Prešov – Pustertal 1:5 (kon.) | Poprad – Spišská N. Ves 3:1 (kon.)
konec
HK Poprad
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
HK Spišská Nová Ves
sk Čtvrtek 19.08.2021, 19:00 • Zimný štadión Poprad • Tatranský pohár • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine vzali osud zápasu do vlastných rúk hokejisti Popradu. V 45. minúte poslal domácich do vedenia Handlovský a na konečných 3:1 upravil v 53. minúte Drgoň. (21:14:03)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:38
    Domácim hokejistom sa podarilo úspešne puk dostať do stredného pásma.
     
    59:20
    Spišiaci skúšajú hru bez brankára.
     
    59:17
    Oddychový čas – Spišská Nová Ves.
     
    59:14
    Nahodený puk zo Ščurkovej hokejky skončil bezpečne v lapačke Tomeka a vhadzovať sa bude v jeho blízkosti.
     
    58:54
    Ulrych časoval prihrávku pred bránku, kde mu korčuľoval Šišovský, ale napokon puk nezachytil.
     
    57:55
    Táto popradská presilovka zatiaľ nie je veľmi vydarená, ale domáci sa to asi snažia odohrať už radšej takticky, keďže dve minúty pred koncom tretej tretiny vedú o dva góly.
     
    57:29
    Beaudry srdnato zabojoval v strednom pásme a získal pár cenných sekúnd, keďže značne znepríjemnil život Svitanovi.
     
    56:41
    Po vyhratom buly domáci hráči rozbehli presilovku. Drgoň vypálil príklepom od modrej čiary, jeho zakončenie však skončilo v pohotovej Surákovej lapačke.
     
    56:20
    Spišiaci si komplikujú situáciu v závere zápasu, ak chcú ešte zabojovať o víťazstvo. Boris Česánek je vylúčený za držanie hokejky.
     
    56:03
    Vrábeľ posúval puk pred bránku Tyczynskemu, ktorý sa ukazoval v blízkosti Tomeka, napokon aj zakončil, ale z tesnej blízkosti.
     
    54:58
    Popradčanom v týchto okamihoch nevyšla rozohrávka a po odpískanom zakázanom uvoľnení sa hra presúva pred Tomeka, ktorý už dlhšie nemal poriadny zákrok.
     
    53:40
    Vandas spätnou prihrávkou medzi kruhy našiel Hudeca, ktorý to poľahky prehodil na Suráka. Gólman hostí veľmi nemal puk pod kontrolou, ale spoluhráči mu pomohli.
     
    52:02
    Poprad dal gól!
    Kamzíci odskakujú súperovi na rozdiel dvoch gólov. Svitana napriahol medzi kruhmi a posunul Skokanovi na pravý kruh. Skokan si počkal na správny moment, pred bránku k opačnej žrdi mu nakorčuľoval ADAM DRGOŇ a ten už z prvej poľahky zakončil túto peknú akciu.
    Asistencia: Dávid Skokan, Patrik Svitana.
     
    51:48
    Popradčania sú aktívni v útočnom pásme. Brejčák to teraz po výmenách puku so Svitanom skúšal spoza ľavého kruhu, no mieril vedľa.
     
    50:31
    Popradčania prenikli do útočného pásma, Livingston zakončoval z pravého kruhu, ale len priamo do lapačky Filipa Suráka.
     
    49:54
    Vartovník nabral dobrú rýchlosť v strednom pásme, Ulrych bol o čosi pomalší v súboji o puk, no napokon útočníka Spišskej Novej Vsi nepustil do samostatného úniku na bránku.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 29. Skokan (Svitana, Mešár), 45. Handlovský (Rymsha), 53. Drgoň (Skokan, Svitana) – 32. Ville (Džugan)


    HK Poprad: Čiliak (21. Tomek) – Drgoň, Brejčák, Ulrych, Rymsha, Dalhuisen, Demo, Hudec, Novajovský – Svitana, Skokan, Mešár – Vandas, Bjalončík, Basaraba – Šišovský, Bortňák, Handlovský – Livingston, Jevoš, Matej Paločko
    HK Spišská Nová Ves: Surák (Jančura) – Beaudry, Kuru, Česánek, Zekucia, Romaňák, Ordzovenský, Malina, Chovan – Ville, Vartovník, Tyczynski, Vrábeľ, Giľak, B. Rapáč, Hamráček, Novák, Ščurko, Džugan, G. Olejník, Štrauch

    Rozhodčí: Smerek, Snášel – Šoltés, Ščurka
    ocianews.com