Slovensko – Rusko 3:9 (kon.) | Česko – USA 3:5 (kon.)
konec
Česko
3:5 (0:1, 1:1, 2:3)
USA
Sobota 31.07.2021, 18:30 • Fosfa aréna, Břeclav • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    Je tu konec! Češi dnes poněkud smolně podlehli 3:5 Američanům, přesto je třeba říct, že to od nich nebyl špatný výkon. Nerozhodl ani tak celkový herní projev, spíše produktivita. Američané se jednoduše tolik na góly nenadřeli, což se nedá říct o české osmnáctce.

    Tohle je ode mne pro tuto chvíli vše. Těším se vás v pondělí, kdy Hlinka Gretzky Cup v Břeclav a Piešťanech začíná. (20:55:25)
     
    Nejlepší hráč Česka – Jiří Kulich

    Nejlepší hráč USA – Lucas Szyszka
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Skóre mohl kosmeticky upravit Šapovaliv, jenže v samostatném úniku selhal.
    58:49 DEANGELO - 3:5
     
    58:49
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto! Mikey DEANGELO poslal kotouč do prázdné brány a Američané mohou slavit výhru. Asistence: Jake Livanavage.
     
    58:39
    Jiří Kulich dvakrát po sobě nezvládl přetavit velkou šanci ve srovnání. Obrovská škoda, jeho pokusy z bezprostřední blízkosti bohužel postrádaly kvalitu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:59
    Hra vysokou holí zastavuje časomíru. Českému týmu se zatím nedaří usadit v útočném pásmu.
     
    57:34
    Češi to zkouší v šesti!
     
    57:34
    Česko si bere oddechový čas.
     
    56:59
    Dominik Rymon to se svou aktivitou trochu přehnal. Při snaze o dohrání situace dopravil amerického gólmana McNicholase do sítě.
     
    55:29
    Prčík chyboval u americké střídačky a vyslal soupeře do přečíslení. Měl štěstí, v obraně ho totiž fantasticky nahradil Šapovaliv.
    52:26 SAPOUŠEK - 3:4
     
    52:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se drží ve hře! Americkému obránci se nepodařilo zpracovat na modré čáře skákající kotouč, čehož si všiml Robin SAPOUŠEK a v oslabení ujel všem. Následná klička do bekhendu jen dovršila celé individuální snažení českého hráče. Bez asistence.
     
    50:55
    Myšlenka hezká, provedení pokulhávalo. Češi jeli ve dvou na obránce soupeře, situaci ale překombinovali a ani nezakončili.
     
    50:40
    Vyloučení v týmu Česko (Petr – 2 min., zásah do hlavy nebo krku).
    49:53 PLANTE - 2:4
     
    49:53
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Až příliš krutý gól pro český tým. Zam PLANTE nahazoval z nulového úhlu před bránu, kde si kotouč srazil do vlastní sítě Jakub Hujer. Bez asistence.

    Michal Hladký

    Branky a nahrávky: 38. Jecho (Prčík), 42. Prčík (Petr), 53. Sapoušek – 20. Hayes (Abraham, Bocharov), 21. Lund (Hayes, Plante), 49. Clarke (Knuble), 50. Plante, 59. Deangelo (Livanavage)


    Česko: Špunar (Schnattinger) – Čech (A), Alscher, Prčík, Němec, Puchala, Cibulka, Hrdlička, Dobeš – Kulich (C), Šapovaliv (A), Slavíček, Hujer, Sapoušek, Rymon, Šalé, Jecho, Formánek, Soukup, Šmajda
    USA: Szyszka (30. McNicholas) – Livanavage, Brzustewicz (A), Borgesi, Healey, Dorrington, Bocharov (C), Rinzel – Plante, Abraham, Hayes, Deangelo, Lund, Aegerter, Clark, Knuble, Finley, Steenari (A), Laylin, Devlin

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Komínek, Vašíček
    thejrc.org