Salzburg II – Benátky n/J 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Bratislava Capitals 4:2 (kon.) | Cheb – Chomutov 6:5 (kon.)
Kopřivnice – Nový Jičín 6:5 (po pr.)
konec
Mountfield HK
4:2 (0:0, 1:1, 3:1)
iClinic Bratislava Capitals
Pátek 20.08.2021, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ani po tomto zápase nepůjde Hradec pod čtyři vstřelené branky a dnes odejde jako vítěz! Prázdnou branku z levého křídla v útočném pásmu pohodlně trefil KEVIN KLÍMA, čímž tak stvrzuje hradeckou výhru – 4:2! Bez asistence.
     
    52:46
    Bratislava právě vstřelila branku!
    Snížení Bratislavy přichází rychle, rovnou čtyři sekundy po Jiráskově vyloučení! Po vyhraném buly si našel kotouč rychle Snuggerud a od mantinelu poslal kotouč přímo na DÁVIDA BONDRU mezi kruhy, který z první umístil puk mimo dosah Kiviaha. Bratislava tak ještě dramatizuje závěr utkání, povede se jí to? Asistence: Luc Snuggerud.
     
    51:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Při hře 4 na 4 dává Hradec třetí branku a směřuje za výhrou! Všechno to začalo už ve vlastním obranném pásmu, Lvi vyšachovali dva protihráče ze hry a Cingel táhl hru středem až do útočného pásma. S řešením situace se neunáhlil a nahrál na levý kruh nepokrytému CHRISTOPHU LALANCETTOVI, který z nápřahu našel prostor nad ramenem Baroše u bližší tyče – 3:1! Asistence: Lukáš Cingel, Jérémie Blain.
     
    42:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další útočná akce Hradce ale již končí gólem a JAKUB PETRŽILKA prožívá první utkání přímo snově! Právě on stál u brankoviště v tu nejlepší chvíli, když dostal puk mezi kruhy Kelly Klíma a z nadějné pozice nastřelil jenom beton Baroše. Od něj se puk odrazil přímo k Petržilkovi, který doklepl do odkryté kasy bratislavského gólmana – 2:1! Asistence: Kelly Klíma.
     
    29:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    To je debut! Hradec srovnává těsně před polovinou utkání a všechno to nastartovalo povedené dvojstřídání najednou, které si bratislavská obrana nerozebrala. Jirásek přiťuknul z levé strany na Petra Kalinu, který se neunáhlil a pustil kotouč za sebe na zcela volného JAKUBA PETRŽILKU. Debutant v hradeckém dresu z pravého kruhu nezaváhal a poslal puk po ledě mimo dosah přesouvajícího se Baroše – 1:1! Asistence: Petr Kalina, Filip Jirásek.
     
    22:02
    Bratislava právě vstřelila branku!
    Ohromná chyba hradecké obrany rezultuje ve vedení Bratislavy! Pajer vracel od mantinelu kotouč mezi kruhy před vlastní branku, kde ale vůbec nikdo ze spoluhráčů nebyl. Proto se puku zmocnil napadající NIKOLAJ ŽERDĚV, který si poradil tak, jak se na borce s téměř 500 starty v NHL patří. Nekompromisně vymetený vingl a vedoucí gól – 0:1! Bez asistence.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 30. Petržilka (Kalina, Jirásek), 43. Petržilka (Kelly Klíma), 52. Lalancette (Cingel, Blain), 60. Klíma Kevin – 23. Žerděv, 53. Bondra (Snuggerud)


    Mountfield HK: Kiviaho (Tichý) – Kalina, Blain, Jank, McCormack, Pinkas, Gaspar – Kevin Klíma, Cingel, Poppel, Oksanen – Lalancette, Jergl, Pilař – Koukal (C), Pajer, Sklenář – Jirásek, Petržilka
    iClinic Bratislava Capitals: Baroš (Lietava) – Snuggerud, Carson, Zeleňák, Nanne, Fereta, Rajnoha – Immo, Roy, Sádecký – Levin, Arniel (A), Žerděv – Bondra, Buc (C), Hudec – Vybíral, Škvarek, Lachkovič

    Rozhodčí: Hodek, Pilný – Bohuněk, Lhotský

    Diváci: 870
    thejrc.org