Jastrzębie – Frýdek-M. 5:4 (1:0 po s.n.) | Šumperk – Nová Paka 4:1 (kon.) | Sokolov – Mostečtí Lvi 4:0 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
BK Nová Paka
Čtvrtek 29.07.2021, 18:00 • Škoda aréna, Šumperk • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Jelikož se jednalo o přípravný zápas došlo také k prodloužení a nájezdům. Hru tři na tři ovládli Draci dvěma góly a konečné skóre zápasu tak zní 6:1. V nájezdech pak byli šťastnější hosté. (20:27:08)
     
    První přípravné utkání mezi Šumperkem a Novou Pakou je u konce. Domácí hokejisté potvrdili roli favorita. Na góly byla nejbohatší druhá třetina ve které padly dohromady tři branky. V závěrečné třetině potom snížil na tři jedna Filip Krsek, ale o několik minut později vstřelil gól Rok Macuh a bylo po rozhodnuto.
     
    Konec zápasu.
     
    58:49
    Dudycha ještě prověřil lapačku hostujícího gólmana, ale další branka už pravděpodobně nepadne.
     
    57:36
    Hosté boj pomalu vzdávají. Poslední minuty už se hraje pouze v útočném pásmu domácích.
     
    56:10
    Tvrdá střela Dávida Kohúta trefila pravé rameno Vacka. Ten vůbec netušil, kde se odražený kotouč nachází, naštěstí pro něj, mu pomohli obránci a puk končí na zakázaném uvolnění.
     
    53:23
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci přidávají čtvrtou branku. Tímto počinem ROK MACUH definitivně maří pokusy Nové Paky o kontaktní gól. Po přihrávce Daniela Vachutky poslal puk za bezmocného Vacka. Asistence: Daniel Vachutka.
     
    52:56
    Domácí brankář Vojtěch Mokry se nyní musel opravdu předvést. Marek Malinský mu poslal puk do protipohybu mezi betony. Mokry jeho úmysl ale přečetl a zapisuje velmi cenný zákrok.
     
    51:29
    Střela Šumperka od modré čáry. A kdo jiný by měl střílet než hráč s číslem 15. Ondřej Hrachovský má zcela jistě nejvíce střel od modré čáry, během dnešního zápasu.
     
    51:04
    Bohužel pro hosty jsou Draci dnes na puku opravdu sebevědomí. Musí vynaložit obří úsilí, aby získali puk na vlastní hokejky. Zde se projevuje ligový rozdíl mezi oběma týmy.
     
    49:46
    Nová Paka to s kontaktním gólem bere vážně. Vojtěch Mokry chytil tečovanou střelu s velkou porcí štěstí.
     
    47:44
    Nová Paka vstřelila branku!
    Ale pozor. Hosté dokázali vstřelit branku. Po zaváhání šumperské obrany se do pozice na vrcholu levého kruhu dostal FILIP KRSEK. Otázka ale zní. Dokáží se hosté dostat do kontaktu, nebo se jednalo pouze o čestný gól? Asistence: Nikolaj Paršakov, Tomáš Nezbeda.
     
    46:12
    Tvrdou střelou se prezentoval mladý obránce Štěpán Dudycha. Nyní hra pokračuje v duchu předchozích střídání. Nová Paka brání a Šumperk buší na vrata!
     
    45:36
    Hosté v plném počtu.
     
    45:14
    Denis Vacek drží svůj tým. Tentokrát chytil střelu Jakuba Horkého.
     
    44:09
    Šumperská první přesilovková lajna toho sice nemá moc odtrénováno, ale rozhodně ví co dělá. Ondřej Hrachovský vypálil po dobré souhře od modré čáry. Puk těsně minul pravou tyč Vackovi branky.
     
    43:36
    Vyloučení v týmu BK Nová Paka (Klíma – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    42:30
    Dobývání hostů z druhé třetiny pokračuje. Šumperk se uvelebil v pásmu hostů a tam střílí jednu ránu za druhou.
     
    41:30
    Po buly se rozjel do útočné třetiny Daniel Vachutka, ale tam nic nevymyslel. Naopak na druhé straně se děli věci. David Malík z dobré střelecké pozice minul branku.

    Michal Krobot

    Branky a nahrávky: 22. Kohút (Kučera), 32. Kučera (Pěnčík, Drtil), 33. Macuh (Vildumetz), 54. Macuh (Vachutka) – 48. Krsek (Paršakov, Nezbeda)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Holík (Mokry) – Drtil, Pěnčík, Hrachovský, Rutar (A), Řezáč (C), Dudycha, Viktorin – Scheuter, Kindl, Žálčík – Vachutka, Vildumetz, Macuh – Kratochvíl, Kohút, Kučera – Antoníček, Spratek (A), Horký.
    BK Nová Paka: Vacek (Pluháček) – Mlčoch, Jonáš, Hroudný, Špek, Leder, Suvorov, Lang – Malinský, Hnik, Malík – Paršakov, Nezbeda, Krsek – Kloutvor, Kerekanič, Visitskiy – Klíma

    Rozhodčí: Klapetek – Kašpar, Markovský
    bahis siteleri