Závod žen - šerm (kon.) | Závod mužů - šerm cz (kon.)
konec
Závod žen - šerm

Čtvrtek 05.08.2021, 06:00Olympijské hry - Moderní pětiboj
Sledujte:
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších olympijských přenosů se budu těšit na počtenou. (09:10:27)
     
    Moderní pětiboj žen bude dokončen zítra. Nejprve přijde na řadu plavání, pak bonusové kolo v šermu, parkur a vše zakončí běh spojený se střelbou.
     
    První část moderního pětiboje je u konce. V šermu se nejlépe dařilo Němce Annice Schleuové, která k 29 vítězstvím přidala pouhých 6 porážek. Druhá skončila Jihokorejka Kim Se-hee, jež měla oproti vítězce první disciplíny o pět porážek více. Skvěle zahájila šerm Rebecca Langrehrová. Ta byla nejdéle neporaženou, ale formu neudržela a nakonec skončila se skóre 20:15. Nejméně se dnes dařilo Ekvádorce Cuaspudové, která vyhrála pouze 4x, 31x odcházela jako poražená.
     
    Annika Scheleuová sice přidala na své konto dvě porážky, ale stále s velkým přehledem udržuje vedení. Druhá Kim prohrála jedenáctkrát, třetí Coyleová třináctkrát.
     
    Výborné skóre udržuje Annika Schleuová. Ta totiž vyhrála i následujících osm zápasů a momentálně se drží se skóre 25:4 v čele. Druhá Jihokorejka Kim má porážek už osm, dlouhou vedoucí Langrehrová je až šestá s jedenácti porážkami.
     
    Langrehrové se úplně přestalo dařit a rázem má skóre 15:6. pro Němu to momentálně znamená propad na třetí místo za Jihokorejku Kim (18:3) a krajanku Schleuovou (17:4).
     
    Dobrou práci i nadále odvádí Langrehrová. Drží se na jedné porážce a znovu je na čele sama, protože její největší konkurentka v šermu Kim prohrála podruhé.
     
    Pokud se podíváme na opačnou stranu pořadí, tak nejméně se daří Marcele Cuaspudové z Ekvádoru, jež má na kontě jediné vítězství z jedenácti zápasy. Ostatní její soupeřky zvítězily alespoň dvakrát.
     
    Netrvalo dlouho a porážku už má na kontě i Němka. V rámci pátého kola ze sedmnácti ji porazila Ruska Uljana Batašovová.
     
    Rebecca Langrehrová už je na čele osamocena! Jihokorejka Kim See-hee totiž ve čtvrtém kole prohrála s Litevkou Laurou Asadauskaiteovou.
     
    Zatímco Gulyasová a Potapenková už podruhé prohráli, tak Langrehrová s Kim zůstávají neporazitelné. Jak louho bude jejich série trvat?
     
    Pak jsou tu tři pětibojařky s jednou porážkou. Jedná se o Maďarku Gulyasovou, Francouzku Oteizaovou a Kazašku Potapenkovou.
     
    Rebecca Langrehrová a Kim See-hee pokračují ve výborném šermířském výkonu. Ačkoli se hraje na jeden úder, tak obě zůstává i po pěti soubojích neporaženy.
     
    Moderní pětibojařky za sebou mají první tři souboje. A nejlépe se zatím vede Rebecce Langrehrové a Kim See-hee, ty jako jediné zvítězily ve všech třech soubojích.
     
    Šerm moderních pětibojařek začal.
     
    Šermovat bude každá s každou na jeden zásah. Následný den se podle pořadí z dneška udělá šermovací finále, kdy bude poslední bojovat s předposlední, vítězka tohoto souboje pak se třetí od konce atd.

    Bilance z šermovacího finále se pak sečte z bilancí šermu všech proti všem a přepočítá se každému závodníkovi na jednotlivé body. Až poté se pětibojařky pustí do čtyř zbylých disciplín.
     
    Všem sportovním fanynkám a fanouškům přeju krásné čtvrteční ráno. Vítám vás při sledování kvalifikace moderního pětiboje žen. Dnes proběhne disciplína v šermu, zbylé čtyři disciplíny proběhnou až o dva dny později.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 06:00.

    Milan Huppert

    bahis siteleri