Řecko-římský do 67 kg - opravy (kon.) | Řecko-římský do 87 kg - opravy (kon.)
Volný styl do 62 kg - opravy (ženy) (kon.) | Volný styl do 57 kg - OF a ČF (muži) (kon.)
Volný styl do 86 kg - OF a ČF (muži) (kon.) | Volný styl do 57 kg - OF a ČF (ženy) (kon.)
Volný styl do 57 kg - semifinále (muži) (kon.) | Volný styl do 86 kg - semifinále (muži) (kon.)
Volný styl do 57 kg - semifinále (ženy) (kon.) | Řecko-římský do 67 kg - finále Vítěz: M. Geraei (IRI) (kon.)
Řecko-římský do 87 kg - finále Vítěz: Z. Belenjuk (UKR) (kon.) | Volný styl do 62 kg - finále (ženy) Vítěz: J. Kawajová (JPN) (kon.)
konec
Řecko-římský do 67 kg - opravy

Středa 04.08.2021, 04:00 • Makuhari Messe Hall A • Olympijské hry - Zápas
Sledujte:
     
    To je pro dnešek všechno. zápasnický program tím zdaleka ale zdaleka nekončí. Na webu máme řadu dalších onlajnů, nejen z tohoto sportu, které se určitě vyplatí sledovat. (04:41:43)
     
    Konec
     
    Druhá oprava byla taktéž jednoznačná. Artěm Surkov se postavil proti Fredriku Holmquistu Bjerrehuusovi z Dánska. Rus si postupně vytvořil náskok 7:0 již v prvním poločase a měl ještě celý druhý na to, aby přidal bod a zápas ukončil. To se mu nepovedlo, takže utkání skončilo v normální zápasnické době. Ovšem Dánský bojovník po celý zápas ani jeden bod nezvládl a tak prohrává 0:7.
     
    V první opravě se proti sobě postavili Julia Horta Acevedo a Frank Staebler. Zápas měl jasný průběh, skončil dokonce před vypršením času. Staebler si připal v první polovině 1 ,1 2 a 4 body a vyhrál na Technical Superiority, tedy na převahu, rozdíl,.. jak chcete.
     
    Začátek
     
    Řecko-římský styl nebo přesněji klasický styl je sportovní zápasnický styl. Hlavním cílem zápasníka v řecko-římském stylu je poslat soupeře na lopatky, tak aby se dotkl oběma lopatkami současně žíněnky. V řecko-římském stylu se nesmí útočit na nohy soupeře. Soupeř se tak nejčastěji posílá na zem přes bok nebo zvedá za pas a hází na zem.
     
    Olympijské hry ve středu nabídnou další soutěžní den ve wrestlingu, český zápase. Jedná se o jeden z nejtradičnějších olympijských sportů, který je součástí her od roku 1896 (pouze s výjimkou v roce 1900).
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 04:00.

    Jiří Polášek

    Opravy

    Julian Stiven Horta Acevedo (COL) - Frank Staebler (GER) 0:8
    Fredrik Holmquist Bjerrehuus (DEN) - Artěm Surkov (ROC) 0:7
    ocianews.com