Trnava – B. Bystrica 4:0 (kon.) | Ružomberok – FC Košice 3:0 (kon.) | Sparta – Hostouň 8:1 (kon.)
Slovácko – Vyškov 6:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
8:1 (2:1)
TJ Sokol Hostouň
Úterý 22.06.2021, 17:30 • TCM Strahov • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím pražské Sparty, která třetiligovou Hostouň poměrem 8:1. Ačkoliv do druhého poločasu nastoupila téměř celá nová jedenáctka, tak to paradoxně mělo větší vliv. Pražané si vypracovali celou řadu šancí, nakonec svému soupeři dohromady nasázeli osm branek. Sokol se ve druhém dějství pouze bránil, do žádné vyložené šance se nedostal. (19:13:45)
     
    90
    Konec zápasu.
    90. POLIDAR - 8:1
     
    90
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom tu máme ještě jednu branku! Karabec vyslal nahrávku na pravou stranu, kde se k míči dostal Minčev. Jeho nahrávka pod sebe našla MATĚJE POLIDARA, který trefil odkrytou branku.
     
    89
    Hostouň v závěru zápasu drží míč na polovině soupeře.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Sparta kráčí za očekávaným vítězstvím, dost možná se nebude ani nic nastavovat.
     
    86
    Rohový kop pro letenský celek.
     
    85
    Sparta jednala s míčem na obranné polovině, načež přešla na druhou stranu, kde měl hodně daleko k míči rychlonohý Karlsson.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Jiří Miker (TJ Sokol Hostouň).
     
    82
    Na opačné straně jsme sledovali zablokovaný centr, po kterém měl následovat roh pro Sokol. Hovorka se ovšem přiznal k tomu, že soupeř míč netečoval, za což si vysloužil potlesk.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Nyní se po pravém křídle vydal vpřed Drchal, který vybojoval rohový kop.
     
    80
    Vitík žluté kartě nakonec neunikl a je dalším trestaným hráčem.
     
    79
    Drchal se mohl zapsat do střelecké listy. Po centru z pravé strany hlavičkoval k levé tyči, kterou ale o kousek netrefil.
     
    79
    Vitíkovi sice nevyšlo zpracování neposedného míče, posléze ještě spolupracoval s brankářem Kotkem, který mu rychle vracel zpět.
     
    78
    Pančev nyní rozehrál do volného prostoru na Pavlíka, který pro změnu odkopával na druhou stranu, kde zasahoval pozorný Panák.
     
    77
    Karlsson to po přešlapovačce zkoušel nahrávkou na obsazeného Drchala, kterému se nepovedlo prostrčit na volného Minčeva.
    75. KARABEC - 7:1
     
    75
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sedmá branka Sparty je na světě! Pančevovi se odkop moc nepovedl a soupeř se tak dostal do pokutového území. Tam došlo k několika zablokovaným střelám, až se přesně k tyči dokázal prosadit ADAM KARABEC.
     
    74
    U postranní lajny se povedlo zabojovat Gajdošíkovi, který zachránil míč na hrací ploše, načež ho do zámezí dopravil vracející se Minčev.

    David Suchý

    Branky: 10. Krejčí st., 45. Krejčí st., 48. Minčev, 59. Karabec, 61. Minčev, 69. Karlsson, 75. Karabec, 90. Polidar – 32. Fotr

    Karty:   80. Vitík (SPA) – 35. Kubáň (HOS), 83. Miker (HOS)


    Rohy: 13:3.
    AC Sparta Praha: 1. poločas: Holec – Gabriel (C), Štetina, Vitík, Hanousek – Wiesner, Sáček, Dočkal, Pavelka, Krejčí st. – Pulkrab
    2. poločas: Kotek – Vindheim, Vitík, Panák, Polidar – Karlsson, Souček, Trávník, Karabec, Minčev – Drchal

    TJ Sokol Hostouň: Tetour (46. Pančev) – Zahranyčnij, Kabele, Charvát, Mentberger, Hovorka, Pavlík, Kosík, Kubáň, Fotr (53. Miker), Kulhavý, (53. Gajdošík).
    bahis siteleri