Mountfield HK – Kometa Brno 4:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:2 (1:2, 2:0, 1:0)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 29.07.2021, 13:00 • Malá hala ČPP Arény, Hradec Králové • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    43:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jak jsem předeslal, trestného střílení se ujal faulovaný MATYÁŠ BUDINA, jenž se vytasil s parádní kličkou a poslal puk po zemi do Krausovy kasy. Bez asistence.
     
    35:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí průběh utkání. Po aktivitě v útočném pásmu přilétl kotouč z levé strany a před bránou si na něj počíhal MATĚJ BENEŠ, jenž poslal touš do protipohybu Krause. Asistence: Michal Beneš a Matyáš Budina.
     
    29:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mladí Lvi se opět natlačili dopředu a vyvrcholením tlaku se stala dorážka FILIPA VAŇKOVSKÉHO, jenž zblízka překonal Krause. Asistence: Radek Pilný.
     
    13:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ve hře 4 na 4 jsou úspěšnější domácí, kteří snižují na rozdíl jediné branky. Obrana Brna nevydržela nátlak soupeře a zblízka se trefil DANIEL MIKULEC. Bez asistence.
     
    06:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Podobná situace jako před několika minutami – hosté to zkoušeli na východočeskou svatyni, až se puk nakonec odrazil k SAMUELU CAPAYOVI, jenž se zakončením zblízka nemýlil. Asistence: Ivo Sedláček.
     
    03:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno jde do vedení. Útočníci Komety obléhali branku Lvů, až se kotouč nakonec dostal k JANU SEDLÁČKOVI, který zakončil do dolní poloviny domácí kasy. Asistence: Patrik Fajmon a Ivo Sedláček.

    Jan Brůna

    Branky a nahrávky: 14. Mikulec, 30. Vaňkovský (Pilný), 36. Matěj Beneš (Michal Beneš, Budina), 44. Budina (TS) – 4. J. Sedláček (Fajmon, I. Sedláček), 7. Capay (I. Sedláček)


    Mountfield HK: Tichý (Dřínovský) – Havlíček, Červenka, Boukal, Pelikán, Drbal, Jakub Řehák, Mikulec, Beran – Budina, Michal Beneš, Matěj Beneš – Jirků, Idžan, Novotný – Pilný, Kašpar, Vaňkovský – Souček, Kovářík, Janda.
    HC Kometa Brno: Kraus (Kavan) – J. Sedláček, Holemý, Fajmon, Furch, Běhůnek, Jaroslav Řehák, Gauer, Ulbricht – I. Sedláček, Malý, Meluzin – Bartes, Žák, Otava – Krška, Hrnčíř, Sever – Boltvan, Nesvatba, Capay.

    Rozhodčí: Veselý – Pechánek, Všetečka
    thejrc.org