Plzeň – Motor ČB 6:2 (kon.) | Slavia – Kladno 2:4 (kon.) | Salzburg – Zlín 1:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:2 (1:1, 3:1, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Čtvrtek 12.08.2021, 13:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    56:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škoda se prosazuje hned po buly v útočném pásmu. Maleček neudržel Kuchárikovu slabou střelu a poté z dorážky pálil do poloprázdné branky DOMINIK SOUKUP, jeho druhá trefa v zápase. Asistence: Daniel Kuchárik.
     
    53:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pěkná souhra domácích, kteří vedou už 5:2! Adamec od levého mantinelu přihrál ADAMU ŽENÍŠKOVI na ránu z první a plzeňský útočník z pravého kruhu vypálil do protipohybu Malečka. Asistence: Václav Adamec.
     
    37:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vlastně z ničeho dává Plzeň čtvrtý gól! Kopic jen navezl puk na Malečka, ale ten ho ztratil z dohledu. Puk zůstal několik sekund volný v brankovišti, až ho na místo určení dopíchl DOMINIK SOUKUP. Bez asistence.
     
    30:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pěkná kombinace a Škoda znovu vede! Malák vybojoval puk za branku, posunul ho na Adamce, který měl spoustu času se rozhlédnout. A nakonec vymyslel parádní přihrávku před branku na osamoceného ADAMA EREMIÁŠE, který vypálil po ledě mimo dosah Malečka. Asistence: Václav Adamec a Daniel Malák.
     
    29:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor z ničeho nic srovnává! Hrakholski vystřelil z mezikruží, domácí puk srazili přesně na hůl ALEXANDRA REMEŠE, který z pravého kruhu dorazil puk po ledě za přesunujícího se Korytara. Asistence: Yahor Hrakholski.
     
    24:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši využívají přesilovku už po 16 sekundách a otáčejí skóre! Ztlumené Pánkovo nahození doputovalo mezi kruhy k ADAMU DVOŘÁKOVI, který zamířil mezi Malečkovy betony a prosadil se podruhé v zápase. Asistence: Tomáš Pánek a Adam Eremiáš.
     
    17:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí ani ne za minutu srovnávají! ADAM DVOŘÁK vypálil zápěstím od modré čáry a kotouč zaplachtil nad rameno Malečka do sítě. Bez asistence.
     
    16:44
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    České Budějovice jdou do vedení! Remeš se prokličkoval před branku a ještě posunul kotouč na YAHORA HRAKHOLSKÉHO, který prostřelil přesunujícího se Korytara. Asistence: Remeš.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 18. Dvořák, 25. Dvořák (Pánek, Eremiáš), 31. Eremiáš (Adamec, Malák), 38. D. Soukup, 54. Ženíšek (Adamec), 57. D. Soukup (Kuchárik) – 17. Hrakholski (Remeš), 30. Remeš (Hrakholski)


    HC Škoda Plzeň: Lokajíček (30. Korytar) – Houdek, Malák, Hodinář, Pánek, Dolhý, Vajner, Kvasnička, Jánský, Eremiáš, Kopic, Korčák, Ženíšek, Kuchárik, Dvořák, M. Soukup, Dáňa, Slanina, D. Soukup, Marcel
    Banes Motor České Budějovice: Maleček (Ludvík) – Hail, Placek, Vaněk, Svach, Dvořák, Pavlát, Kumpfmüller, Anderle, Schwartz, Kříž, Janoch, Petrásek Kašpar, Remeš, Turek, Hrakholski, Kalčík
    thejrc.org