Trebišov – Lipany 1:3 (kon.) | Plzeň – Domažlice 4:2 (kon.) | Opava – Karviná 0:1 (kon.)
Olomouc – Brno 2:0 (kon.) | Chrudim – Žižkov 3:1 (kon.) | Písek – Hr. Králové 0:4 (kon.)
Vyškov – Kroměříž 0:1 (kon.) | Senica – Šamorín 3:1 (kon.) | Teplice – Bohemians 1905 0:2 (kon.)
Ostrava – Prostějov 3:0 (kon.) | Táborsko – Č. Budějovice 2:1 (kon.) | Jablonec – Varnsdorf 2:0 (kon.)
Pohronie – FC Košice 2:1 (kon.) | Zbuzany – Ústí n. L. 2:2 (kon.) | Liberec – Sparta B 3:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Příbram 2:0 (kon.) | Vlašim – Jihlava 1:1 (kon.) | Zlín – Trenčín 1:1 (kon.)
Teplice – Bohemians 1905 2:3 (kon.) | Podbrezová – Michalovce 1:2 (kon.) | Pardubice – Dukla Praha 3:1 (kon.)
Olomouc – Sereď 2:1 (kon.) | Ostrava – Třinec 2:2 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
2:0 (2:0)
FC Zbrojovka Brno
Sobota 03.07.2021, 10:00 • Slatinice • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (11:42:10)
     
    Je konec! Olomouc nakonec rozhodla o svém vítězství během jedné minuty v prvním poločase, kdy se dvakrát trefil Kryštof Daněk. Druhý poločas nám mnoho zajímavostí tedy nepřinesl, spíše naopak... nestalo se vlastně vůbec nic. Stoppen od svého příchodu na hřiště nezasahoval ani jednou, pro Formánka to byly rutinní zákroky typu sbírání centrů.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Fotbalisté v modrých dresech drží balón na svých kopačkách, a to na své obranné polovině. Brno sice napadá rozehrávku, Sigma s tím ale potíže nemá.
     
    88
    Zápas se nám už chýlí ke svému konci, nějaké větší nastavení se čekat nedá. O osudu zápasu tak rozhodla pouhá minuta, ve které domácí skórovali dvakrát.
     
    87
    Tak to byla krásná přihrávka z poloviny hřiště na levou stranu! Velká škoda, že následný přízemní pas šel na obsazeného spoluhráče. Fotbalista Olomouce sice o pozici bojoval, ovšem ke střele se nedostal.
     
    86
    Oba hráči snad vyvázli ze střetu v pořádku a nyní se může znovu hrát. Domácí zahrávali rohový kop, který nakonec odhlavičkoval hráč Brna do bezpečí.
     
    85
    Nepříjemná situace se odehrála před několika sekundami. Roman Hubník a Zikl se střetli hlavami na polovině hřiště. Nyní tak probíhá ošetřování.
     
    84
    Nakonec mu na nohy pomohla hned čtveřice soupeřících hráčů a hostující obránce snad bude v pořádku. To by byla smůla zranit se v takovémto utkání.
     
    83
    O několik vteřin později vybojovali rohový kop také hosté, k zakončení se však nedostali. Na hřišti však zůstává Štěrba, který se zatím na vlastní nezvedá.
     
    82
    Ten nakonec mířil na zadní tyč, ale byl trochu vyšší, než by všichni na hřišti potřebovali. Balón tak skončil mimo hřiště a Formánek bude odkopávat od brány.
     
    81
    Sigma vybojovala celkem zajímavou standardní možnost nějakých dvanáct metrů od brány. Na přímou střelu to není, takže s jistotou uvidíme centr.
     
    80
    A do konce základní hrací doby nám chybí posledních deset minut! Můžeme jen doufat, že se v tomto utkání uvidíme něco trochu zajímavého.
     
    79
    Míč se nám poslední minutu nebo dvě nachází na tom stejném místě... Nyní se hra snad konečně posune, jelikož vhazovat budou domácí na obranné půlce.
     
    78
    Ne, druhý poločas je zatím opravdu o ničem. Zbrojovka se sice snaží, jenže v té útočné fázi se jí vůbec nedaří. Naopak Sigma s míčem už nikam nespěchá.
     
    77
    Domácí hráč odvrátil míč jen mimo hřiště, a tak hosté mají k dispozici aut na útočné polovině. Jejich akce ale skončila na individuálních schopnostech.
     
    76
    Brno má posledních patnáct minut na vstřelení branky. Rozhodně by nechtělo skončit zápas s nulou. V tomto poločase snad nemá ani střelu na bránu.
     
    76
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Hála, přichází Matoušek.
     
    75
    Olomouc vybojovala rohový kop do svých statistik. Přilétl celkem zajímavý centr na hranici malého vápna, kde si s ním však obránce hostů nakonec poradil.

    Denisa Józsová

    Branky: 34. Daněk, 35. Daněk


    SK Sigma Olomouc: Macík (61. Stoppen) – Almeida, Hubník, Beneš, Vepřek – Sedlák, Breite – Hála (76. Matoušek), Daněk, Zifčák (46. Chytil) – Nešpor (61. Fiala)
    Náhradníci: Stoppen, Šíp, Kodr, Chytil, Fiala, Matoušek, Sláma.

    FC Zbrojovka Brno: Floder (61- Formánek) – Moravec, Štěrba, Endl (61. Hlavica), Kosek (61. Lhotecký) – Texl – Ševčík (61. Sedlák), Zavadil (46. Hrabina), Čermák, Štepanovský – Hladík.
    Náhradníci: Formánek, Hlavica, Hrabina, Jambor, Moučka, Lacík, Sedlák, Lhotecký, Zikl.

    Rozhodčí: Černý – Antoníček, Mayer
    thejrc.org