Silva (71. Goncalves)
    Náhradníci: Patrício – Danilo, Guedes, Moutinho, Palhinha, Pedro, Sanches, Semedo, Oliveira, A. Silva, R. Silva

    Izrael: Marciano – Dasa (88. Malede), Tibi, Dgani (72. Baltaksa), Arad – Natcho (C) (62. Abu Fani), Lavi (88. Zargary), Menachem (46. Abu Hanna) – Kinda (62. Khalaila), Solomon, Zahavi
    Náhradníci: Nitzan, Kleyman – Abada, Abu Fani, Abu Hanna, Baltaksa, Blorian, Dahan, Davidzada, Khalaila, Malede, Zargary
    bahis siteleri