Plzeň – Liberec 8:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
8:1 (0:0, 4:0, 4:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 05.08.2021, 12:45 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    58:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak domácí přidávají i gól v oslabení! JOSEF DÁŇA ihned po buly pláchl do přečíslení dvou na jednoho, které vzal na sebe a trefil ideálně do bližšího horního růžku. Asistence: Adam Dvořák.
     
    57:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A už je gólů jako trpaslíků! Dorážkou u levé tyče předešlé rány Beránka se o to postaral MATĚJ HOUDEK! Asistence: Jiří Beránek a Ondřej Pešek.
     
    47:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí nyní ostřelovali branku soupeře a nakonec dorážkou rány Peška vše ukončil JAN HODINÁŘ. Asistence: Ondřej Pešek.
     
    43:42
    Bílí Tygři Liberec právě vstřelili branku!
    ADAM MĚCHURA krásnou střelou z pravé strany, která navíc rozezvučela brankovou konstrukci, připravil Němečka o možnost čistého konta. Bez asistence.
     
    43:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    ADAM ŽENÍŠEK obdržel příhru k pravé tyči od Vajnera od modré a pod padajícím Vopravilem zkompletoval bůra! Asistence: Stanislav Vajner.
     
    39:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A vykombinovali pozici pro JIŘÍHO BERÁNKA, který bekhendem z mezikruží zavěsil náramně pod břevno! Asistence: Ondřej Pešek.
     
    31:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    ADAM DVOŘÁK využil souhry s Malákem a Kopicem a vyrovnaný duel se rázem stává jednoznačnou záležitostí! Asistence: Daniel Malák a Marek Kopic.
     
    29:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je tady druhý gól, o který se krásnou ránou, která navíc rozezvučela břevno, postaral STANISLAV VAJNER. Bez asistence.
     
    27:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    JIŘÍ BERÁNEK to udělal náramně! Protáhl se mezi dvěma soupeři až k Vopravilovi a ač faulovaný, i v pádu zakončil mezi betony! Asistence: Matěj Houdek.

    Petr Dvořák

    Branky a nahrávky: 28. Beránek (Houdek), 30. Vajner, 32. Dvořák (Malák, Kopic), 40. Beránek (Pešek), 44. Ženíšek (Vajner), 48. Hodinář (Pešek), 58. Houdek (Beránek, Pešek), 59. Dáňa (Dvořák) – 44. Měchura


    HC Škoda Plzeň: Němeček (Korytar) – Houdek, Malák, Hodinář, Pánek, Moravec, Vajner, Adamec, Kopic, Kvasnička, Dvořák, Ženíšek, Dáňa, Korčák, Kaiser, Kuchárik, Pešek, Beníšek, Beránek.
    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Krátký) – Kollert, Dvořák, Patzelt, Rybář, Culek, Starý, Gajda, Měchura, Cikhart, Zajíček, Nezbeda, Jenčovský, Leder, Putz, Plos, Vzhlídko.
    thejrc.org