Řecko-římský do 77 kg - opravy (kon.) | Řecko-římský do 97 kg - opravy (kon.)
Volný styl do 68 kg - opravy (ženy) (kon.) | Řecko-římský do 87 kg - OF a ČF (kon.)
Volný styl do 62 kg - OF a ČF (ženy) (kon.) | Řecko-římský do 67 kg - OF a ČF (kon.)
Řecko-římský do 67 kg - semifinále (kon.) | Řecko-římský do 87 kg - semifinále (kon.)
Volný styl do 62 kg - semifinále (ženy) (kon.) | Řecko-římský do 77 kg - finále Vítěz: T. Lorincz (HUN) (kon.)
Řecko-římský do 97 kg - finále Vítěz: M. Jelovjev (ROC) (kon.) | Volný styl do 68 kg - finále (ženy) Vítěz. T. M. Stock Mensahová (USA) (kon.)
konec
Řecko-římský do 87 kg - semifinále

Úterý 03.08.2021, 11:45 • Makuhari Messe Hall A • Olympijské hry - Zápas
Sledujte:
     
    Pro tento onlajn je to vše. Nyní je na programu semifinále ženské váhové kategorie zápasu ve volném stylu do 62 kilogramů. Tu můžete sledovat ve vedlejším onlajnu. Děkuji za pozornost. (12:22:40)
     
    Konec
     
    Na druhý semifinálový zápas se připravili Chorvat Huklek a Ukrajinec Beleniuk. První perioda byla čistou defenzivní prací obou mužů. Pouze jediný bod jsme mohli vidět, a zaznamenal ho Chorvat. Byl to ale také Huklekův jediný bod za celý zápas. Ve druhé tříminutovce totiž Beleniuk zaznamenal 1, 4 a 2 body, utkání celé otočil a do finále postoupil výsledkem 7:1.
     
    V prvním semifinále se proti sobě postavili Maďar Viktor Lorincz a Egypťan Mohamed Metwally. Ten v prvním kole zaznamenal dva body, zatímco soupeř jen jeden, takže ho vyhrál. Jenže ve druhém Maďar rozbalil svou show. Jeden bod – čtyři – jeden – dva, tak zněly popořadě body, které zaznamenal. Zápas obratem otočil na 9:2 a stává se tak prvním finalistou této váhové kategorie. Egypťan putuje do boje o bronz proti vítězi oprav.
     
    Začátek
     
    Řecko-římský styl nebo přesněji klasický styl je sportovní zápasnický styl. Hlavním cílem zápasníka v řecko-římském stylu je poslat soupeře na lopatky, tak aby se dotkl oběma lopatkami současně žíněnky. V řecko-římském stylu se nesmí útočit na nohy soupeře. Soupeř se tak nejčastěji posílá na zem přes bok nebo zvedá za pas a hází na zem.
     
    Olympijské hry v pondělí nabídnou další soutěžní den ve wrestlingu, český zápase. Jedná se o jeden z nejtradičnějších olympijských sportů, který je součástí her od roku 1896 (pouze s výjimkou v roce 1900).
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:45.

    Jiří Polášek

    Semifinále

    Viktor Lorincz (HUN) - Mohamed Metwally (EGY) 9:2
    Ivan Huklek (CRO) - Zhan Beleniuk 1:7
    thejrc.org