Sparta – Ice Hockey Boys 4:6 (kon.) | Chomutov – Litvínov 1:9 (kon.) | 4SA Hockey Team – K. Vary 0:2 (kon.)
Ice Hockey Boys – Chomutov 19:1 (kon.) | K. Vary – Litvínov 7:5 (kon.) | 4SA Hockey Team – Sparta 9:2 (kon.)
konec
Ice Hockey Boys
19:1 (5:0, 6:1, 8:0)
Piráti Chomutov
Středa 16.06.2021, 15:004SA Energie Hockey Cup
Partner:
     
    Z této online reportáže je to ode mne vše. Děkuji, že jste ji sledovali a u dalších přenosů z tohoto turnaje se budu těšit napočtenou. Jakub Mahr (17:22:26)
     
    Ve třetí třetině přidali Ice Hockey Boys neuvěřitelných osm branek. Celkové skóre 19:1 přineslo mnoha hráčům zajímavé statistiky: Jakub Koudelný (4+3); Michal Kusak (4+3); Jakub Belan (3+1). Góly třetí třetiny: 41. Postl (Belan), 43. Zielinsky, 45. Kusak (Holejšovský, Zielinsky), 45. Zich (Kusak), 45. Belan, 49. Pospíšil (Zich), 52. Koudelný (Holejšovský), 56. Pospíšil (Zich, Koudelný).
     
    Nejlepší hráč utkání: Jakub Koudelný (IHB).
     
    Konec zápasu.
     
    59:18
    Jakub Koudelný (IHB) se přidává k vyloučeným, on si odpyká dvě minuty za podrážení.
     
    59:05
    Máme tu vyloučení na obou stranách. Za podrážení si vysloužil dvě minuty Tobias Kubánek (CHM) a za krosček s ním na trestnou lavici míří Aleš Zielinski (IHB).
     
    58:50
    Za faul loktem míří na dvě minuty na trestnou lavici Ondřej Postl (IHB).
     
    55:29
    Ice Hockey Boys právě vstřelili branku!
    Je tu další branka! Antonín Zich nabil zpoza levého kruhu do mezikruží připravenému JIŘÍMU POSPÍŠILOVI, který odtud vyslal nechytatelnou dělovku nad lapačku chomutovského gólmana. Asistence: Antonín Zich, Jakub Koudelný.
     
    54:55
    Hosté vyvezli puk do útočného pásma, tam jej ale převzali domácí.
     
    53:57
    Zich to zkoušel zpoza kruhů, Horník ale zasahuje.
     
    51:22
    Ice Hockey Boys právě vstřelili branku!
    Holejšovský poslal puk do rohu, kde jej převzal JAKUB KOUDELNÝ, z rohu se hbitě dostal k bráně, rychlou kličkou pak zmátl Horníka, kterému pak zavěsil puk pod víko. Asistence: Petr Holejšovský.
     
    50:34
    Postl pálil od modré, Horníka i s jeho bránou ale minul.
     
    48:13
    Ice Hockey Boys právě vstřelili branku!
    Antonín Zich se natlačil i s pukem před bránu pirátů, Hornik ale jeho snažení zastavil, kotouč ale vyrazil do prostoru před sebe, kam přispěchal JIŘÍ POSPÍŠIL, který jej poslal do odkryté klece. Asistence: Antonín Zich.
     
    47:59
    Ice Hockey Boys neustávají v nátlaku a stále fungují v pásmu před Horníkem.
     
    44:52
    Ice Hockey Boys právě vstřelili branku!
    JAKUB BELAN předvádí úspěšnou individuální akci! Ze středního pásma se dostal až do mezikruží, odkud vymetl pravý horní roh chomutovské svatyně. Bez asistence.
     
    44:33
    Ice Hockey Boys právě vstřelili branku!
    Puk končí už po patnácté v chomutovské kleci. Michal Kusak vysunul ANTONINA ZICHA, jenž si sjel k pravé tyči a procpal puk mezi Horníkův beton a železnou brankovou konstrukci. Asistence: Michal Kusak.
     
    44:11
    Ice Hockey Boys právě vstřelili branku!
    Holejšovský nabil připravenému MICHALU KUSAKOVI, který propálil přesouvajícího se Horníka. Asistence: Petr Holejšovský, Aleš Zielinsky.
     
    43:58
    Chomutov posílá puk na zakázané uvolnění.
     
    42:04
    Ice Hockey Boys právě vstřelili branku!
    Využitá přesilovka a v pořadí už 13. gól týmu Ice Hockey Boys. Tentokrát to byla individuální akce v podání ALEŠE ZIELINSKÉHO, který si bekhendovou stahovačkou poradil s Horníkem a navýšil vedení. Bez asistence.

    Jakub Mahr

    Branky a nahrávky: 6. Belan (Koudelný, Zielinski), 12. Kusak, 16. Koudelný (Zich, Pospíšil), 16. Kusak, 20. Kopolent (Postl, Koudelný), 31. Belan (Pospíšil), 32. Koudelný, 33. Holejšovský (Kusak, Zich), 35. Kusak (Kopolent, Postl), 36. Glos (Kusak), 40. Koudelný (Glos), 41. Postl (Belan), 43. Zielinsky, 45. Kusak (Holejšovský, Zielinsky), 45. Zich (Kusak), 45. Belan, 49. Pospíšil (Zich), 52. Koudelný (Holejšovský), 56. Pospíšil (Zich, Koudelný) – 36. Patočka (Kubánek, Rybár)


    Ice Hockey Boys: Maňásek – Kopolent, Zielinski, Bortoli, Drabeš, Postl, Holejšovský, Teterja, Pospíšil, Koudelný, Kusak, Belan, Janata, Zich, Glos
    Piráti Chomutov: Horník (Hrůza) – Vasilevskij, Patočka, Rybár, Pašek, Vojíř, Kubánek, Kalvoda, Zeman, Beran, Kocourek, Drož, Kouřimský, Snopek, Hynek
    bahis siteleri