Čína - Nový Zéland 3:2 (kon.) | Japonsko - Španělsko 1:4 (kon.)
Argentina - Austrálie 0:2 (kon.) | Indie - Jižní Afrika 4:3 (kon.)
Německo - Nizozemsko 1:3 (kon.) | Irsko - Velká Británie 0:2 (kon.)
konec
Argentina - Austrálie

0:2

(0:0, 0:0, 0:0, 0:2)

Sobota 31.07.2021, 04:45 • Oi Hockey Stadium, Tokio • Olympijské hry - Pozemní hokej (ženy) • Skupina B
Sledujte:
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (06:12:26)
     
    Turnaj hokejistek zná další konečný výsledek. Austrálie vítězí i ve svém pátém utkání v základní skupině a navíc si z něj odnáší už čtvrté čisté konto. V některých pasážích se Australanky hodně bránily. Moc šancí Argentinkám ale nedovolily a v závěrečné patnáctiminutovce už konečně pohnuly s dlouho nerozhodným stavem. V 49. minutě dala vítězný gól Savannah Fitzpatriková, jež krátce před koncem přidala i nahrávku ke gólu Chalkerové.
     
    60
    Konec zápasu.
     
    59
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Stephanie Kershawová našla z pravé strany Savannah Fitzpatrickovou, která zvolila asi to nejlepší řešení, když se ocitla doslova pár centimetrů před brankářkou. Posunula míček doleva a nachystala tím loženou šanci pro skórující EMILY CHALKEROVOU. Tu neuhlídala Gorzelanyová.
     
    58
    Sofia Toccalinová obehrála Kershawovou, ale přihrávkou do předbrankového území se spojila jen s hokejek jedné z australských obránkyň.
     
    57
    Ambrosia Maloneová to až moc vzala na sebe. Míček dlouho nikomu nepředala, až ho ve finále ztratila.
     
    56
    V posledních okamžicích je to na obou stranách malinko otevřenější. Množí se rychlé protiútoky, což znamená, že v 56. minutě ještě zdaleka nemusí být hotovo.
     
    55
    Parádní uvolnění do střeleckého kruhu předvedla Jankunasová. Krátká přihrávka však skončila na noze Trinchinettiové, takže se vše obešlo bez zakončení.
     
    54
    Agustina Albertarriová doběhla volně se potulující míček v rohu hřiště. Střílený centr ale neměl šanci na úspěch, před brankou neměla žádné kolegyně.
     
    53
    Další nejistota Argentinek v rozehrávce. Špatnou volbu přihrávky se snažila potrestat Maloneová, ale míček nakonec pořádně nezkrotila.
     
    52
    Renee Taylorová skvěle zachytila míček u půlící čáry. Ostatní hráčky ve žlutém se však v následné akci daleko neposunuly.
     
    51
    Plynulý postup Australanek narazil na nepřesnou narážečku v hlavní roli s Ambrosii Maloneovou. Succiová si asi oddechla.
     
    50
    Závěrečných deset minut konečně slibuje trochu otevřenější partii. Argentinky se budou muset více tlačit do ofenzivy.
     
    49
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Obrovská minela v argentinské rozehrávce končí úvodním gólem! Raposová ve snaze o přihrávku trestuhodně promáchla a darovala tím míček SAVANNAH FITZPATRICKOVÉ, jež sama před Succiovou nezaváhala.
     
    48
    Australanky to měly při bránění trestného rohu hodně usnadněné, protože Sofia Maccariová přihrávku na okraj střeleckého kruhu vůbec nezpracovala.
     
    47
    Dobrou půlminutu trávily Argentinky na pravém kraji. Do střeleckého kruhu se neprosadily, nicméně Merinová získala trestný roh.
     
    46
    Chalkerová dostala dlouhý pas do křídla. Směrem před bránu ale nahrávat nemohla, protože ostatní spoluhráčky teprve dobíhaly.
     
    46
    Začátek čtvrté čtvrtiny.

    Michal Břuchanský

    Meisterová (GER), Joubertová (RSA)
    Zahajovací sestavy:

    Argentina: Succiová - Gorzelanyová, Raposová, Barrionuevová (C), Biondiová - Toccalinová, Alonsová, Sauzeová - Albertarriová, Merinová, Jankunasová.
    Náhradnice: Mocciaová, Trinchinettiová, Reteguiová, Maccariová, Granattová.

    Austrálie: Lynchová - Boneová, Somervilleová, Jennerová - Perisová, Nobbsová, Claxtonová (C), Taylorová - Maloneová, Williamsová, S. Fitzpatricková.
    Náhradnice: Wilsonová, M. Fitzpatricková, Hayesová, Kershawová, Chalkerová.

    Branky: 49. S. Fitzpatricková, 59. Chalkerová.
    bahis siteleri