Lorient – Monaco 1:0 (kon.)
konec
FC Lorient
1:0 (1:0)
AS Monaco
Pátek 13.08.2021, 21:00Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec. Dnešní utkání nakonec končí překvapivým vítězstvím Lorientu, který favorita zápasu zaskočil a vyhrál poměrem 1:0. Lorient jedinou branku tohoto zápasu vstřelil ze své jediné vyložené šance, bylo tomu tak z pokutového kopu. Monaco přesto mělo zhruba hodinu hry na případné vyrovnání, které se nakonec nekonalo. Domácí totiž dnes hráli maximálně zodpovědně a soupeře takřka nepouštěli před Nardiho. Monaco tak zažívá špatný vstup do sezony, nevyhrálo ani ve druhém duelu v řadě. (22:50:39)
     
    Držení míče: 27 % : 73 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 0:4. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 16:16.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Jsme za polovinou nastaveného času. Nardi si dával s odkopem od své branky hodně načas, přesto se mu povedlo nasbírat další cenné vteřinky.
     
    90+1
    Nyní se Monaco dostalo s míčem na polovinu soupeře kde se k centrované nabídce dostal Sidibé. Příliš agresivním způsobem ovšem šel do souboje Volland.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Nardi poměrně dlouhou dobu čeká na složitější zákrok. Monaco ovšem sevřelo soupeře.
     
    86
    Míč se naposledy dotkl domácího hráče, od kterého šel ven z hrací plochy. Pavlović tak obstaral autové vhazování, díky kterému našel Tchouameniho.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Pierre-Yves Hamel (FC Lorient).
     
    85
    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Fabien Lemoine, přichází Redwan Bourles.
     
    84
    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Armand Lauriente, přichází Pierre-Yves Hamel.
    Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Terem Igobor Moffi, přichází Adrian Grbic.
     
    83
    Nardi se po chvilkové práci s míčem rozhodl pro výkop na opačnou stranu, ve vzdušném souboji se Laurientemu nepovedlo přehlavičkovat Sidibého.
     
    82
    V krátkém časovém sledu došlo k dalšímu nedovolenému zákroku v podání hostujícího celku, navíc se za postranní lajnou připravuje snad trojí střídání.
     
    81
    Před námi je poslední desetiminutovka. Monaco se v posledních minutách nemůže dostat k žádnému náporu, domácí hrají směrem dozadu hodně kvalitně.
     
    79
    Ben Yedder si nyní dokázal zpracovat prudkou nahrávku, načež pracoval zády k brance. Na pomoc mu přispěchal Henrique, který se daleko nedostal.
     
    78
    Golovin je stále za postranní lajnou a jeho celek tak hraje v početní nevýhodě. Nevýrazný Volland navíc nepřesnou nahrávkou zkoušel najít Ben Yeddera.
     
    77
    Po předchozím souboji skončil v bolestech na zemi hostující Golovin, který si neodpustil pár slov na konto sudího.
     
    76
    Ani další útočná akce Monaca nepřinesla nic nebezpečného a domácí obrana si připsala další snadný zákrok, po kterém si nedovoleně počínal Golovin.
     
    75
    Do protiútoku se poté dostával domácí Moffi, který si ovšem dal míč daleko od své kopačky, čehož dokázal využít vyběhnuvší brankář Nübel, který rozehrál.

    David Suchý

    Branky: 31. Moffi (pen.)

    Karty:   52. H. Mendes (LOR), 56. Monconduit (LOR), 85. Hamel (LOR) – 45. Jakobs (ASM), 90+1. Volland (ASM)


    Držení míče: 27 % : 73 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 0:4. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 16:16.
    FC Lorient: Nardi – Igor Silva, Laporte, Morel, H. Mendes, Le Goff – Abergel, Lemoine (C) (85. Bourles), Monconduit (67. Le Fée) – Lauriente (84. Hamel), Moffi (84. Grbic).
    Náhradníci: Dreyer – Bourles, Fontaine, Le Fée, Hergault, Ouattara, Grbic, Hamel, Meité.

    AS Monaco: Nübel – Pavlović, Disasi (C), Sidibé – G. Martins (68. Fàbregas), Jean Lucas (57. Golovin), Tchouaméni, Jakobs (58. Caio Henrique) – Diop (70. Diatta), Volland – Boadu (57. Ben Yedder).
    Náhradníci: Majecki – Y. Fofana, Fàbregas, Golovin, Maripán, Diatta, Caio Henrique, Aguilar, Ben Yedder.

    Rozhodčí: El Hadj – Benkemouche, Le Tellier
    ocianews.com