Olomouc – Zlín 2:5 (kon.) | Slavia – Plzeň 3:8 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:8 (1:3, 0:2, 2:3)
HC Škoda Plzeň
Úterý 03.08.2021, 18:00 • Zimní stadion Eden • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    59:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ADAMEC, který pečetil gólem do prázdné dnešní vítězství Plzně.
     
    50:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je VAJNER. Asistence: Krasanovský.
     
    48:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté si šikovně ve dvou hráčích fotbalově narazili u mantinelu a KOPIC ranou zápěstím překonal slávistu Voleveckého. Asistence: Beránek.
     
    40:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! Slávisté přicházejí na hosty s jejich vlastní zbraní, když vstřelili dva góly na začátku třetiny a ještě v krátkém časovím sledu za sebou. Autorem této branky je TICHÝ. Asistence: Vlasák a Klatt.
     
    40:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    I slávisté dokázali vstřelit rychlou branku. Postaral se o to Tomáš JOKL po asistenci Labuzíka.
     
    25:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DVOŘÁK. Asistence: Dáňa. Podobná kombinace, kterou jsme dnes už několikrát viděli. Přihrávka přišla těsně před brankářem, aby se musel přesunout od tyče k tyči.
     
    22:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je KORČÁK, který přebruslil celé kluziště a z úniku překonal Pittra.
     
    15:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je LABUZÍK. Asistence: Strnad a Odehnal. Domácím hra s menším počtem hráčů zatím velmi vyhovuje! Hned několik domácích bruslařů vyjelo vstříc hostujícímu brankářovi Korytarovi. Po rychlých a hlavně přesných přihrávkách přes bránícího hráče je puk poprvé za tento zápas v plzeňské síti.
     
    08:30
    Plzeň právě vstřelila branku! A domácí díky DVOŘÁKOVI využívají i druhou nabídnutou početní výhodu. Po osmi minutách hry jsou tak hosté už v tříbrankovém vedení. Asistence: Kaiser, Dáňa.
     
    06:56
    Plzeň právě vstřelila branku! Hosté z Plzně využívají přesilovou hru a vedou už o dvě branky. MORAVEC neměl problém se po dvou rychlých přihrávkách prosadit, golman bez šance. Asistence: Eremiáš, Kopic.
     
    00:24
    Plzeň právě vstřelila branku! První kombinace hostů sice nevyšla, hned z té druhé ale hosté uskakují do vedení, když se před sešívaným golmanem objevili hned dva útočníci Plzně. Po přihrávce Adamce a Kvasničky měl už KOPIC jednoduchou práci a vstřelil puk do branky.

    Michael Schuster

    Branky a nahrávky: 16. Labuzík (Strnad, Odehnal), 41. Jokl (Labuzík), 41. Tichý (Vlasák, Klatt) – 1. Kopic (Kvasnička, Adamec), 7. Moravec (Eremiáš, Kopic), 9. Dvořák (Kaiser, Dáňa), 23. Korčák, 26. Dvořák (Dáňa), 49. Kopic (Beránek), 51. Vajner (Krasanovský), 60. Adamec


    HC Slavia Praha: Pittr (Volevecký) – Stejskal, Cichoň, Odehnal, Němeček, Klatt, Kluch, Čapka, Dráb – Jokl, Strnad, Labuzík, Novák, Kvasnička, Vlasák, Hofmann, Štrombach, Tichý, Borodenko, Brotánek, Malínek
    HC Škoda Plzeň: Korytar (Lokajíček) – Jánský, Dolhý, Hodinář, Moravec, Vajner, Houdek, Kvasnička – Adamec, Eremiáš, Kopic, Dvořák, Kaiser, Dáňa, Korčák, Benýšek, Kuchařík, Kreuzman, Krasanovský, Beránek
    thejrc.org