Plzeň – Kladno 4:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Rytíři Kladno
Úterý 27.07.2021, 15:30 • Tréninková hala u LOGSPEED CZ Arény • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    55:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí potvrzují své vítězství. MAREK KOPIC dostal prostor na pravé straně, jeho ránu Hykel dokázal přibrzdit, nicméně kotouč nezastavil a ten se tak pomalu dostal až za čáru.
     
    37:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A domácí hned odskakují do dvoubrankového vedení. Hlavní rozhodčí nezapískal zákrok na hostujícího hráče, před brankou zůstal volný VÁCLAV ADAMEC, který přesnou ranou navyšuje plzeňské vedení. Asistence: Tomáš Pánek.
     
    36:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tentokrát už to vyšlo a nutno podotknout, že branka to byla z kategorie šťastných, nicméně i ty platí. Důraz na brankovišti prokázal MAREK KOPIC, který trefil odražen kotouč a proti této dorážce už byl Gabriška krátký. Asistence: Adam Dvořák.
     
    18:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní už je ovšem vyrovnáno. O vyrovnání se postaral JIŘÍ BENÍŠEK, který dokázal z předbrankového prostoru prostřelit Gabrišku. Asistence: Vojtěch Adamec.
     
    01:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš. Rytíři se dostali do útočného pásma, Filip Staněk po objetí branky našel VOJTĚCHA HURTU, který Pícla prostřelil mezi betony.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 19. Beníšek (Adamec), 37. Kopic (Dvořák), 38. Adamec (Pánek), 56. Kopic – 2. Hurta (Staněk)


    HC Škoda Plzeň: Pícl (Vondraš) – Pánek, Dolhý, Houdek, Malák (C), Hodinář, Vajner – Dáňa, Eremiáš, Adamec, Dvořák, Ženíšek, Kopic, Pešek, Beníšek, Schindler
    Rytíři Kladno: Gabriška (Hykel) – Funk, Robovský, Koštoval, Staněk, Perný, Kohlížek (C), Burger – Vimmer, Hrabík, Ulrych, Kouba, Kuzdas, Kleveta, Šíma, Nedvět, Hurta, Hvězda, Kulich

    Rozhodčí: Němec – Sýkora, Matys
    thejrc.org