Vienna Capitals – Mountfield HK 2:4 (kon.) | Přerov – Nitra 5:2 (kon.) | Mostečtí Lvi – Kadaň 4:3 (kon.)
Dubnica – Pov. Bystrica 3:1 (kon.) | Opava – AZ Heimstaden Havířov jun. 4:1 (kon.)
konec
spusu Vienna Capitals
2:4 (0:1, 1:0, 1:3)
Mountfield HK
Středa 18.08.2021, 17:00 • Nevoga aréna. • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:27 Jakub ORSAVA - 2:4
     
    53:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield využívá i standardní přesilovou hru a poprvé v zápase vede o dva góly. JAKUB ORSAVA měl v mezikruží dost volného prostoru, jeho rána zaplula přesně k pravé tyči vídeňské brány.
    Asistence: Filip Pavlík a Aleš Jergl.
    53:03 Kevin KLÍMA - 2:3
     
    53:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté dvojnásobnou početní výhodu využívají. KEVIN KLÍMA se na pravé straně dostal k odraženému kotouči a ač střílel z ostrého úhlu, povedlo se mu trefit volný prostor v soupeřově bráně.
    Asistence: Aleš Jergl a Filip Pavlík.
    50:34 Patrick ANTAL - 2:2
     
    50:34
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Máme podruhé srovnáno. Prapavessis svoji velkkou šanci ještě nevyužil, ale zpoza brány přihrál svému spoluhráči a PATRICK ANTAL zamířil bekhendem hezky pod břevno. Lukeš neměl šanci.
    Asistence: Matthew Prapavessis.
    47:26 Kevin KLÍMA - 1:2
     
    47:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou podruhé v zápase se dovedení. V ponechané výhodě obdržel KEVIN KLÍMA přihrávku zpoza brány a zamířil mezi betony přesouvajícího se gólmana, který si kotouč srazil za svá záda.
    37:28 Mario FISCHER - 1:1
     
    37:28
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Domácí 2,5 minuty před druhou sirénou srovnávají. MARIO FISCHER sebral protihráči puk z hokejky, na pravé straně si najel blíž k bráně a zamířil přesně do vzdálenějšího horního rohu brány. Krásný gól, ovšem hodně zbytečně inkasovaný pro Hradec, neboť tady mělo přijít rychlé vyhození.
    Bez asistence.
    03:22 Jakub ORSAVA - 0:1
     
    03:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté jsou za svoji úvodní aktivitu odměněni první brankou. JAKUB ORSAVA využil Jerglovy přihrávky a poslal puk rychlou střelou za záda hostujícího brankáře.
    Asistence: Aleš Jergl a Jakub Lev.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 38. Fischer, 51. Antal (Prapavessis) – 4. Orsava (Jergl, Lev), 48. Kevin Klíma, 54. Kevin Klíma (Jergl, Pavlík), 54. Orsava (Pavlík, Jergl)


    spusu Vienna Capitals: Steen (Wildhalm) – Wall (A), Dodero, Pallierer, Fischer (C), Piff, Prapavessis, Posch – Antal, Sutter (A), Tropp, Caron, Neal, Hartl, Bauer, Maxa, Kromp, Artner, Ploner, Preiser, Pohl.
    Mountfield HK: Lukeš (Kiviaho) – Nedomlel, Gaspar, Šalda, Pavlík, Váchal, Piegl – Jergl, Lev (C), Orsava, Kevin Klíma, Štohanzl, Kelly Klíma, Svoboda, Jirásek, Lamper, Dvořák, Morong, Poppel.
    thejrc.org