C1 - rozjížďky (muži) (kon.) | K1 - rozjížďky (ženy) (kon.)
konec
C1 - rozjížďky (muži)

Neděle 25.07.2021, 06:00Olympijské hry - Vodní slalom
Sledujte:
     
    Rozjížďky mužů na kánoích jsou u konce. (09:35:16)
     
    Sideris Tasiadis v předchozí rozjížďce vyjížděl taktéž poslední. A zajel skvělý čas. Nyní skončil třetí. Penalizaci sice nedostal, ale trochu se zhoršil. Ze 100,69 sekundy na 101,23. Opět to ale byla velmi hezká jízda.
     
    Matěj Benuš byl opět fantastický! Trať projel absolutně bez zaváhání, penalizace se ho netýkaly a okamžitě se s časem 96,89 zařadil na první místo!
     
    Všichni nyní upíráme zrak na Slováka Matěje Benuše, který je už připraven na startu.
     
    Benjamin Savšek nepředvedl tak skvělou jízdu, jako v prvním kole. Dvakrát chyboval, nenabral takovou rychlost, jakou by potřeboval a tak "udělal" jen čas 105,85 sekund.
     
    Tohle byl velmi rychlý start! Adam Burgess chtěl očividně zajet stejně dobře, jako v první jízdě. Nakonec si pece jen čas vylepšil, a to i s jednou penalizací. Byť jen pár setin.
     
    Martin Thomas jel famózně, ovšem trochu mu to pokazily dvě penalizace. Nakonec jeho čas činí 102,83 sekund a jde hned pod Lukáše Rohana.
     
    Grzegorz Hedwig vystartoval rychle, ale uprostřed trati udělal dvě chyby na dvou bránách. kvůli čtyřsekundové penalizaci tak ve výsledku zajel čas 105,95, což je ale o čtyři sekundy lepší, než na první pokus.
     
    Ander Elosegi byl podle předpokládání zase velmi rychlý. Zkušeně projel trať, neztěžoval si výsledek zbytečnými tresty. Jeho výsledný čas činí 101,51 sekund.
     
    Lukáš Rohan odjel perfektně! opět obdržel jednu penalitaci, ale o skoro dvě sekundy vylepšil čas z předchozí jízdy a nyní je na druhé pozici! Parádní výkon!
     
    Zraky už se upínají na Lukáše Rohana na startu!
     
    Thomas Koechlin zajel skoro stejný čas, jako při první jízdě. Bez penalizace zaznamenal 104,57 sekund. Předtím to bylo 105,66, takže je tu malé zlepšení.
     
    Matija Marinić je skvělý, stejně jako v první rozjížďce. Čas mohl ještě vylepšit, opět totiž dojel pod sto sekund, ale obdržel jednu penalizaci a končí se 101,66 sekundami.
     
    Liam Jegou se taky výrazně zlepšil. Předchozí jízda ho vyšla na 124,57 sekundy, nyní to zvládl za 104,40 s jednou penalizací.
     
    Daniel Watkins si připsal skvělou jízdu! 103,07 sekundy celkově, a to i v součtu s jednou penalizací. Vzhledem k tomu, že v první rozjížďce byl jeho čas celých 158,43 sekundy je to velké zlepšení.
     
    Takuya Haneda velmi hezky začal, ovšem po prvním mezičase začal zpomalovat, nabral taky jeden trest a končí s výsledkem 105,15. To je oproti první jízdě alespoň malé zlepšení.
     
    Zachary Lokken v problémech! Poté, co první jízdu zajel velmi dobře, si nyní zapsal rovných šest penalizací, ze kterých jedna byla dokonce padesátisekundová. Jeho čas je tedy 166,94 sekundy.
     
    Cameron Smedley vystartoval velice dobře, na prvním mezičasu byl ještě vcelku rychle, ale pak i s dvěma penalizacemi zpomaloval a skončil s časem 108,12, což je oproti první jízdě zlepšení.
     
    Jean Pierre Bourhis neobdržel ani jednu penalizaci, ovšem jeho jízda byla docela pomalá. Zajel o sekundu a půl horší čas, než v první jízdě. (Čas na druhé rozjížďce: 110,93).

    Jiří Polášek

    Druhá rozjížďka
    thejrc.org